torsdag, februar 28, 2008

Del av mitt boudoir


Ofte brukte smykker i en liten skål, innrammet bilde av fine Balder som sniffer på blomster, en kitschbyste - og glamourgemalens Creed Vetiver som jeg stjeler i blant...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Å, så fint. Enkelt, men likevel veldig lekkert. Inspirerende!

Anonym sa...

Veldig fint! Får meg igrunnen til å glede meg litt til loppemarkedsesongen (ment som kompliment altså!) som begynner om ikke så lenge.

Anonym sa...

Enig med deg over! Nydelig og rent, en nytelse å se.
Siden du nevner glamourgemalens parfyme, er nysgjerrig på hvilke herreparfymer du har et forhold til!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Og veldig tilfeldig egentlig; jeg la plutselig merke til at det egnet seg til fotografering :)

Marie: Ja! Det tar jeg som et kompliment! Rammen er fra loppis og skålen likeså. Bysten tror jeg har tilhørt min tante. (Hmm, kanskje hun vil ha den tilbake når hun nå ser den i bloggen...)

Sol: Mmmm... jeg liker denne fra Creed veldig godt, og Acqua di Parma Colonial, Laura Biagiotti Roma, en utgått en fra Salvador Dali.. og noen til. Nostalgisk forhold til Eternity for men. Og den som alle har, Armani Acqua di Gio, hadde glamourgemalen da den var helt ny, så den minner meg fremdeles om han selv om virkelig ALLE NORSKE MENN har den. Og et par av Hugo Boss-parfymene for menn er forbausende fine. Bortsett fra at min stakkars gemal nyser seg helseløs av dem da. Åja, en til - Versace The Dreamer. Mmmm. Den har jeg kjøpt til meg selv, faktisk..

Anonym sa...

takk! :-) De jeg har hørt om som du nevner liker jeg, og synes det samme om Boss, så synd at så mange menn bruker de samme typene (lukter Boss "overalt")..
Min mann er ikke så opptatt av dufter som meg, men bruker ofte Acqua di Parmas Colonia. Jeg er blant annet glad i roser, og kjøpte ham derfor Marc Jacobs Mens, men liker den nok bedre enn ham! Pradas for menn er mer i hans smak. Har er sønn på 13 år som bruker Gaultiers Le Mâle :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Sol: Mine to nevøer på 10 og 12 får låne pappaens Le Male når de skal være fine :)

Anonym sa...

flott når barn som har lyst får anledning til å begynne å øve opp smakssansen når det gjelder lukt/duft! :)

Anonym sa...

Min sønn fikk sin egen Boss eau de toilette da han var 10 år, plukket den ut selv med begrunnelsen "den lukter karamell" ;) Brukes med forsiktighet på skoledisko og bursdager, og han er strålende fornøyd :)

Glamourbibliotekaren sa...

Sol: Ja! Lyst er et stikkord her; de må velge det selv. I USA selges det bøttevis av parfymer for små barn, babyer og til og med hunder (!), og det er vel kanskje litt over the top. Men jeg husker at jeg elsket mine små flasker da jeg var liten, f.eks. slike små souvernir-greier fra syden.. Og alt som ellers duftet godt, epleshampoo, syrinshampoo, alt sånt.

Peanut: Så søtt :)

Populære innlegg