fredag, mai 30, 2008

Glamorøs fredag

Good morning, kittycats!
Verdens mest langvarige forkjølelse henger fremdeles i; jeg føler det går i sirkler. Nå er jeg tilbake der jeg var forrige fredag med sår hals... Jaja. La oss håpe det bare er en oppsummering før finalen. Jeg skal nå i allefall kose meg med te og aviser nå straks, Wagner (i plateprosjektet som man kan lese mer om i musikkbloggen) og noe jeg sjelden tar meg tid til ellers: Alle coffee table books jeg har samlet oppgjennom årene, med vakre bilder fra Toscana, fra filminnspillinger, kunstkataloger og diverse. La det bli dagens oppgave for dere også - plukk fram en ikke-skjønnlitterær bok fra bokhylla og bla i den.

Planer for helga: Å bli frisk. Og på søndag skal jeg spise middag med en kamerat fra USA som jeg ikke har møtt på 14 år; det blir stas!

Ha en fin dag alle sammen, pass på så dere ikke blir forkjølet i det fine været. Anbefales ikke!

Hilsen eders Glamourbibliotekar.


p.s. Hvis flere har lyst til å fortelle hvem dere er, er det slett ikke for sent!

24 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Glamourbibliotekar, håper formen blir bedre snart!
Dagen min blir glamourifisert av prøvesminking og testing av frisyre til bryllupet som står om tre uker! Enkelt, enkelt, enkelt er stikkord : )
Ellers håper jeg på fortsatt nydelig solskinn over vestlandet, slik at det kan grilles på takterassen, før kvelden avsluttes med jazzkonsert. Ønsker alle en fin fredag og en strålende helg!

Glamourbibliotekaren sa...

ååå, moro!! Juni er den beste måneden å gifte seg i :) Ha det fint på frisyre/sminketesting!!

Anonym sa...

Grusomt som det kan høres ut, føler jeg meg faktisk litt letta av din forkjølelsesberetning. Til nå har jeg tenkt at forkjølelsen henger i utelukkende som et resultat av min manglende evne til å ta vare på meg selv, ta hensyn til kroppen og alt det der. Det er alltid så herlig når ting ”bare er sånn”, herlig å slippe ansvaret for egen ulykke liksom.
Ønsker alle god og sånn passelig snarlig bedring!

Jenny B sa...

Jag har rosa jeans, svart spetsblus och rosa läppar, och doftar gott. Solen skiner, och ikväll skall jag på cocktailparty med trevliga vänner!
Krya på dig, glamourbibliotekaren!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Takk! :) Jo, jeg forstår hva du mener. Jeg blir også lettet når jeg hører at det er flere som har hatt denne forkjølelsen før meg, og at det haler ut i tid! Da er det ikke min feil.. :)

JennyB: Thank you, sweetie!

Anonym sa...

Jeg går i rosa for første gang på sikkert 20 år! Hvit oppbretta bukse og stripete topp i rosa/cerise. Jeg føler meg som et bær, men på en fin måte.
Syklet til jobben idag og glemte hjelm, noe som forsåvidt var en fordel for håret, men som gjør at jeg er redd for å knuse hodeskallen når jeg sykler hjem. Og det er ikke så glamorøst. Hvis jeg overlever skal jeg til Drøbak i helgen og leke Sørlandet. God bedring til bibliotekaren!

Anonym sa...

Samme her, den dumme forkjølelsen henger i. Egentlig har jeg lyst til å dra ut på nye flotte Bygdøy Sjøbad og henge på fridagen min, men må se an formen litt. Ellers er glamourfaktoren sånn helt ok med nylakkede negler og sommerkjole på. Planer for helgen er musserende med kjærsten i kveld, og grilling med venner i morgen. God bedring, glamourbibliotakar!

- B sa...

God bedring til deg!

Vi er visst flere med denne forferdelige forkjølelsen. Selv har jeg hanglet bare en liten uke, men ungene har den også på 2. uken nå.
Jeg har tenkt mye på hva jeg gjør feil siden de aldri blir friske..

Seint (men forhåpentligvis godt), har jeg svart på hvem jeg er. I alle fall litt...

Glamourbibliotekaren sa...

