fredag, juni 27, 2008

Glamorøs fredag


God morgen! Glamourbibliotekaren er tidlig på'n i dag, oppe før seks til tross for sen kveld i går. (Å stå ute på balkongen rundt midnatt etter regnet, når det dufter utrolig friskt og godt ute, og en ensom svarttrost synger - veldig fint!) Planen er å rydde glamourkontoret en smule. Hvit bluse, Tiffany's-smykker og L'Artisan Mechant Loup bidrar til en understated glamour, Herbie Hancock akkompagnerer meg mens jeg farer rundt som en virvelvind mellom hyllene, og dagens andre tekopp er straks klar. En skjersmin og en lyserosa rose ble plukket på vei hit og står i en liten vase på bordet.

Helgen tilbringes i landlige omgivelser, og den blir lang - med bryllupsdag og bursdag i neste uke er det fint å ta noen dager fri. Vonnegut og Vogue er pakket og kofferten står klar.

Ha en fin dag, kjære lesere!

26 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen! I dag er siste dag på jobb før ferien og jeg har forsøkt meg på en litt sommerlig stil i dag med lysegrå linbukser, lette kanvassko og lysegrønn silke/bomulls-genser. Fem uker med fri ligger foran meg. En god ting å tenke på!

Ha en strålende bursdags-/bryllupsdags-helg!

Smilla sa...

Sølvsko, lyse jeans og en syrinfarget sommerskjorte. Light Blue fra D&G og en dæsj selvbruningskrem gjør at en sliten småbarnsmor ser litt fresj ut i dag. Litt ør i hodet etter en "lillelørdag" hjemme i går kveld - norske jordbær og champagne på en helt vanlig torsdagskveld anbefales :O)

God langhelg til deg Glamourbibliotekar - Håper bursdagen og bryllupsdagen blir feiret med fynd og klem! Hipp hipp!

Spis, løp, les sa...

Topp fra Malene Birger, jeans fra Fornarina og myke Keds på føttene. Glammer opp antrekket med Chanel eau Fraiche bak ørene og Zusanna G-øreringer. I helgen blir det hagefest for alle penga på lørdag, og filmkveld med pølser og bamsemums på søndag. Kos deg på tur!

Anonym sa...

Her har ein gått rundt i ein glamorøs og romantisk rus sidan onsdag! Vart fridd til onsdag kveld og svaret var ja! Kulissane var toppen av eit fjell og utsikt til ei heimbygd bada i solnedgang. Ring og champagne var med i sekken! Heilt fantastisk..

Fredagen blir tilbragt i litt uglamorøst turtøy, men med Chanels Chance bak øyrene og perleøyrdeobbar. Pluss med litt i.d. sminke er glamourfaktoren diskret men dog tilstedeværande! Musikkfestival i morgon og litt feiring av forlovelsen før konsertane.

God tur til glamourbibliotekaren og nyt dei neste merkedagane!

Anonym sa...

Eg er i svart topp og jeans, og så har eg endeleg funne eit godt par svarte ballerinasko, av den typen som eg dansa i fillebitar på åttitalet. Dei får meg til å føle meg 20 år yngre!

Bak øyrene er det mure et musc extreme frå ei prøve eg fekk i butikken, eg må nok innom og få med meg ei heil flaske. Ti års bryllupsdag i dag vil bli feira diskret men hyggeleg, og eg gler meg over at sola skin, i staden for regn som det var meldt. God helg, alle saman!

Strikkelaura sa...

Tusen takk for tipset om Baggu, 3 stk. er på vei hjem til meg!
God helg! :)

Anonym sa...

Gratulerer til glamourbibliotekaren, ha ei flott helg!

Austen, gratulerer så mye med frieri og for en fantastisk flott måte å bli fridd på!

