mandag, januar 28, 2008

Glamourbibliotekarens "nye" antikviteter


En liten Arabia-skål fra loppemarkedet i Birkelunden i går - 10 kroner. Perfekt til å ha øredobber og smykker i (de som blir liggende rundt omkring fordi man er for lat til å legge dem tilbake i smykkeskrinet hver dag). Også en ramme til. Denne er litt større enn de jeg kjøpte i høst, så jeg vet ikke helt hva jeg skal ha i den ennå. Men egentlig er den fin uten noe som helst også.

(Limen er der for å vise størrelsesforholdet)


Disse Audrey-samlekortene fikk jeg av min søsters svigermor for noen uker siden. Hun samlet på dem da hun var liten på femtitallet. Veldig fine!

7 kommentarer:

Britt Åse sa...

Åja! når jeg ser de kortene blir jeg satt helt tilbake til da jeg var liten, og min kusine - noen år eldre enn meg og helt tenåring - hadde sånne kort, og serviettsamling, og tyggegummi, og chiffonskjerf. Og hvitrosa leppestift.

Anonym sa...

På Maskinistenes hus i Tønsberg http://www.maskinisteneshus.com/ har de en kjempekul tapet som er masse slike kort av gamle filmstjerner, både kjente som f.eks. Audrey, og de som er blitt glemt.

Anonym sa...

Så heldig du er som får dette!

Glamourbibliotekaren sa...

Britt Åse: Hadde hun vippeskjørt også? :)

Silveri: Mmm... høres herlig ut :)

Anonym: Ja!

Anonym sa...

på designtorget selges disse kortene med filmisar som magneter:-) et par fine med audrey, men mange andre gamle kjente også.

Anonym sa...

Morsomt at du liker Audrey Hepburn så godt! Det har jeg også alltid gjort - men jeg er mange år eldre enn deg.

Anonym sa...

åh! Svigerforeldrene mine har MASSE av disse samlekortene hengende på veggen i gangen! Jeg sikler på de hver eneste gang vi er innom dem!

Populære innlegg