søndag, mars 16, 2008

Dagens glamourtips: Helgeluksus på hotell


Hva gjør man når man har frihelg og vil ha litt omveksling fra hverdagslivet? Man tar inn på hotell i sin egen by, går ut og spiser, og ligger i badekaret i timesvis.

mmmmm... når jeg får et bad som er litt større enn fire kvadrat, skal jeg ha badekar. Og et arsenal av Laura Merciers honey bath.


Tiramisuen på Amundsen & Nobile anbefales! Vegetarlasagnen også, forøvrig. Og live-musikken, for en ekte italiensk trattoria-følelse.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så deilig! :-) Håper det ble en helg full av små og store nytelser. Vi har gjort det samme to ganger her i trondheim, og kan skrive under på at det er å anbefale. Merkelig også at egen by kan føles så annerledes, når man har hotellet som base og ikke må dra hjem etter konserter og annet..

Anonym sa...

Åh..det hørtes utrolig deilig og glamorøst ut! Skal på hotell fra tirsdag til torsdag i Edinburgh og håper på badekar selv om jeg ikke har lagt det inn i bestillingen... God påske:)

Eva sa...

Jeg skal på påsketur til Tromsø og bo på hotell der. Har aldri vært så langt nord! Jeg er veldig spent, og tester lett pakking, inspirert dine tips:) Drar i morgen og kommer hjem på onsdag, og jeg har med meg jeans, en bommulscardigan (jeg er veldig cardiganete av meg), en singlet (dette har jeg på), og i tillegg en ullgenser hvis det blir kaldt og en glitretopp. Og høye skoletter. I en liten rød bag, som går som håndbagasje.

Anonym sa...

For en bra ting å gjøre :-)Fikk absolutt lyst til å gå på Amundsen og Nobile, takk for tipset.

Glamourbibliotekaren sa...

Sol: Helt annerledes! :)

Millacamilla: Ring dem straks og be om rom med badekar!

Eva: Det høres både praktisk og fin ut.

Morgianna: Hvis du drar litt utpå kvelden, får du med deg livemusikk. Morsomt.

Anekk sa...

Kan kjenne duftlyset her hos meg, min absolutte favoritt duft fra Diptyque!
Fantastisk ide, trenger ikke reise bort for å få feriefølelse :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ane Kristine: Ja, det dufter fint!

Populære innlegg