tirsdag, juli 22, 2008

En fin morgen

Det er fint når sola skinner på balkongen omtrent før man har stått opp. Det er fint å gå til jobb når iPoden kun velger de fineste låtene, sunget av de fineste sangerne med de mykeste stemmene. Det er fint når sola bryter gjennom løvverket på de høye tette trærne og skinner rett på meg akkurat når melodien til King Crimsons "Starless" kommer tilbake igjen etter noen minutter med intense soloer i 13/8-takt. Det er herlig hvordan musikk kan påvirke ens humør, sette en stemning for dagen, fjerne alle negative tanker og gjøre morgenen riktig riktig fin. Kjære Prefab Sprout, Pat Metheny & Pedro Aznar, Minnie Riperton, Singers Unlimited, Erlend Øye og King Crimson: Takk for en BRA start på dagen!!!

4 kommentarer:

Mia sa...

Hey og God Sommer:)
Ooh, Equinox virker som vidundertreningssenteretfrahimmelen for meg!! Den finnes selvsagt bare i USA eller?
Om Brazilian Butt Lift tenkte jeg å innlyse deg litt om... Er brasiliansk selv :) og leste om det på et brasiliansk blad her foreleden...
Historien går ut på at den brasilianske fittnesslæreren Leandro Carvalho skal ha laget et treningsprogram for den brasilianske supermoddelen, Alessandra Ambrósio for å gjøre rumpa hennes fyldig, fast og fin. Resultatet skal ha blitt et slager, for flere og flere lengter etter supormoddelens brazilian behind ;)
Han tar i bruk grunnbevegelser fra ballet, capoeira og kickboxing, blant annet.
På denne siden får du en daily 5-minutte brazilian-butt-lift:
http://www.fitnessmagazine.com/workout/butt/exercises/5-minute-brazilian-butt-

Glamourbibliotekaren sa...

hei! aner ikke, er igrunnen ikke så interessert :) Fikk bare en mail en gang for et par år siden fra New York Magazine og blogget om det av kuriositetens interesse :)

Mia sa...

Nei, nei - det er no greit :) Synes bare det var så morsomt, fordi jeg leste om det, googlet det og hva var det som dukker opp på første siden?! Bloggen din jo! hehe - a funny coincidence... Altough I don´t believe in coicidences to be true...

Og fra en livsnyter til en annen, a wonder how perfect life is every once in a while, don´t you think? Down to every note... :)
Ha en fortsatt strålende dag - jeg for min del må trekke for gardinene og ta meg inn i min kjærlige utsatte eksamenen ;)

Glamourbibliotekaren sa...

oioi, haha, på første siden - det villeder jo virkelig de som er ute etter info om dette.. Tror kanskje jeg må gjøre noe med den saken.

Populære innlegg