onsdag, april 23, 2008

Finn stilen: Solskinnsdag


Jeg liker kombinasjonen grønt og brunt om våren - det er noe visst retro over det. Her er dog en litt schizofren look, da vi har et grønt blomstrete yndig skjørt fra MaxStudio og en ganske preppy pikétrøye fra Aeropostale som forhindrer 100% 70talls-stil, til tross for ganske retro tilbehør: mønstret brunt skjerf til håret fra Target, gigantiske retrosolbriller fra 80sPurple, brune sandaler fra Debenhams, skinnveske fra Urban Outfitters, øreringer fra Kohls, rødoransje neglelakk fra Essie og Lush sin karma-parfyme. Og Joni Mitchells fine "Court & Spark" da.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Solskinnsdag passer kjempegodt med mitt humør i dag - lang fjelltur med god venninne i strålende sol i går og toppkarakter på forrige eksamen der sensur falt i dag - livet er herlig! (og det blir bedre, nå skal jeg gå og kjøpe is for å feire!)

Jeg liker stilen i mange av dine casual collager, men lurer på om du har forslag til noen andre skjørte-silhuetter som passer til en casual stil? Føler at a-line og "flared" type skjørt passer så dårlig til min kroppsfasong, men at rette skjørt lett ser litt vel formelle ut...

Ingvild sa...

Herlig antrekk!!

Anonym sa...

Jeg elsker Karmaparfymen

Glamourbibliotekaren sa...

Jussjente: Ikke spør meg om kroppsfasonger, jeg tar jo aldri hensyn til det når jeg lager collager eller legger ut fine kjoler :)

Ingvild: takk!

Cissy: Jeg også.

Anonym sa...

http://www.lushnorge.no/
Nå åpner Lush i Norge også!

Populære innlegg