søndag, mai 25, 2008

Tusen takk!!!

Hei alle mine kjære søte lesere, tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på min forrige post! Jeg blir helt målløs av så mange fine ord! (Dere tar jammen sjanser - tenk om jeg lar det gå rett til hodet og blir en ufordragelig og selvhøytidelig beeyotchbibliotekar nå...)

Jeg tror ikke jeg får svart på alle kommentarene... Jommen har jeg svart på alle allikevel. Håper jeg! Det er virkelig morsomt å se at dere er i alle aldre, i alle yrkesgrupper og fra hele landet, så å si. Og at dere har fattet mitt budskap. Det er nemlig ekstra hyggelig å se bevisene på det, for å bli båssatt som en ren moteblogg (som den har blitt tidligere) føles ikke helt riktig - og i allefall ikke
shoppingblogg (!!!).

En av dere sendte en mail i tillegg og fortalte hvordan bloggen hadde hjulpet henne til å ta en stor og viktig avgjørelse i sitt liv, som førte til at hun nå har det veldig mye bedre enn før; tar seg tid til ting som gleder henne, sniffer på rosene. Jeg blir ydmyk og takknemlig over indirekte å ha den effekten på et menneske, at det faktisk gjør verden til et bedre sted for noen.

Takk, alle sammen! Dere gleder en snørrete bibliotekar...

Ingen kommentarer:

Populære innlegg