lørdag, april 12, 2008

Glamourbibliotekaren tester baggubags


Jeg bestilte tre slike baggu-tøyposer/vesker etter vår lille handlenett-diskusjon, og fikk dem i posten etter kort tid. Nå har jeg brukt dem i noen dager, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd! De kommer i en bitteliten "lomme" som ikke tar særlig mye plass i vesken. Veldig smart, for om man stikker innom butikken på vei hjem fra jobb, har man den alltid med og slipper å kjøpe nye poser hele tiden.

Jeg har båret rundt på alt fra tulipaner og økologisk vaskemiddel til LP-plater og norgesglass i mine. Funker som bare det.

Jeg bestilte en fuksiarosa og en blå til meg selv, og en macho grå til glamourgemalen... Det er masse farger å velge mellom, og dollarkursen er på latterlige FEM kroner...! Det betyr at man faktisk kan kjøpe SEKS baggubag'er og allikevel komme under tollgrensa akkurat nå. Porto i tillegg, men det er ni dollar, så det er jo ikke så mye. Fine gaver å gi bort! Og kjekt å ha minst to selv til enhver tid.

Bestilles HER.

23 kommentarer:

Jorunn A. Hustveit sa...

Jezz. Tror jeg ska kjøpe noen

Anonym sa...

Hei! Først; fin blogg du har!
Fra en glamourist til en annen; baggubags kan du også få fra http://www.baggubag.no De sender fraktfritt. På siden har de også oversikt over de butikker som fører dem i Norge. Forbausende mange egentlig...

Glamourbibliotekaren sa...

Tidstyv-jeger: Gjør det!

Finansglamourist: Takk! :) Men sjekk prisforskjellen... seks baggubagger inkl porto koster ca 240 fra Usa, og 700 i Norge..

Camilla Simone sa...

Helt enig med deg. Vi fikk vår for noen uker siden og der er helt suverene. Trodde de skulle romme minder en et vanlig handlenett ut av første inntrykket, men der har mine mistanker blitt gjort grundig til skamme.

Takk for tips om å kjøpe dem i USA, er faktisk ikke en så liten prisforskjell. Lurer på å kjøpe noen for å gi i gave.

Forsatt en god helg.

Anonym sa...

Da har jeg også bestilt 3 til. Hadde en fra før av som jeg kjøpte i norge, men er jo mye billigere å bestille fra den siden der. Takk for tipset:)

Anonym sa...

voila, er bestilt!
god helg

Anekk sa...

Tusen takk for tipset! Så noe lignende på Spitafields market i London i påsken, men der kostet det 200,- for ett nett, her fikk jeg tre for 160,- Fabelaktig billigt :-)
3 bagger er kjøpt inn, en til meg selv og 2 i bilen. Aldri mer plastpose på meg...

Siljesfashion sa...

Utrolig bra tiltak for å spare miljøet! Supre gaver er de også, så det blir rosa til meg selv og et par andre farger som jeg kan gi bort.

Anonym sa...

Glamourbibliotekaren; Det har du helt rett i. Her burde en finansanalytiker rødme i skam:)

Anonym sa...

Er ikke hele poenget med disse handlenettene at de skal være mer miljøvennlige? Å bestille det fra et annet land langt unna for å frakte med fly som forurenser masse blir da på en måte litt mot sin hensikt?

Glamourbibliotekaren sa...

Mari: Tror ikke det er så stor forskjell om man bestiller selv eller via norsk importør sånn sett. Uansett vil det være vanskelig å sikre at hvert eneste ledd i prosessen er miljøvennlig, men jeg synes det er bedre å kjøpe disse og bruke dem om igjen hundre ganger enn å kjøpe en ny pose hver eneste gang jeg handler :)

Anonym sa...

Jeg er helt enig, jeg tenkte jeg bare måtte nevne det :) Det aller aller beste hadde selvfølgelig vært å sy en selv!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, naturligvis er det jo det. Men poenget med disse baggubagene er at de tar mindre plass enn andre tøyvesker, og dermed kan man alltid ha dem i veska på vei hjem fra jobb når man stikker innom butikken :)

Frøken Makeløs sa...

Ah, sånne kjøpte jeg i høst og er veldig fornøyd. Strever litt med å huske å ha dem i veska til enhver tid, men bortsett fra det er de jo suverene - og plastposeforbruket mitt har dalt dramatisk. Hurra for det!

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: Som noen sa; de rommer veldig mye - anbefales virkelig, altså! :)

Anonym sa...

Kjempekjekke poser. Ble brukt til lørdagshandelen i går, rommer mye og er behagelige å bære.

Skal bestille noen flere nå :)

Anonym sa...

Takk for tips, da har jeg bestilt meg 6stk! To til meg, en til kjæresten og noen til å gi i gave. Helt enkelt genial gave :)

Anonym sa...

Jeg kjøpte en tidlig i januar, og er også meget fornøyd. Handler bare til meg selv, vanligvis, og da er det mer enn nok plass i én pose. Min er knall rød - veldig fin, anbefales til alle :)

Anonym sa...

Kjøpte meg også handlenett på lørdag. Fant dette Fairtrade nettet hos Accessorize: http://www.monsoon.co.uk/invt/18903182
Deilig å kunne stappet ned tunge varer uten å måtte bekymre meg for om hankene holder.


Bat

Anonym sa...

Næh, jeg har kjøpt nøyaktig de samme fargene som du - på alle tre!

Jeg er også kjempefornøyd og husker for første gang å alltid ha de med - det er så lett å dytte dem nedi veska når de er i posene sine.

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Jeg blir bare mer og mer fornøyd jo mer jeg bruker mine! Deilig å slippe alle plastposene.

Angelida sa...

Hei! Eldre innlegg men aktuellt som aldri før. Lurer bare på om man får disse nettene over skuldra? Så man kan bære de som en veske?

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, de går fint over skuldra!

Populære innlegg