onsdag, juni 25, 2008

Somebody told me...

Hurra for en stor, stor mann i dag - George Michael fyller 45 år. Min iPod valgte å hylle han ved å spille "Everything She Wants" fra Wham-plata "Make It Big" - forøvrig en av de beste låtene Wham gjorde i sin korte karriere. Jeg var så heldig å få oppleve George Michael live for halvannet år siden, og den mannen kan virkelig synge - det var en av de beste live-opptredene jeg har vært borti på popfronten. Her er videoen fra 1984 - enjoy!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bare 45 år??? Det betyr at han var under 20 år da den første Wham-plata kom ut? Han så jo eldre ut da enn nå!!??!!

*rystet over at han bare er 4 år eldre enn meg*

Glamourbibliotekaren sa...

Sjekk hva Wikipedia skriver: "It was not until he formed the duo Wham! together with Andrew Ridgeley in 1981 that success came to Michael"

Det var ikke før i 1981 at suksess kom til han. Da var han altså hele 18 år. Haha.

Anonym sa...

Haha.
Dagens Andrew Ridgeley, forresten:
http://www.virginmedia.com/images/ridgeley-431.jpg

Glamourbibliotekaren sa...

hjelp! :-D Han så skummel ut!

Anonym sa...

Å, jeg skjønner heller ikke at han er så ung. Jeg så han i Stockholm i fjor, og det var nesten en magisk opplevelse. Vi syntes begge to at han sikkert var nærmere seksti! Og måtte sjekke opp det når vi kom hjem, men jeg lurer fortsatt på om han lyver på alderen....
Uansett, han har levd et hardt liv, så det må jo sette sine merker.
Men at han kan å synge, det er helt sikkert!

Glamourbibliotekaren sa...

Anna Lovinda: Magisk er det riktige ordet! Når det gjelder GMs alder, har jeg alltid visst at han var født på tidlig 60-tall, men aldri reflektert over hvor ung han faktisk var da de slo igjennom.

Anonym sa...

Leste en gang (for lenge siden) at han skrev "Careless whisper" da han var 17 år. "Never gonna dance again" my ass:-)
For øvrig: ELSKER George Michael. Er det jeg som ikke følger med, eller har hans stjernestatus dalt etter den famøse arrestasjonen på det offentlige toalettet...? Har hørt mye fint han har gjort nylig, men han er jo ikke på hitlister lenger?

Populære innlegg