Katrine: Det høres deilig ut å leke Sørlandet! Drøbak er fint. Men klart, helst med hodeskallen intakt!

Partyprinsesse: Takk for det, god bedring til deg også!

-B: Og til deg også! Kjipe greier å ha midt i sommervarmen!

LiseH sa...

Prøver alt jeg kan å ha det litt glamorøst på kontoret her jeg sitter og katalogiserer....
I anledning sommeren har jeg lys grå linbukse og matchende topp med innslag av blått.
Det mest glamorøse er min fake Gucci-klokke kjøpt på Rhodos sist uke :)!

God bedring til deg! X fingrene for at formen er mye bedre til middagen på søndag!

Anonym sa...

I dag leste jeg morgenavisen på verandaen. Vi har litt dårlige solforhold, men det er sol i det ene hjørnet ved 8-tiden. Så kulturdelen av Aftenposten i hånda + katt på fanget = god start på dagen. (Om enn ikke så glamorøs, jeg har kattehår over hele skjørtet.)
Antrekk for dagen: Hvit t-skjorte, blågrønt silkeskjørt med sølvmønster nederst kjøpt av lillesøster i Thailand og ballerinas i sølv med litt diskret orange pynt. Grønngrå øyeskygge og mørkeblå øyeskygge som eyeliner. Har ikke brukt skjørtet noe særlig før fordi det har vært litt stort, men nå passer det. (Aldri så galt at det ikke er godt for noe med en ekstra cm eller to. ;) )

Plan for helgen: Nyte solen og kanskje kjøpe mer planter til verandaen.

Anonym sa...

Her er alt bare fryd og gammen
Nyyydelig vær, så i dag blir den glamorøse delen å sitte på balkongen og sole seg:)
Ellers skal vi feire sønnens 21-årsdag i dag, og i gebursdag til ei jeg er gammeltante til i kveld.
I helga blir det vel en tur på hytta til min søster og hennes familie i Furudalen.
Gleder meg!
Ønsker deg en fortsatt god bedring, og en god helg til alle sammen:)

Anonym sa...

Glamourøs fredag i en hage full av syriner- mao ingen parfyme idag, ellers ikledd rosa skjørt og topp og solfaktor 15...Oslo er jammen meg vakkert nå! Håper du snart blir frisk !

Anonym sa...

Hjemmekontor idag så sitter ved kjøkkenbordet og ser utover vakre Oslo som bader i sol. Føler glamouren er inntakt med vintage denim-skjortekjole, vintage Gucci silkeskjerf og karaffel med vann+agurkskiver ved siden av meg. Skal senere ut og handle blomster til nevnte kjøkkenbord. Kvelden tilbringes sammen med min kjære på balkongen som bader i sol fra kl 15 til solnedgang. God bedring og god helg!

Grorudpalmen sa...

Ah, jeg har sovet godt i natt for første gang på flere uker. DET er glamour nok for meg akkurat nå. Har jeans, vinrød topp, vinrøde sandaler og vinrød veske i dag og kom nettopp fra Steen & SAtrøm med vinrød lakk til neglene som jeg skal påføre fingre og tær om en liten stund (High gloss, fra Art Deco).

Kjære glammis, du er verdens flinkeste til å gi omsorg når andre er syke, som den forundringspakken du LEVERTE i postkassen min hjemme da jeg var nede for telling med monsterinfluensa for kort tid tilbake. Der fant jeg te og bok og div pluss rørende kort. Skulle ønske jeg var like flink som du er og at jeg kunne rope fra alle hustak at du er en PERLE, en venninnenes DRONNING! Tusen, tusen takk og god bedring kjære!

Anonym sa...

I linningen på det svarte, luftige skjørtet mitt med litt blonder og dilldall fra Noa Noa står det: "Packed with our minds set back to when romance was a human right." Og guri som det funker, her er det dating for alle penga for tiden. Skjørtet er kombinert med enkel hvit t-skjorte (heia H&M), og flate gullsandaler (gamle) fra Bianco. Og det skal jammen lakkeres negler i dag; tenker det blir knallrødt :)
God helg alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Mrs Darcy: Takk for det! :)

Kaisa: Åå, hva skulle jeg ikke gitt for å ha en katt på fanget nå... du er heldig!

