fredag, mars 14, 2008

Glamorøs palmefredag


Morgenstund har te (servert i yndlingskopp) i munn!

Siste glamorøse fredag før påskeferie - her må det markeres med litt glamour (selv om det er et par arbeidsdager igjen ennå): Kasjmir/silke fra Massimo og Maisy, perler, all makeup fra Chanel, og Chanel No. 5 i både bodycreme og parfyme. Og joggesko, hehe. Art Tatum på øret i skrivende stund, og dagen fortsetter med enda mer vakker musikk.

En hyggelig, kulturell og kulinarisk helg står foran meg, og jeg har Villa-Paradiso-Tiramisu-formede pupiller allerede...
Ha en deilig fredag, kjære lesere!

18 kommentarer:

Smilla sa...

Dagens glamour-innslag er en kraftig dose Shiseido håndkrem på tørre hender og en dæsj Gucci II. Sorte langbukser fra Hugo, høye hæler og en strikket grå genser fra mexx.

Fornøyd med Lancomes Concealer som du anbefalte, så takk for tipset. Tror kanskje YSL' dekker bedre, men jeg gir den en sjanse.

Kvelden skal benyttes til påskeferie-pakking! Kos deg med Tiramisu! Yam!

Anonym sa...

Dagen startet bra med hyggelig frokost. Nedtur da sykkelen punkterte på vei til kontoret. Ellers står trening, påskevask av leilighet, og innkjøp av påskete, god kaffe, sjokolade, blomster og gule lys på programmet etter jobb. Dagens antrekk er ikke tidenes mest glamorøse, men neglene er lakkert med Chanels neglelakk i farge som tidligere har vært omtalt her.. ”Tulip et eller annet” og jeg dufter av nyinnkjøpt parfyme: Chloé. God påske!

Anonym sa...

Hvor glamorøs kan man være med nesen i en klut? Jeg gjør mitt beste med grå topp, kornblomsblå kashmircardigan, brunt trangt knelangt skjørt med høyt liv og buksesæler, brune blondestrømpebukser og brune skinnstøvler. Minimalt med sminke, med eyeliner og mascara.
I dag er det påskeoppmerksomhet og avskjed for en medarbeider på jobb, så frisør og så rydding i kjellerbod. Helgen kommer til å bestå av rydding, pakking og kasting, siden vi får flyttebil på mandag...

Anonym sa...

Her er det klassisk glamour i form av sorte bukser, sort kashmirgenser (politisk ukorrekt- jeg vet..), Chanel no 5, Chanel på lepper og negler, samt tippoldemors filigramiske gullsmykke. Hvit te med eple, Handels kammermusikk, bokshopping venter og snart blir det tiramisu på meg også:-)

Mari sa...

Det mest glamorøse i mitt liv i dag, er at jeg flyr sørover i ettermiddag, til etterlengtet påskeferie! Og av glamorøse reisetips: Et deilig sjal i silke/ull, siden man aldri vet om det er for varmt eller for kaldt på flyet, og ørepropper. Enn så lenge glitrer jeg på jobb. God påske!

fru winther sa...

Her er det ikke mye glamour foreløbig....håret satt opp i en provisorisk knute mens jeg gumler knekkebrød og forbereder meg på husvask. Seinere i dag stiger glamourfaktoren med opptil flere hakk- da skal jeg iføre meg svart silkekjole og framføre Mahlers 2.symfoni sammen med Trondheim Symfoniorkester.Etterpå blir det sushi-takeaway, tenker jeg :-D
Ha en fin helg og en deilig påske!

Jenny B sa...

Jag är mer casual-klädd, kallar till möten, håller ordning och gör Mycket Viktiga Saker på jobbet hela dagen. Ikväll skall jag slappna av med ett pass Body Balance. Jag doftar gott av Passage d'Enfer från L'Artisan Parfumeur.

Imorgon får jag besök av vänner, och på söndag skall jag på en härlig konsert med stråkkvartetter av Haydn, Dvorákoch Fauré!

Anonym sa...

med krykker og infernalske smerter blir glamouren så som så, men i kjole (fordi ingen bukser går over det tjukke kneet;), kjæresten hjemme og lunsj på stuebordet så blir det fint likevel :)

resten av helga blir innesittende, jeg satser på å kose meg med bøker, te og kjæreste. og bestilling av billetter til årets sommerferie: tanzania! åh, det blir stas det!

god påske til alle :)

Anonym sa...

Novisen er i helsvart m/gull på ermene, ravsmykker og gresk håndkrem som lukter så godt at det nesten er verdt et chartermareritt å reise tilbake. Skal møte venninner til middag + bytur i kveld, skal prøve å få tak i en god parfymeprøve til å ha i vesken underveis..

Snåta sa...

Jeg storkoser meg som hjemmeværende mamma og kjører praktiske klær med tanke på gulpeflekker og annen kos. Helgen vil bestå av diverse besøk og trilleturer! God helg!

Anonym sa...

Helgas glamour består av pakking, flyturer og masse sosialt førpåsklig samvær samt konsert med Stian Omenås og Harald Aadland. Med Chanels Rouge Noir på negler og antrekk kjole så er glamourfølelsen sikret:-) God påske!

Anonym sa...

