lørdag, desember 29, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Paris i januarHei! Jeg og samboeren skal til Paris i januar. Har hørt at det er veldig kaldt der på vinteren, og i og med at det også blir mye gåing har jeg litt problemer med å finne ut hva jeg skal ha med meg. Lurte derfor på om du kunne hjelpe meg med å sette sammen en liten collage med antrekk. Gjerne noen få plagg som kan settes sammen til flere forskjellige antrekk. Mvh Randi

Hei! Paris er fint året rundt, og det er sikkert kaldt der i januar. Varm og glamorøs er to stikkord som enkelt lar seg kombinere. En ullkjole fra Topshop kan kombineres med Karl Lagerfelds svarte cardigan, som også går fint sammen med et skjørt fra H&M og en hvit bluse fra Chloé. Og når man er i Paris må man selvfølgelig ha et delikat skjerf i halsen - dette er fra Yves Saint Laurent. Pensko fra Anthropologie, gode og varme vintersko fra Timberland som også kan brukes til skjørt, ullkåpe fra Iisli, Chloés bay bag, smykke fra Anthropologie - og i Paris må man bruke franske parfymer: YSL Rive Gauche er en klassiker.
God tur!

mvh Glamourbibliotekaren.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg og min samboer var der nettopp, og jeg må si at det er lurt å ta med stillongs og tykke sokker. Det var veldig kaldt så en må regne med en del kaffe/te/kakao-pauser inn i mellom all gåingen! God tur!

Anonym sa...

Vinden i Paris kan være kald, spesielt rundt Seinen, så ta med et par smale bukser og en høyhalset svart genser også! Det funker bra både dag og kveld, kan dresses opp og ned osv. Og skulle anledningen by seg er du godt rustet for et stopp på en fortauskafé også :) Ellers så er jo gode sko nesten det aller viktigste!
Månestråle

Anonym sa...

Jeg bare lurer på en ting, bruker du Polyvore når du setter sammen klær og ting? Du er utrolig flnk til å matche klær, skal sende inn et spørmål nå! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ingéniue: Absolutt, varme sokker og stillongs er et must!

Månestråle: Gode og varme sko er bra - disse Timberlandskoene har jeg selv, så de kan jeg absolutt anbefale :) (Hadde faktisk med et par bukser og høyhalser i collagen først, men det ble så trangt, haha..)

Siri: Takk og takk - bruker litt av hvert; photoshop, paint, iWork, Pixelmator.

Anonym sa...

Tusen takk for at du lagde collage til meg glamour bibliotekaren. Nå skal jeg se om jeg kan finne noe lignende det du foreslo til å ha med meg:) Og te-pauser innimellom all gåingen har jeg ingenting imot:D

Spis, løp, les sa...

Jeg eeelsker Bay-vesken! Vil ha!

Populære innlegg