fredag, desember 28, 2007

Glamorøs fredag


Straks lillejulaften kommer, mister jeg oversikt over ukedag og klokkeslett. Men plutselig forstod jeg at det er jo fredag i dag! Antrekk: Rød silkepysj, myke sokker, hår til alle kanter. Planer for dagen: Lese, se en film, spille piano, drikke te. Ja, rett og slett sånn. Jeg ELSKER å ha ferie!!!

Ha en riktig fin fredag, alle sammen!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Heldige deg. Jeg for min del sitter på jobb å prøver å få tiden til å gå. Har på meg lyseblå topp, svart kasjmirgenser og mørkeblå jeans. I ørene har jeg perleøredobber, og bak ørene coco mademoiselle. Når jeg kommer hjem skal jeg kose meg sammen med søsteren min som er på besøk.

Jenny B sa...

Jag börjar dagen med frukost i morgonrocken, och lyssnar på programmet Stil i svenska P1 (det är ganska bra). Snart skall jag laga en brunch-omelett och sedan gå på ett träningspass. I eftermiddag skall jag läsa, läsa, läsa, och ikväll se klart filmen Grand Hotel med Greta Garbo.

Anonym sa...

Det høres behagelig ut med myke sokker og silkepysj... jeg er på kontoret med heller dårlig hårsveis. Forsøkte en hårkur i dagtidlig med egg & olivenolje, det var ingen hit! Astrid

Frøken Fjas sa...

Hørtes deilig ut. Så heldig du er som har fri i julen.

Anonym sa...

Høres ut som en veldig deilig dag! Jeg sitter på kontoret med eksamensbesvarelser etter å ha kjørt sønnen min til romjulsfotballcup. Skulle mye gjerne ha drukket te og lest om engelske tetradisjoner på Austens tid, men slikt får vente en stund. Tusen takk for boktipset forresten, fikk veldig lyst til å lese den boka (liker både Austen og te :-)Liker også bøker i den sjangeren generelt.
Glamoufaktoren i dag er lav. Var veldig trøtt da jeg måtte våkne i dag og fikk på meg kun det aller nødvendigste. Gleder meg til i kveld da vi får besøk av venner. og nå mens jeg sitter her er resten av barna og mann hjemme og ordner i huset til det - fint p komme hjem til. kanskje ikke så verst å sitte her i stillheten og lese studentenes "åndsverk" likevel..

Anonym sa...

Ikke så høy glamourfaktor her i dag, grå topp, grønne armybukser med perlepynt på, øyesminke fra Mac. (Oppdaget geleeyelineren deres i mørk lilla, veldig fin. :)) Høyner glamouren med en kashmir-genser i sort når jeg skal ut.

Anonym sa...

Strevsom dag på - et par hastesaker og mas. MEN nå er alt klart, i jeans og grønt cardigansett og chanel allure (!)har jeg vasket over pulten, hengt opp ny kalender og er klar for nytt arbeidsår..

Anonym sa...

Romjul er luksus! lange dager med mann og barn og gode venner. I dag har jeg vært hos gullsmed med julegaven fra mannen - fantastisk perlekjede fra Ole Lynggaard som må forkortes, og som blir øredobber og ring ... bra for en sydame uten arveperler! forøvrig kledd i svart siden jeg ikke syr, bare strikker med garn som ikke loer.

Populære innlegg