Joggesko også her, men ellers diskret sminket, røde lepper, Shiseidos Feminite du bois i utringningen og kjær arvering på fingeren, første smykket min kjære gav meg rundt halsen. Ingen bestemte planer for helgen bortsett fra kafebesøk, lese litt og kanskje kino, påskeferie først om noen dager. God palmehelg! :)

Anonym sa...

God helg og god påske!

Jeg bare lurer på en ting. Hver gang jeg lukter på de klassiske Chanel-parfymene, så synes jeg de lukter så "skuffende" mye bestemorsparfymer. Jeg elsker Chanel make up og kremer, men her er det bare Chanel Chance som går gjennom på parfymefronten.

Er det bare meg og min smak, minner til gamle damer med sterk parfyme osv... eller er det slik at de lukter noe helt annet enn det jeg føler de gjør? (- om du skjønner) Eller at folk faktisk liker den nostalgiske, gammeldagse lukten?

Lukter neser forskjellig? Synes du, ærede glamorbibliotekar at den lukter "gammeldags"?

Ps! Den lukter bestemorsparfymer uansett om jeg lukter på papirlapp, meg selv eller venninner. :)

Har liksom så lyst til å ha en klassisk Chanel parfyme på hylla (flaut, men sant...), men det hjelper jo ikke når jeg ikke liker lukten.

Hilsen Cilla

Anonym sa...

Idag vil jeg ogsaa vaere med paa glamouroes fredag - for glamouren her hos oss (i soer-Frankrike) er at sommeren er kommet!! :)
Senere skal jeg rydde og ordne litt i huset til middagsbesoek foer vi stikker paa "museumsbaren" hvor vi haaper at DJ'en som spiller 60/70-tallsmusikk er paa plass. Imorgen skal jeg proeve aa finne noen skatter paa en vide grenier (loftstoemming), og saa skal vi paa Trilok Gurtu-konsert paa kvelden. Byen vaar er saa fin, og livet er herlig!
God helg til alle dere glamouroese jenter! :)

Britt Åse sa...

I dag har jeg kjøpt gave til meg selv: Coco eau de toilette! Mmm! Foreløpig dufter jeg deilig av Narciso Rodriguez (prøve fra parfymeriet).
Glamouren består ellers av at krokus og blåveis og fylt rødveis og anemoner og tysbast og juleroser mm blomstrer her hos meg.

Så vil jeg passe på og takke Glamourbibliotekaren hjerteligst for glimrende tips om kohl fra Mac i fargen Prunella. Den skaffet jeg på mandag, og nuh kan man se at øynene er grønne :D! Paint'en tåler jeg dessverre antakelig ikke, men har heldigvis funnet en erstatter hos Clinique.

Anonym sa...

Dagen startet med frokost på kafe før jobb, noe som kunne blitt litt mer utagerende enn planlagt siden jeg ble servert gjæret eplemost ;) Den ene slurken jeg smakte før jeg sendte den tilbake var overraskende god, hehe.. Dagens antrekk var meget uglamorøs jobbuniform og kveldens antrekk er kosedress, jobbelørdag imorgen.. Men har planer om fotbad og testing av apotekets påske-te for å glede meg selv en slapp fredagskveld..

Eva sa...

Grønn øyenskygge, silkekjole i sort og hvitt og perleøredobber. Jeg har krøllet håret, og kompenserer for min uglamorøse morgen med oppgaveskriving. I morgen er det kake for første gang på 40 dager! Hurra!

Glamourbibliotekaren sa...

Smilla: Så bra at du liker concealeren!

Marie: Tulip Noir! Fin.

Kaisa: God bedring og lykke til med flytting!

Jurist: Tiramisu = yum!

Mari: God tur! Enig i sjal-tipset, jeg bruker alltid ett eller to pashminas som pledd når jeg flyr.

Skriversken: Og jeg kjenner flere som satt i salen!

JennyB: Body Balance er perfekt på fredager! Her er det på torsdag..

Lene: oi, god bedring!

Anonym novise: God tur til Hellas, hehe

Snåta: God trilletur!

Kjerstif: Takk i lige måde!

Sol: Takk i lige måde til deg også!

Anonym: Jeg tenker ikke på de parfymene som gammeldagse - jeg tenker at de er klassiske og tidløse, og at det finnes gode grunner til at de har overlevd. Det er en kunstform; parfymene er skapt av høyt kvalifiserte parfymører. Men folk er forskjellige, smaken er forskjellig, og personlig er jeg ikke så veldig begeistret for parfymene som er rettet mot de yngre målgrupper (Escadas sommerdufter, Ralph Lauren "Ralph" osv).
Hva med å prøve en klassisk Dior istedet? Diorissimo dufter av liljekonvall...
Men hovedregelen er jo å bruke noe man liker selv. Hvis du ikke synes de klassiske parfymene er gode, er det jo bare waste å ha dem stående i hylla - samme hvor fine de ser ut :) Følg din nese! Vær gjerne nysgjerrig, men stol samtidig på din egen smak.

Seema: åååh, Frankrike.. Hils Trilok! :)

Britt Åse: Coco, heeey, den er jo MIN! :p Just kidding. Den er jo så fin! Og Prunella ligeså.

Glamourfarmasøyt: Slapp fredagskveld her også! Deilig!

Eva: Du har jammen vært flink! Blir det gulrotkake?

Populære innlegg