fredag, april 18, 2008

Glamorøs fredag

God morgen!
Jeg spratt opp ti over seks, og da jeg satte meg ned ved frokostbordet, skinte sola allerede. Endelig er det vår! Den gule New York-jakken som jeg møtte våren i i Barcelona, måtte jo henges vekk siden det var vinter i Norge i to måneder til... men herved er den tatt i bruk!

En parfymeklassiker i dag: Anais anais... supernostalgisk; denne har jeg vel kanskje glemt å skrive om?

I aften går turen til Nationaltheatret og Tennessee Williams. I morgen våger jeg meg kanskje til en loppis eller to, selv om mangelen på folkeskikk i kaoset skremmer meg. Da frister Tegnebiennalen på Kunstnernes Hus mer!

Nå er det Chopin for alle penga her, den nye platen til Ingrid Fliter (som jeg hørte i Risør i fjor) er nydelig.

Ha en fin dag alle sammen!

27 kommentarer:

Chr sa...

Med et lite barn i huset tvinges man opp tidlig. Foreløpig lett antrukket i morgenkåpe drikkende på en café au lait, men snart er det yogatrening og da kommer glamourfølelsen! Så er det bare å nyte det flotte været og det lille mirakelet av en sønn jeg har. I helga blir familieselskap og fotoutstilling om Jokke. God fredag og god helg - og takk for herlig blogg!

Snåta sa...

Oops, her gikk ting litt fort: Brukte visst min kjæres bloggernavn (chr)

Bokomaten.. sa...

Oh, Tennessee Williams är en stor favorit. Hoppas det blir trevligt. Själv skall jag fira min 30-årsdag med champange och godis från Paris.:) Förhopppningsvis blir det kanske en liten utflykt eller så också.

Anonym sa...

Fløyen ligg bada i sol her i Bergen så etter intensiv eksamenslesing er det rake vegen opp for å nyta solnedgangen over Bergen!

Anonym sa...

Var oppe i sekstiden jeg å. Nydelig solskinn i Stavanger. I kveld blir det utepils i Vågen (mineralvann til meg). God helg

Eva sa...

Glamorøs fredag startet med å enda en gang øve på å legge sotet make-up. Og endelig klarte jeg det! Nå skal jeg nyte solskinnet!

wine-fueled narcissism sa...

God fredag alle sammen!

Jeg er relativt glamourøs med blant annet nylakkerte negler, øredobber i gull, en god og glemt parfyme fra Nina Ricci og nye sorte ballerinasko. Hører på p2, drikker te og skriver på min andre eksamensoppgave før jeg skal på kaffebarjobb i ettermiddag. Hurra for våren, den gjør alt så mye lettere! :)

Anonym sa...

Det er alltid så varmende å lese kommentarene i denne bloggen, for alle er bestandig så positive og bidrar til den fine stemningen her, hver på sin måte. På enkelte blogger er det iblant mye kritikk og skittkasting, og her er det bare glede, kos, vakre ting, underholdning, inspirasjon, intellektuell stimulans og det å ha et godt og meningsfylt liv som står i fokus.

Jeg tror jeg har mange med meg når jeg nå sier:
Kjære Glamourbibliotekar, tusen takk for at du lager denne flotte bloggen! Den er en kilde til underholdning, glede, inspirasjon og ettertanke i hverdagen.

Og så, til dagens tema. Denne fredagen startet glamourøst med hardkokt egg i fint eggeglass som jeg husker fra da jeg var liten, og skal fortsettes med laaang rengjørings-og pleiesession på badet. Og så går turen til hytta i den svenske skjærgården for helgen. Tenk at Paradis ligger kun 1,5t fra Oslo!

God helg alle sammen :-)

Anonym sa...

Ikke så glamorøst her på kontoret foreløpig, avslappet fredagsstil med conversesko og tunika. I løpet av helgen blir det Glassmenasjeriet på meg også, et par loppemarkeder i morgen formiddag, og skitur i marka på søndag. Nå er det snart lunsjtid - mulig lunsjen må nytes ute i solskinnet i dag!

Anonym sa...

Enig med Glamourlegen! :)
Fargeglamour i dag, med lyseblå topp som tar opp det blå i mangefarget broderi i rødt silkeskjørt. Og lysbrun cardigan med fuskepels og brune støvletter. På toppen: hvit bomullsjakke som også er blitt "innviet" i Barcelona, men da for 3 år siden. Og rød leppestift.

Plan for helgen: Hus & Hage-messen, teste ut veranda og kanskje stryke litt tøy.

Anonym sa...

Dette fantastiske vårværet er glamour i seg selv! Ikke særlig glamorøst antrekk her, det kommer senere i dag når jeg skal ha klubb med venninner :-) Ellers skal helgen brukes til å klargjøre balkongen for sesongen, gå tur i skogen og gå gjennom vår- og sommergarderoben. Ha en kjempefin helg alle sammen!

Anonym sa...

Inspirert av glamourbibliotekarens mann har jeg plukket hvitveis i lia, og de står ved datamaskinen. I dag skal masteroppgaven erobres, og jeg er armert med lysegrønn kjole, grå strømper, silkeskjerf, rød leppestift og parfymen Teint de Neige, som jeg har en prøve av.

Ellers tiltredes glamourlegen--tusen takk, Glamourbibliotekaren!

Smilla sa...

Stresset fredag. Startet dagen med kaffe på jobb, 1 stk kjeks i første møte, telefoner, telefoner, mails, stress stress... Så salatlunsj på 10 minutter i kantinen før stresset fortsatte.

