lørdag, januar 19, 2008

Ikke akkurat helkorn og fiber

Bagel med peanut butter, appelsinjuice, fruktsalat bestaaende av melon og jordbaer. Kanskje ikke den mest naeringsrike frokosten, men god er den i allefall. Dagen i dag tilbringes i Greenwich og SoHo, middagen vet vi ikke ennaa - kanskje en av de smaa mafiaaktige restaurantene i Little Italy? I kveld blir det vakre Schubertromanser i Carnegie Hall med ingen ringere enn Ian Bostridge (min helt), Thomas Quasthoff, Dorothea Roschmann og Julius Drake.

Adios amigos!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ah! Det ser helt herlig ut.
Kos deg alt du kan!

Anonym sa...

Åhh, deilig å kunne kose seg med slikt! Amerikanske bagels til frokost er noe av det beste jeg vet! Bodde en vinter i La Jolla/San Diego og da ble jeg helt avhengig av ferske blåbær-bagels daglig. De norsklagede blir aldri like gode, sikkert melkvaliteten som er forskjellig.
Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Hei! Takk for morsom og ispirerende (og for meg nyoppdaget) blog!

Jeg besøkte NYC for første gang i fjor, omtrent på denne tiden, og ble helt betatt. Såklart. Hvis dere er på de kanter er det fint å gå innom
http://www.chelseamarket.com/
for en kaffe eller te eller bare for å nyte atmosfæren. (Fikk tipset fra The Inn on 23rd, hvor vi bodde - veldig hyggelig sted, forresten).

Reiselysten er påtrengende, men rapporter fra the big apple er bra substitutt. Mer! Mer!

Anonym sa...

Det er da mye fiber og antioksidanter i frukt, er det ikke? ;)

Anonym sa...

NYC høres bare så deilig ut, jeg har aldri vært der - men det er et sted som står langt oppe på ønskelista. Og det å ta det med ro og nyte frokost - lese ute i sola - konserter og god mat - fortreffelig! - og så deilig å ikke la seg rive med av alle salgsplakatene :-) hvis man først begynner er det lett å kunne gå opp i liminga :-) (men å komme hjem med noen godbiter er fint...)Så kos deg - dere. God ferie!

Glamourbibliotekaren sa...

Trine: Sure thing!

Sol: De er gode, men jeg føler at de lager et tykt lag med lim på innsiden av innvollene...

Ninne: Velkommen hit! Ah, The inn on 23rd har jeg hørt mye bra om, det ser så hyggelig ut. Har aldri bodd der selv; har holdt meg til Upper West et par ganger og Midtown de siste to - men Chelsea generelt er helt klart en bra idé. Ikke minst pga gateloppisen på helgedagene..

Kaisa: hehe, jo, og en milliard tilsetningsstoffer for å få dem til å se shiny og friske ut :)

l1: Balansen er bra. Klart man vil ta med seg noe hjem, men skal man shoppe dagen lang blir man jo gal. Man må se seg om, ta det med ro og drikke te også! :)

Populære innlegg