Glampl: Gratulerer med voksen sønn! :)

Kjerstif: Syrinhage er det beste som finnes. Når jeg blir stor... skal jeg ha en.

Grace: Høres ut som en perfekt fredag!

Birgit: Takk kjære deg, men du var jo mye sykere enn meg! Du fortjente virkelig en care package i postkassa. Perle og dronning er forøvrig flotte ord :)

Glamourlege: Spennende med dating!! Jeg er også iført Noa Noa i dag, forøvrig.

Anonym sa...

Jeg tilbringer glamorøs fredag med nokså glamorøs masterbibliotekarstudie-eksamenslesing på en solseng på takterrassen. Er nedom leiligheten for å hente neglelakk (Chanel, 'Fire'). Senere i aften blir det polkadotkjole nyinnkjøpt i Canada og quiz. Fine ting!

Anonym sa...

Ikke frisk ENDA? God bedring :-)
Koristen har nye svarte lin/bomullsbukser, svart og hvit topp, rundt halsen lekkert sølv- og kobberfarget smykke fra en søster som er verdensmester i riktige bursdagsgaver. Hvit te, Perfectly Pear, i koppen. Planer for helgen? Nyte vårværet og endelig få orden og blomster på balkongen!

Anonym sa...

Stakkars deg som er syk i varmen! Fortsatt god bedring og benytt tiden til hyggelige aktiviteter (jeg leser jo at du gjør det allerede).

Fantastisk glamorøs dag: Laaang løpetur i skogen med hund, jobb nå før helg på landet:) Sommeren er her, og jeg stiller i hvit, litt hippieinspirert kjole fra en eller annen landsby i Sør-Frankrike, sandaler fra Paris, cardi fra Roma, Serge Lutens, chanel noir og arvet filigramsmykke fra tippoldemor. Jeg gleder meg veldig til Lotte fra Weimar, Chopin, hvit te og pusling i urtehagen på hytta-det fortjener en travel jurist!

God helg til alle sammen:-D

Anonym sa...

Huff, håper du blir frisk i løpet av helga, glambibl! Og alle dere andre også :)

Her startet dagen med brask og bram siden jeg ikke våkna da klokka ringte.. jeg hanka meg fint inn, fikk på marineblå piratbukse og stripete genser i blått og hvitt, parfyme og litt farge i ansiktet, og tok meg tid til å kjøpe ferskpresset juice og musli-bolle på Baker Hansen, så nå har jeg glemt den brå starten :)

I helga blir det listemaling og andre oppussingsprosjekter, og så park- og balkongliv i det fine været :)

Anonym sa...

Her er det allereie somarferie og glamournivået er heva eit par hakk etter ein intens eksamensperiode. Må innrømme at eg har vaska leilighet frå kl åtte i dagmorges, men då antrekket er lys bomullskjole, håret er satt opp, leppene er jordbærraude og eg dufter av Chanels "Chance", er det ikkje så verst! Å rydde vekk vinterklede, kaste/resirkulere ting og tang og få leiligheten klar for somar er i seg sjølv også ganske glamorøst og herleg. Planlegg å krone verket med nyinnkjøpte blomar seinere i dag.

Har laga grøn iste som kjøler ned i det varme været og NRK-klassisk er bakgrunnslyden i dag. Resten av helga skal bli brukt på besøk, trening og lesing av Orhan Pamuks "Snow". Hurra!

Glamourbibliotekaren sa...

Fruktfat: Takterrasse høres deilig ut...

Korist: Jo, nå tror jeg jammen jeg erklærer meg frisk!

Jurist: God helg til deg også!

Lene: Ferskpresset juice.. det minner meg om at jeg må sjekke ut hva som finnes av juicesentrifuger!

Austen: Høres herlig ut! Hjelp, jeg tror jeg har noen ullgensere i skapet fremdeles.. på tide med en makeover her også tror jeg.

Anonym sa...

Dagens glamorøse fredag besto av bikini, pledd,lokal park, frisk frukt og blandingslitteratur av pensum og go'bøker :) og sol sol sol og litt gode venner med øl og grilling på slutten :)

Populære innlegg