torsdag, april 17, 2008

Glamourspørsmål fra leser: Tebutikk i London


Hei! Jeg ser du er glad i te, og lurer på følgende: Har du tilfeldigvis noen gode tips når det kommer til tebutikker i sentrum av London? Jeg har falt for en løsvekt-variant som heter "Chai chocolat". Jeg snublet over den i en tebutikk i Kiel, men siden jeg ikke klarer finne den igjen her i Oslo tenke jeg å benytte anledningen til litt te-shopping når jeg skal til London.
Hilsen Khi


Hei! Jeg har kjøpt mye te i matbutikker i London, både kjedebutikker og delikatessebutikker, og Harrods selvfølgelig - men min favoritt-tebutikk ligger i Covent Garden og heter rett og slett The Tea House (Neal street). Knøttliten og i to etasjer, med masse god te og mye utstyr/kopper/siler/kanner. Karamellteen deres er suveren!

mvh
Glamourbibliotekaren

5 kommentarer:

Catbert sa...

Mens du er i London må du ikke glemme å kjøpe McVities ginger nuts. Jeg har hørt den har blitt kåret til verdens beste te-dyppe-kjeks (bare av briter, men dog). Den er veldig god, veldig billig og veldig tilgjengelig! Du får kjøpt den i de aller fleste matbutikker.

Anonym sa...

oi! Eg var på den tebutikken for berre nokre veker sidan. Verda er verkeleg ikkje stor :-)

Ps: det var ei venninde av meg som kjøpte seg ein sjokoladete der, kanskje det var den etterspurte chai- teen?

Anonym sa...

jeg svinser alltid innom den tebutikken og kjøper en pakke karamellte til glamourbibliotekaren når jeg er i london på bibliotekskonferanser.
Oppfordrer alle andre til å gjøre det samme:-)

k-løkka

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, det gjør du, og det er jeg evig takknemlig for! Skal du til London snart? Jeg er tom nemlig :)

Anonym sa...

Da har jeg vært i Neal street 15. De hadde desverre ikke hørt om sjokolade-chai, og karamell-te var de fri for. Men jeg fant meg en pakke "Choco truffle" sjokoladete som trøst. :-)

Khi

Populære innlegg