mandag, desember 31, 2007

Årets definitivt siste innkjøp


Jeg skulle bare i bokhandelen for å kjøpe ny Moleskin-planner. På andre siden av gata så jeg Massimo Dutti-skiltet, og husket plutselig kasjmirklærne jeg så der for noen måneder siden. Det var et 40%-skilt i vinduet. Voila! En beige stor myk v-genser i 100% kasjmir, og en svart superdupermyk genser i en blanding av kasjmir og silke. I'm all set for 2008!

6 kommentarer:

Aquarell sa...

Ingenting slår kasjmir :D

Anonym sa...

Åh, så deilig!

Jeg elsker mine silke/kasjmir-cardigans fra Zara (selv om jeg til min store ergrelse ser at de nupper litt - grr).

Håper selvsagt det blir mange flere gode kjøp i 2008.

Anonym sa...

Er veldig glad i kashmir selv, men leste en lang artikkel i A-magasinet om miljøkonsekvenser av kashmir-geiter. Finner ikke link nå, men jeg har begynt å vurdere om jeg vil fortsette å kjøpe nye kashmir-plagg. (kan heller kjøpe rimeligere second hand på eBay med god samvittighet. ;) )

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, usj, har lest noe av det samme selv. Vanskelig.

Anonym sa...

Leste også den artikkelen, men for en gangs skyld skal jeg ikke la det påvirke gleden over min nyervervede kasjmircardigan fra Massimo Dutti. Salg er glamorøst vil jeg påstå, man blir med ett 30 til 50% mer velstående:P Tips; Steen og strøm har "vennesalg" i kveld. Masse gode tilbud visstnok.

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, fikk mail fra Steen&Strøm forleden. Men et av mine få nyttårsløfter er å kutte forbruket enda mer enn i fjor, så jeg holder meg unna :)

Populære innlegg