mandag, april 14, 2008

Finn stilen: Selskapsgjest


Det er snart tiden for selskaper der man pynter seg litt sommerlig og fint, og derfor har jeg laget en collage som kan passe både til bryllup, konfirmasjon og dåp.

Fin kjole med et touch av 50tall fra Oasis, hvit cardigan med litt rynkeeffekt fra Dorothy Perkins, sølvsandaler fra Monsoon/Accessorize, lilla clutchveske fra Miss Selfridge, fine "perledråper" fra Accessorize, lilla blomst til å ha bak i håroppsatsen fra flowerclip.com, og Eau Parfumee White Tea fra Bvlgari.

6 kommentarer:

Helene sa...

Helt nydelig. Og helt perfekt for kommende barnedåp til lillesøster!

Takk for masse god inspirasjon!

Anonym sa...

Aldeles nydelig. Inspirerende og oppkvikkende på en ellers tung mandag.

Susy Q

Anonym sa...

Deilig sommerlig og inspirerende på en mandag med typisk rart aprilvær! Jeg gleder meg til å gå i konfirmasjon den 11. mai i min egen sommerselskapskjole. Den går i en annen fargeskala, men jeg lurer på om ikke noen lignende sko ville passe veldig godt...lekre!

Anonym sa...

Den kjolen har jeg anskaffet :) Kan jeg bruke sort lakkclutch (Luella's Doris konvoluttveske) og sorte lakk stillettsandaler til montro? Skal i bryllup i slutten av juni.

Glamourbibliotekaren sa...

Helene: Bare hyggelig!

Susy Q: Ja, den er fin!

Korist: Mm, sølvsandaler er fint.

Anonym: Aha, så den er å få tak i i Oasisbutikkene her? Bra! Svart går også, helt klart.

Siljesfashion sa...

Superlekker kjole, som kan brukes på mange måter. Hadde gått for vintage cape, clutch i lilla slangeskinn og et par YSL sandaler til denne...

Populære innlegg