NÅ begynner roen å senke seg og jeg har tid til å se på mine ustelte negler - grøss... fikses i kveld!
Seven jeans, sorte støvletter, sort topp fra Mango, sort dressjakke fra Massimo Dutti..jaha - og et SORT chiffonskjerf i halsen.
Jepp..jeg innser det - vårgarderoben trenger litt farger.
Parfymen er CHANEL Mademoiselle, og sminken er mineraler og kommer fra Everyday Minerals - anbefales forresten varmt :)
I kveld blir det fredagskos hjemme med SPA-bad i kjelleren etter at ungene er i køya!
I morgen blir det ut å nyte vårsolen med lange rusleturer sammen med guttene, og søndag skal vi på visning på sommerhuset som vi kanskje skal leie :)

Støtter innspillet fra glamourlegen. Bloggen din er befriende tom for negativitet. Takk til deg for den fine bloggen!

LiseH sa...

Ingen sol her, men det er vår i luften :-)!
Anais anais var favorittparfymen til bestevenninnen min fra videregående. Dessverre passet den ikke til meg, men på henne duften den nydelig.

Anonym sa...

Enkel fredagsglamour med nye jeans, hvit blondetopp under v-genseren og min nyinnkjøpte SJP "Covet" bak ørene. Deilig lunsj og kake på jobb pga bursdager. Ser fram til en rolig helg med hvitveisplukking og kos med ungene.

Anonym sa...

Sitter og skriver innlegg til et tidsskriftslipp i morgen kveld, som riktignok foregår på en kafe, og med bra kunsterisk innslag og hyggelige & spennende folk! Så det gleder jeg meg til :) God middag i kveld med mann og barn er også veldig bra! Grått og kjølig her i byen, men deilig at våren har kommet lengre sør. Gleder meg virkelig til de første hvitveisene. Datteren min har funnet de første blåveisene, ellers er det leirfivler (trøndersk for hestehov) overalt!
Normal fredagglamour og parfymen Avicenna fra Opulentas (et enkvinnesforetak) bak ørene høyner velværenivået betraktelig!

Anonym sa...

Ah, endelig den befriende fredagsfølelsen! Takk til alles glamorøse innspill, sier jeg:-)

Utrolig hektisk dag på jobb, iført forretningsjuridisk antrekk; svart bukse, svart- og hvit-pinstripete skjorte, høyhelte "gangstersko", Chanel no 5, Rouge noir og perler. Juristen gleder seg veldig til Sartre, Schubert, fransk, grønn te, skogtur og kafé med venner i helga!

Anonym sa...

Her i Tromsø er det full vinter! Så vårfølelsen er ikke akkurat tilstede når man må måke snø og bruke både luer&votter. Men men, har forsøkt å høyne glamournivået en anelse med Hermes Un Jardin Sur de Nil bak ørene, mørke jeans, grå lammeullsgenser og skokoladebrunt silkeskjerf i halsen. Snart er arbeidsdagen over og helga kan starte. Har INGEN planer denne helga og det er fantastisk deilig. Skal bare ta det som det kommer :)

Ellers takker jeg også Glamourbibliotekaren for at du løfter en ellers kjedelig dag. Smiler alltid når jeg leser bloggen din :)

-glamouringeniøren

frikke sa...

ahh... Anais Anais var den første parfymen jeg kjøpte. Tror det var i 1992, på flyet hjem fra USA. Altså, jeg var 11 år. Mange minner fremkalles av den lukten.

Anonym sa...

Gucci Envy, null smykker og lyse jeans, men startet dagen på kaffebar :) Og nye sko :)

Spis, løp, les sa...

Sov lenge etter hektisk uke på jobb, fikk heldigvis avspasere i dag og det er jo glamorøst nok. Snart skal jeg på fredagspils og funderer på hva jeg skal ha på meg. Praktisk eller pynt? Har en mistanke om at vi skal sitte ute, så da er det sikkert greit med litt klær. Men det blir uansett gull på øynene fra Chanel, pudder fra Chanel og parfymen Chance eau fraiche fra godeste Chanel. Det er da glamorøst! God helg!

Anonym sa...

Det er deilig med vår! Ballerinasko i sølv og svart kjole i dag, med hvitt/sølv skjerf til. Fredagskaffen ble drukket i solveggen og det var faktisk varmt! :) Nå er det helg, nyinnkjøpte bøker og ny neglelakk. Planen for helgen er å lese og bli vant til å gå med farget neglelakk!

Anonym sa...

Min glamourfredag har bestått av å lese pensum og å flytte-til knakende fin utsikt og nyoppussa leilighet-det er glamourøst. Siden jeg skulle få litt handymanhjelp ble det litt Erika F (inspirert herfra selvsagt, den er knallfin!) og Dark Red bak øret.
Er helt enig med glamourlegen! Jeg blir så glad og inspirert av denne bloggen. God helg!

Anonym sa...

leirfivler - så bra ord!

Anonym sa...

Må bare få tilslutte meg glamourlegen her: Tusen takk for at du har denne bloggen,glamourbibliotekar, det er en veldig god ting! Både for trivsel og inspirasjon i hverdagen. Har selv hatt en særs lite glamourøs fredag i veldig overfylt tog med mye Skarverenn-vibber. Men nydelig vær og vakkert over fjellet, det veide opp en god del

Anonym sa...

Jag inledde min glamourfredag med att hitta hit och parkera mig här i några timmar. Min nya favoritblogg! På kvällen tog jag ett bad innehållande en av mina favoritprodukter från Lush och smorde in mig med en av deras massageoljor.

Glamourbibliotekaren sa...

Hei Glamourlegen og alle dere andre: Tusen takk for fine ord!! Det er veldig hyggelig å høre. :)

Populære innlegg