Selv starta jeg helga litt på forhånd i går kveld, med boklesing og litt vin. Lakka neglene klassisk røde også (Essie Bordeaux). Så i dag er det jeans, hvitskjorte, grå cardigan og brunt silkeskjerf i halsen. De røde neglene piffer opp.

Helga er helt uten planer og det er deilig. Bortsett fra en liten tur på årets første Bondens Marked på torget i morgen :)

Glamourbibliotekaren sa...

Pip: Mm, fem uker, høres deilig ut!

Smilla: Takk og takk! :)

Kamillagorilla: God hagefest!

Austen: WOW! Grattis! Så morsomt! Høres VELDIG romantisk ut...

Innkjøper: Mure et Musc extreme er fin! Har skrevet om den tidligere.

Strikkelaura: Velbekomme!

Ingeniør: åå, bondens marked! Må sjekke når det kommer hit neste gang.

Anonym sa...

Gratulerer så mye både med bryllupsdag og frieri!

Helsvart i dag med topp fra Bruuns Bazaar over smale bukser, frisket opp av brun-orange sneakers og langt kjede med grønn epoxy-fisk som anheng av italienske Pellini. Opium i sommerutgave bak ørene (svakt berusende og deilig synes jeg!). Endelig sol igjen og stigende temperaturer. Betyr fin helg i vente, og helt uten program! :)

Anonym sa...

Hjemmekontor i regnvær. Jeg ser det letter over havet nå, så fredagsværet blir nok bra etter hvert.
Antrekket er piratjeans og svart, enkel genser, null sminke og null duft, men:
Jeg har mørk røde tånegler og lekre,nystelte,diskrete fingernegler, jeg er akkurat ferdig hos tannlegen for en time siden (større rep. på jeksel og ellers null hull), og så blir jeg helt løftet av å lese om herlige antrekk og dufter og frieri! (grattis!).

Summa summarum vil jeg vel si at glamourfaktoren er helt grei :-).

Ha en strålende helg, alle!

Anonym sa...

Iført blåoghvit-stripete Filippa K sommerkjole kan sommerferien bare begynne! Idag bærer ferden ned til hytta og det fagre sørlandet. Gleder meg voldsomt til fem glade uker i behagelig tempo. Glamourfaktoren er lav utenpå, men høy inni meg! Bilder på netthinnen av lange sommerkvelder iført lette klær, god vin og mat- og gode venner.

Ønsker deg det beste for helga og neste uke!

Anonym sa...

O herlige, glamorøse fredag! (særlig etter en uvanlig slitsom uke) Jeg feirer bursdag på sommerstedet med masse sommervenninner om noen timer- hurra for alle bursdagsbarn:-D Her venter Goethe, Proust og Morgenbladet, samt kakebaking med frisk sjøluft inn gjennom vinduet...

Jeg drikker hvit te med jordbær/appelsin, iført hvit kjole, kjøpt på en "brodeributikk" i en sørfransk landsby, høyhelte peep-toes fra Roma, Chanel rouge noir, arvet gullsmykke og den nyyydelige, nye Serge Lutens-parfymen min! Prokofiev synger i øret og jeg gleder meg til helg:-)

Anonym sa...

Juristen: blir veldig nysgjerrig når du kun sier Serge Lutens, for de er jo så forskjellige! Un Lys?
(avslører her min parfymofili..)

Anonym sa...

He,he dere er alle så glamorøse og velkledde at jeg bare må legge inn en aldri så liten motvekt her. Sitter i mine nyinnkjøpte pysjamasbukser i vintage-stil og prøver å komme i gang med dagens studier. Solen er stengt ute bak mine øyenstikker-gardiner i lin! Oppvasken står stablet, støvdottene smiler til meg og jeg ler tilbake! :-D

fru winther sa...

Skofile skriversken feirer med nye slingback-sko fra Chie Mihara (skattepenger=gave til Selv)på føttene, mens hun prøver å pønske ut hva hun skal iføre seg til dagens jobbøkt. Chie må desverre bli hjemme siden hun funker litt mer enn middels dårlig på bokhandel. Gratulerer med romantisk frieri og forestående bryllupsdagfeiring!

