fredag, mai 23, 2008

Glamorøs fredag


God morgen! Det er heldigvis fredag igjen, og med bedre værutsikter enn forrige. Glamourbibliotekaren stiller i nye levi's, grå 40talls-cardigan og skjerf i håret. Dagens parfyme: Roseberry fra Les Parfums de Rosine. Dagens te: Rød med honning og sitron. Dagens hals: Svært, svært sår på innsiden - Tiffany's-smykke på utsiden.

Hvis formen holder, blir det kino med glamourgemalen i kveld. Litt jobbing i morgen, og ellers tror jeg sofaen blir mitt valg av tilholdssted, i allefall hvis den første sommerforkjølelsen er på gang... vi får se.

Ha en fin dag alle sammen!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Grmf, jeg skulle egentlig ha fri i dag, men det forhindret sannelig lagmannsretten.. Uansett; jeg er frisk (god bedring!) og det er glamorøs fredag! Nokså formell i grå kjole og svart cardi fra Milano, Chanel på negler og hals, perler og veldig høyhelte sko fra Paris. Snart venter Goethes Werther, ny Bachkantate, Le Monde, hvit chaite og tur med hunden i skogen:-)Det var jo det jeg egentlig skulle gjøre i dag..

God helg til alle:-D

Bokomaten.. sa...

Har min älskade marc jacobs "Ace of spades"-klänning på idag (det finaste jag äger!) för att pigga upp mig. Bakom öronen har jag min gamla favorit som tyvärr inte tillverkats på länge nu, Venezia av L Biagiotti och på fötterna sitter röda ballerinas från Paris. Dödbilliga var dem men de är ju ju från Paris så jag älskar dem ändå.;)
I helgen skal jag åka bort ut till sambons familjs sommarställe och bara sova och läsa och ta det lugnt. Känner också att jag har en sommarförkylning ev på g så behöver vila ut ev infektion.. Ska bli så skönt att inte göra något. Inbillar jag mig ialf tills jag sitter rastlös imorgon och vill ut o se folk igen.:)

Hoppas alla ni andra och speciellt du, glamourbibliotekarien, får en riktigt skön helg!

Anonym sa...

Denne fredagen er eg i svart, hekla topp med halv arm med singlet under, og svarte linbukser. Svarte silkesko frå Sisley kjøpt i København for sikkert 12 år sidan, men nesten like fine, stelt med av favorittskomakaren i Josefines gate opptil fleire gongar som dei er.

Bak øyrene: Narciso Rodrigruez, eg berre måtte dra til den unge, vakre mannen i Sandvika og la han selge meg ei flaske.

Dagen blir prega av om det blir streik eller ikkje, 20 av mine næraste kollegaer vandrar ut døra viss riksmeklingsmannen ikkje klarer brasane. God helg til Glamourbibliotekaren og alle dei andre lesarane, og god bedring, ikkje minst!

Maïken sa...

Hei, jeg gikk inn på bloggen din via underbara clara. Ville bare si at jeg synes den er veldig smooth, elegant og behagelig og det var nesten som jeg hørte lit musikk i bakgrunnen... Ha en fin dag.

Anonym sa...

svart kjole, svarte tights. sølvsko og gammel gucciklokke.fantasia di fendi bak ørene og prektige perler i ørene. venter på kunde og når hun er ferdig stikker jeg til sverige for å bo på hotell og finpusse bokmanus. det blir så bra, så bra så bra! hurra! God helg!

Snåta sa...

Først blir det trening før en god dusj, rene klær og en god parfyme (antageligvis Puma som jeg har brukt de siste dagene - er litt sånn periode-parfymebruker)som blir glamouren i dag. En trilletrur med junior også og senere i helga blir det utstilling på Fotogalleriet (http://fotogalleriet.no/v1/current.php) og fohåpentligvis litt shopping på markedsadger / bondens marked i morgen. Min kjære har lovet meg litt klær etter fødselen:-) Snillemannen!

