lørdag, januar 26, 2008

NRK Gull


Jeg må bare reklamere litt for NRK Gull igjen, for det er så mange som ikke kjenner denne kanalen. De sender altså programmer fra NRKs arkiver, fra 30tallet og til i fjor, og gjerne programmer som lytterne virkelig savner (Gjenbruk av arkivmateriale - dette burde alle bibliotekarer juble spesielt for!).

I dag er det for eksempel Irma 1000 kl. 13, Revolvermagasinet kl. 15 og Wasabi kl. 16 - tre programmer som ble svært høyt savnet av fansen da de ble tatt av luften.
Kl. 20 i kveld kan man høre Hjallis gjøre det bra i OL 1952 i Oslo, og i morgen kveld kl. 21 er det Swing & Sweet med Knut Borge og Leif Smokerings Anderson.

Gull sendes både på nettradio og DAB. Her er
programoversikten.

Finnes det noe koseligere enn å høre på radio når man står på kjøkkenet og lager mat, vasker opp eller lignende?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Noe helt annet - er du kjent med www.polyvore.com? Du må da kunne vinne en av konkurransene der med dine collager?

Anonym sa...

Takk! Perfekt. Nettopp hjemme fra bytur med ansiktsbehandling og innkjøp av 30 ml Versaches Chrystal Noir. Nå rekker jeg time 2 av Kari og Barbara som akk. til vask og pynt til selskap i kveld. Har ikke hatt dab-radio så lenge, så jeg er ikke helt inne i programmene ennå. Også Wasabi, da - også et savn. Men det finnes ei gruppe på facebook der Guttorm A. jevnlig sender ut tips. Fortsatt god helg!

Glamourbibliotekaren sa...

T: Jeg kjenner til det og bruker verktøyet i blant, men er ikke registrert eller aktiv der - jeg tror nok jeg holder meg unna slike konkurransegreier :)

Ninne: Cool! God helg til deg også!

Populære innlegg