onsdag, april 23, 2008

Økologiske produkter


Style.com gjør en økologisk vri og lister opp en hel del skjønnhetsprodukter som skal være bra både for mennesker og miljø*. Det er nok ikke alt man får tak i her i Norge, men på nettet burde man finne det meste. Og når Gimle åpner sin øko-avdeling, skal de jo selge den heløkologiske serien til Origins!

*=Jeg kan ikke garantere at alt er fritt for parabener og den slags; det får man lese seg til selv..

10 kommentarer:

Morgianna sa...

Må få slå et slag for Aveda her, kjenner bare til en del av hår-produktene, men de er topp sort, selv for en glamour-orientert "bruker".

Anonym sa...

Jeg må bare få komme med en ørliten pirkekommentar - det heter da virkelig økologisk på norsk, og ikke organisk? Organisk får meg til å tenke på naturfagstimene på ungdomsskolen - organisk kjemi og denslags. ;)

Men jeg er helt med på økologisk/ren hud-/kroppspleie,altså! :) Selv bruker jeg mange av produktene til REN, som ikke er økologiske, men fri for skumle tilsetningsstoffer. Kjempefornøyd! Men er nysgjerrig på både Stella McCartney og den økologiske serien til Origins også... Når åpner Gimles øko-avdeling?

Glamourbibliotekaren sa...

Morgianna: mm, enig, har likt alt jeg har prøvd fra Aveda.

Anonym: Meget mulig, har fikset opp i det nå :) Litt usikker på når Gimle åpner - de sa en dag i neste uke, men jeg har ikke fått det bekreftet.

Anonym sa...

Hvor får man kjøpt REN, anomym nr.1?

Anonym sa...

Jeg tester for tiden ut Dr. Hauschkas hudpleieprodukter (fås på Helios) - ble litt lei av alle disse dyre kremene som lover så mye. Foreløpig er jeg veldig fornøyd!

Anonym sa...

Se artikkelen om økologisk hudpleie i Magasinet på nettet! skepsis er nok en god holdning å ha i utgangspunktet, til alle påstander man finner på hudpleieområdet, også det "økologiske"..
http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/04/23/533387.html

Glamourbibliotekaren sa...

Grammatiker: Ja, de liker jeg også.

Sol: Jojo, det er klart, men de kan umulig bli verre enn de vanlige kremene som selges i parfymerier eller på Ica.

Anonym sa...

Anonym nr. 1 her. Jeg kjøper REN direkte fra nettbutikken deres (http://www.renskincare.com/) eller HQhair, eller jeg hamstrer når jeg er i England. Selges også på Visage i Oslo, men da litt dyrere enn fra nettbutikkene, så klart.

Anonym sa...

Apropå ...
Origins säljes också på Skin Tonic i Oslo =)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja! :) Og på Fredrik & Louisa. Det er bra at flere og flere har det merket nå. Det Gimle skal selge, er den økologiske serien til Origins - den vet jeg ikke om andre selger her; i allefall ikke *bare* den.

Populære innlegg