mandag, januar 21, 2008

GAP


Denne sesongen har Gap riktig mye fint. Tidligere har jeg ikke latt meg imponere i noen saerlig stor grad, men i aar - kjempefine klaer, skjorter og bluser og cardigans og gensere: litt smaapreppy casual i blaatt og hvitt. Denne toppen blir med meg hjem!

5 kommentarer:

Johanne sa...

Se, det var finfin bluse! Følger spent med på postene fra New York, skal dit på kjærestetur i mai, og gleder meg som et barn! Ha en fortsatt strålende tur :)

Anonym sa...

Var en liten tur innom gap her om dagen. Fant veldig mye fint, men pga stor kø i prøverommet endte jeg bare opp med to plaine t-shirts og en topp som lignet på den du kjøpte, bare i en slags lyngfarge.

Anonym sa...

De klærne jeg har kjøpt på Gap har vært av super kvalitet og har holdt seg pene i årevis. Så hvis vårens kolleksjon er fin, tar jeg nok en tur innom når neste sjanse byr seg.

Så et glamourspørsmål: En ting jeg er på jakt etter er hverdagsglamorøst undertøy. Det skal være av høy kvalitet, helst i bomull, og det skal holde seg pent vask etter vask...

(Jeg har foreløpig hatt lite hell med dette prosjektet, og er villig til å bruke tid på å handle undertøy på neste utenlandstur om det skulle være nødvendig.)

Glamourbibliotekaren sa...

Johanne: mm, mai er nok fint. Ikke for kaldt, men fremdeles ikke superfuktig og klamt!

Randi: Kø til prøverommene er dødsstøtet for min del, da gidder jeg ikke shoppe :)

Anonym: Godt spørsmål som jeg ikke har noe godt svar på! Lesertips er svært velkomment!

Anonym sa...

Hverdagsglamorøst undertøy pleier jeg å kjøpe på trauste Marks & Spencers når jeg befinner meg i UK.... De har som regel mye pent (og mye hverdagslig), og kvaliteten er fantastisk god!!! Tåler høye temperaturer og hyppige turer i vaskemaskinen i årevis ... og å kjøpe BH er jo en opplevelse i seg selv, hvis man velger å benytte seg av damene som står klar med målebåndet i prøverommene ;-) Strømper og strømpebukser er det også upåklagelig kvalitet på... tåler faktisk vaskemaskin rimelig hyppig, og rakner sjelden...

Populære innlegg