søndag, mars 02, 2008

Dagens glamourtips: Spontan søndagshygge


Ord for dagen, kjære lesere - la dere inspirere av Audrey og hennes tekanne og to kopper på et brett: Inviter noen hjem på te. Få ting er så koselige som å bli spontant invitert på noe, og dessverre skjer det sjeldnere og sjeldnere i vår overplanlagte hverdag.

10 kommentarer:

wine-fueled narcissism sa...

Jeg skal ha to venninner på brunsj! Man treffes så sjelden på dagtid, og det er så koselig å starte dagen med besøk og deilig mat (særlig hvis man i tillegg er filmbransje-enke for tiden... ). Jeg savner faktisk barndommens obligatoriske kaffebesøk på søndager til tanter og andre slektninger. Det var liksom litt stas å bli invitert bort. :)

Anonym sa...

Vi får lillesøster på besøk i ny leilighet i dag, og der har vi te. Så det blir nok et te-besøk også.

Anonym sa...

Jeg har hatt to venninner på te og croissanter (ikke til "pasienten", så klart..); deilig Russian breakfast the fra Mariage fréres, og sannelig skal jeg på te til bror om ikke lenge:-D O herlige helgefølelse!

Anonym sa...

Problemet med spontaninvitering for min del er at jeg glemmer hvilken tilstand leiligheten er i når jeg så kjekt sier "vi kan da gå hjem til oss", for så plutselig å komme på (idet jeg låser opp døra tilleiligheten) at treningstøyet mitt ligger i en raus i gangen, at badet er fullt av håndduker jeg hadde planlagt å vaske før jeg dro og at alle antrekkene jeg prøvde i panikk før jeg mått løpe til bussen fremdeles ligger spredd rundt i stua - spontaninvitasjoner anbefales derfor først og fremst med venninner man har kjent en stund.

Anonym sa...

Jeg har vært på Kosmorama og sett Greenaways Nightwatcing med Greenaway selv i salen. Om Rembrandts maleri Nattevakten. Veldig bra farge, lys og iscenestteleser! og musikk! :-)
Tar med oppfordringen om teinvitasjoner til en annen søndag!

Glamourbibliotekaren sa...

Stine: Helt enig, brunch er faktisk et gjennomgangstema i denne bloggen! :)

Kaisa: There you go!

Jurist: Enjoy!

Jussjente: Sånt skal man bare gi beng i :) Ofte legger ikke gjester merke til sånt med mindre vertskapet bemerker/beklager rotet. Man kan være diskrét ryddetornado mens gjestene sitter i sofaen og skravler.

Sol: Mmm, Nattevakten! Et av de maleriene som har gjort mest inntrykk på meg i live-versjon. Dra til Amsterdam og se det! Rembrandt ROCKS!!

Anonym sa...

Jussjente: Fint å høre at andre også har kaos i heimen. Jeg tror alle synes det er greit å komme inn i hjem som ikke er strigla, da føler man at det ikke bare er seg selv som roter.

Glamourbibliotekaren sa...

enig; jeg synes nesten det er skummelt å komme til et helt pertentlig og prikkfritt hjem der alt ligger på sin plass og ikke et støvkorn synes..

Mari sa...

Ja til hverdagsrot og åpne dører:D

Glamourbibliotekaren sa...

Mari: Amen :)

Populære innlegg