Glamourbibliotekaren sa...

Sol: Mmm, Opium..

Hagenpåhytta: Høres bra ut!

Hege: Heldiggris...

Juristen: Gratulerer med dagen, håper feiringen blir bra!

Anna Lovinda: Pysjamas er glamour i massevis, mener jeg! I allefall følelsen av å gå i den.

Skriversken: Grattis med nye sko!

Anonym sa...

Her her det lite glamour gitt! Shorts og en gammel t-skjorte er mitt antrekk i dag, men da jeg er i gang med å snekre meg en adirondackstol, er dette helt perfekt!

Ellers skal jeg bruke helgen på å jobbe, men ser frem til et par dager med fri neste uke:)

Ps: Gratulerer til Austen!

Lekkermunn sa...

Etter fire dager sykemelding etter å ta tråkket på en rusten rake føles verden ikke spesielt glamourøs i dag. Går på krykker i dag. Får satse på en glamorøs uke til neste uke (for å kompensere for fraværet av glamour, parfymer og smykker denne uken) Har bestilt nye petroliumsfargede Superga på nettet i dag (syntes litt synd på meg selv), så de dukker snart opp:-)
God helg.

Anonym sa...

Gratulerer på forskudd med bryllupsdag. :)
Her er det forsøk på litt retro-glamour, med nyopplagte slengjeans med høyt liv fra Filippa K, sort topp med blonder langs halslinningen, rødt og hvitt smårutete skjerf stramt knyttet i halsen, rødt smalt belte og sorte mary janes. Er litt fornøyd med skoene, sålene var utslitt på hælene, så jeg har sett etter noen nye i flere uker. Men siden jeg ikke har funnet noen, og egentlig tenkt litt på eget forbruksmønster, fant jeg ut at det var bedre å såle dem om. Tok 1/2 dag og 150 kr hos Skomaker'n ved Dronning Mauds gate å få satt på ny såle under hælene. :)

Plan for helgen: markere 2 kollegers siste dag hos oss i kveld, og slækking resten av helga. Har et håp om å snuse meg fram til Heavenly Scent i morgen.

Anonym sa...

"adirondackstol"

Nå klarer jeg ikke å holde meg lenger. Kan noen være så snill å fortelle meg hvordan "adirondack" uttales, før jeg forgår av tvangstanker?

På forhånd takk!

Anonym sa...

Gratulerer med bursdag, bryllupsdag og frieri!

Ny jobb har blitt feiret med deilig kaffe og sjokoladekake på en sjarmerende kafe med gode venner. Klærne er tilpasset været: favorittjeans, ferskenfarget trøye, perler og hvite sneakers. Utenpå: Regnjakke! Det er grått og vått, men smiler langt nede i magen! :)

God helg!

Anonym sa...

Blå topp, svart kjol, hemgjorda glaspärleörhängen i öronen, finsandalerna på fötterna (äntligen!).

Anonym sa...

I dag sto vi opp før solen, tok med weekendkoffertene våre og satte kurs for en annen by. Besøker mine koselige svigerforeldre i helgen. Håper på sol og veranda: Det er luksus og mangelvare i disse dager.

Gratulerer til Glamourbibliotekaren og Glamourgemalen! Ha en strålende helg alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Malin: Komfortabel glamour!

Lekkermunn: Aj! God bedring!

Kaisa: Bra med gjenbruk!

Trine: Grattis med jobb!

Sofia E: Mmm.. høres fint ut.

Lauren B: Weekendreise er herlig. God helg!

Anonym sa...

Hagenpahytta: Det uttales: A-dair-on-dækk, og trykk på første stavelse. Det er blant annet fjell upstate New York.

Anonym sa...

Takk!! *øver meg*

Populære innlegg