Anonym sa...

Er så uglamourøs at jeg ikke finner ord nå på formiddagen! Men det skal rettes på i kveld, da skal jeg ut med gode venner. Planen er et varmt, langt, deilig bad, ansiktsmaske fra Dermalogica (vært fan i mange år nå, dagens blir nok Multivitamin Recovery), mørkeblå favoritt-khaki's, hvit, tynn skjorte, perleøredobber og lett MAC-sminke. Og i morgen er jeg bedt på date :-) God bedring, og god helg til dere alle!

Anonym sa...

Hvit linskjorte over blå singlett, beige linskjørt, hudfargede strømper og brune loaferaktige sko. Har mamma-strikkede håndleddsvarmere i lys lilla ull med perlemønster i mange farger, de er glimrende når det er litt kjølig i rommet uten at det er helt kaldt. Og så er de koselige å se på. Litt MAC-sminke på øynene og plommefarget leppestift. (I hvertfall fram til lunsj.)

Plan for helgen: Prøve å stikke bort på Deichmanske avd Grünerløkka for Oslo Comic Expo som starter i dag, og så er det feiring av farfars 80-årsdag i morgen. Så ikke noe MGP for min del. Det er kanskje like greit. Søndag: kanskje teste ut en av rabarbra-oppskriftene som er i en annen post?

God bedring til Glamourbibliotekaren. :)

Anonym sa...

Glamorøs fredag skal feires med en caffelatte og tanken på å dra på hytta senere i dag. Jeg gleder meg til å se hvordan det går med peonene og valmuene i hagen! Foreløpig har jeg på meg jeans & hvit bluse, grønne høyhælte sko og skjerf i halsen. Også dufter jeg Serge Lutens Un Bois Vanille. Og har røde lepper. Jeg har fått dilla på Paul McCartney & Michael Jacksons "Say Say Say", så mens jeg sitter her foran mac´en så har jeg den på full guffe :)

God fredag til alle!

Anonym sa...

Ekstra glamour i lunsjen: Semulepudding med bringebærsaus. Enkelte ting går rett inn i sentralnervesystemet, tror jeg, båret på en strøm av nostalgi. Det er lenge siden jeg har spist det, og det var standard dessert hos farmor. Hun lever fremdeles, men siden vi ikke bor i samme by, sees vi ikke så ofte lenger, og det er lite semulepudding å få. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å ta den med på brettet. :) Heldigvis var den god.

Anonym sa...

Etter to glamorøse dager på jobb i skjørt og sko med hæl, er jeg tilbake i casual stil i rød linbukse, svart topp og eplesko fra Camper. Jeg startet dagen med vafler på foreldrekaffe i barnehagen, og etter jobb venter hud-og fotpleietime. Etter det må resten av helgen bli glamorøs uansett på nypleide føtter. Selv dugnaden i sameiet på lørdag. Det er handlet inn 150 wienerpølser og tre kasser øl, så det blir nok en gemyttlig dugnad...

Anonym sa...

Det er sol ute, jeg er straks ferdig her og vil ta tidlig helg. Sola står for noe av glamouren, så er det Kenzos "Summer" (som jeg glemte i parfymeposten i går), og svart, passe utringet, og pent blomsterbrodert tunika med kort, puffaktig erme, samt flate ballerinasko med liten rem over vristen -som får meg til å føle meg frisk og pikelig, -og litt glamorøs. God helg, og god bedring!
Britt Åse/Hagenpahytta

Anonym sa...

Denne helga har glamouringeniøren reist fra de kalde nord til Oslo :) Så dagen har bestått av vandring på Frogner og Majorstua. Masse stopp på kafeer og koselige små butikker. Sola skinner og livet er herlig!

Anonym sa...

Idag unnade jag mig att slå till på två produkter ur Greenlands 0% serie som jag hade spanat på länge. Det blev en skrubb och en lotion som doftar tranbär.

Populære innlegg