onsdag, juni 25, 2008

mjau

14 kommentarer:

Anonym sa...

mjau! hvem er dette?

Anonym sa...

buuu, jeg vil også ha pus!
(litt kattesjuk nå ettersom det popper opp katter i alle forum og blogger for tiden...)
Hun/han ser riktig supernydelig ut :)

Glamourbibliotekaren sa...

Guro: Det er en av kattene jeg besøkte på mandag :)

Moseplassen: Jeg vil også ha.. men allergisk mann forhindrer det. Litt usikker på om dette var en hun eller han - lurer på om det var en gutt ved navn Truls eller Karsten..

Anonym sa...

Ooooh! Ser ut som en av ungene i det første kullet til mammas katt. Så nuffelig! Litt synd å ha en kastrert hannkatt, det blir ikke noe kattunger her i gården. :/ (Like greit for kattebestanden sikkert, men ... de er terapi i pels.)

Anonym sa...

Ååå, jeg har så lyst på puuus!!
Min elskede tror ikke at jeg er klar for ansvaret, så han har satt ned foten. Ellers er jeg jo litt allergisk for de nudelige pusene, så det er nok like greit, men åååh!!

Anonym sa...

Kattunger er noen av de nydligste, nusseligste skapningene som finnes!

Anonym sa...

Allergisk mann her også, i tilegg til at jeg har litt problemer for tiden sjøl (noe jeg håper er forbigående). Har dere prøvd dere på alternative katteraser og kattesand? Sibirkatt og bengalkatt ser ut til å fungere for mange som er allergiske. Sibirkatter passer forresten fint til å ha i leiligheter.
Om man lurer på det med allergi så finnes det bla testhjem man kan besøke for å se om man reagerer.
http://www.sibirkatt.org/

Mie sa...

Åååh! Jeg må innrømme at jeg ble så inspirert av den posten du hadde om dyrebeskyttelsen at jeg tenker å få med meg en venninne og bli fast besøksvenn! Jeg er usikker på hvor mye jeg kan bidra sånn all over, men jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn å ha en fast ettermiddag i uken hvor jeg koooser med katter! Og jeg så at det var det som de hadde størst behov for - perfekt :) Catlover to the rescue!

"Vi trenger derfor hjelp til:
* Kattekos! Vi ønsker at kattene får mest mulig omgang med mennesker, og de trenger alle sin daglige dose med kos, pelsstell og oppmerksomhet. Vi har også katter inne som kan ha vonde minner og er engstelige ovenfor mennesker. Disse trenger ekstra mye tålmodighet og oppmerksomhet, slik at vi kan få dem til å bli harmoniske og trygge igjen! Kattene som sitter i karantene, trenger også ekstra mye oppmerksomhet!"
http://dooa.no/hjelpesenteret/
hjelp.asp

Anonym sa...

Moseplassen: Sibirkattene så ordentlig fine ut! Ante ikke at det var en sånn rase en gang.

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: de er verdens fineste :)

moseplassen: Har vurdert sibirkatt, tenker stadig på det. Men litt usikker, har ikke så lyst til å ha innekatt heller.

Mie: Så fint!! Veldig god idé. Og bra for både menneske og katt!

Anonym sa...

Jeg har både to (bengal)katter og en allergisk mann. Han fant ut at han var allergisk mot katt da han reagerte på mine katter, så det er nok bare de genmanipulerte kattene i usa som virkelig er trygge for allergikere. Men jeg har også hatt besøk av allergikere som ikke har reagert på mine katter. Mannen overlever for øvrig fint med litt medisinering og kattefritt soverom ... :) Ellers er jeg av den bestemte mening at ingen katter ikke skal gå fritt ute, spesielt ikke i byen! (Uten at jeg skal gå inn på alle argumentene for det her.)

Anonym sa...

Det er en hun! :) Kun hunnkatter som kan arve kombinasjonen rødbrunt, svart og hvitt (skilpassefarge).
Katter er deilige og fascinerende dyr! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Kitty: Ja, det er jo en sjanse å ta. Det er trist å bli glad i en katt for så å finne ut at man ikke tåler den allikevel, så vi våger liksom ikke helt.


Sol: Takk for info! Det ante jeg ikke.

Evas kjøkken sa...

Jeg driver oppdrett av bengalkatter og solgte akkurat en kattunge til en barnefamilie hvor pappan i huset var allergisk for katt og hund samt han har asma. Bengalkattene mine reagerte han ikke på! :)
www.amakiki.no

Populære innlegg