søndag, juli 13, 2008

Kveldstur

En tretimers kveldstur med glamourgemalen er en fin måte å avslutte helgen på. Jeg har aldri sett så mye blåklokker i hele mitt liv!
En brøkdel av blåklokkene jeg plukket (som igjen var en brøkdel av de jeg så)Her vil jeg bo hele sommeren!
19 kommentarer:

Ingvild S L sa...

Nydelige bilder!
Jeg drar til Telemark denne uken og gleder meg som et barn til landlige omgivelser:)

Anonym sa...

Koseleg! Jammen er den triveleg, denne byen vår. ;-)

Siv Jane sa...

Hei
For noen vakre bilder og ikkje minst for ein vakker natur!Eg skal til fjells - til Telemark -på hytta dei to første vekene i august. Glede meg!!!
Har stor sans for bloggen din, mye bra leseing. Kosar meg med å titte inn i din "verden"

Anonym sa...

Så flott! Å være utendørs er min absolutt favoritt-aktivitet :)

Men jeg plukker aldri blåklokker, ikke trør jeg på de heller, men går pent rundt de. Kanskje er jeg sær, men min Oldefar fortalte meg når jeg var rundt 5 år at blåklokker er freda blomster, og de fikk jeg ikke lov til å plukke.

Så det holder jeg fortsatt ved, om det er noe sant i det, det vet jeg ikke :)

Glamourbibliotekaren sa...

Ingvild: Høres fint ut!

Innkjøper: Absolutt. Ganske unik!

Siv Jane: God sommer!

Ingeniør: Isåfall tror jeg det må være røttene som er fredet, sånn som blåveis er/var. Altså, man kan plukke blomstene, men ikke ta med seg røttene... tror jeg. Dog er jeg jo en botanisk gangster i utgangspunktet, så det er ikke første gangen jeg bryter loven! :-D

Anonym sa...

På tross av heftig motbør sist, sier Juristen (med stor bokstav!) at "spede spira lyt få stå. Mållaust liv har óg ei meining". Blomster er vakrest i live!

Anonym sa...

neglene dine! har vært på utkikk etter AKKURAT den fargen i noen ukers tid no.. Enten er den ikke dekkende, eller så er fargen litt feil. Merke og navn? Bor i Bergen, om merket er småukjent, hvor kan den kjøpes? :)

Glamourbibliotekaren sa...

Juristen: Jeg ser din Skjæraasen og høyner med Herrick:
"Gather ye rosebuds while ye may,
Old Time is still a-flying;
And this same flower that smiles today
Tomorrow will be dying"
:-)

Sigrid: Denne er slett ikke dekkende (har to lag) og fargen er mye mer skrikende rosa enn det ser ut til altså.. Essies "Strawberry Shortcake" kjøpt i New York for noen år siden, men det kan hende du finner den på head2toebeauty.com.

Anonym sa...

Men hva er egentlig poenget med å plukke blomster i mengder fremfor å la de stå, være levende og la også andre glede seg over skjønnheten??

Med mindre man gjør dette i solidaritet med oss allergikere, slik at pollenmengden reduseres...

Glamourbibliotekaren sa...

Det er jo ikke snakk om å støvsuge naturen for blomster - det er mer enn nok blomster igjen for alle :)

Anonym sa...

er det noen her som har bestilt fre headtotoebeauty.com? Jeg har vært nær flere ganger men blir skremt av at portoen ikke kommer opp! Må betale for varen også blir portoen lagt til på et senere tidspunkt, har prøvd å sende mail til dem men får ikke svar. Grunnen til at jeg er skeptisk er at jeg er redd for å komme over 200kr grensen. Noen erfaringer kjære glamourbibliotekar?

Glamourbibliotekaren sa...

Portoen øker pr flaske - jeg har bestilt én gang og portoen ble høyere enn varetotalen. Jeg holdt meg under 200 kroner på varene jeg bestilte, så jeg fikk ikke noe tollgebyr.

Anonym sa...

Jeg har bestilt der med hell flere ganger de siste månedene. Det har fungert slik at jeg handler det jeg vil ha, legger inn kortinfo etc. Og så etter et par dager har jeg fått en e-post med alternativ for sending (med priser). Så har jeg svart på den e-posten (valgte bare den billigste), og så belastes kortet med totalen, når pakken sendes.

For å være sikker på at jeg skulle komme under tollgrensen bestilte jeg for ca 20 usd, frakta har kommet på 10-15 usd. Så for under 200 kr har jeg fått 6-7 Essie neglelakker. Rimelig fabelaktig!

Anonym sa...

Så fine blåklokker! Og jordbær tredd på strå - mimre, mimre....
Synes det er fint med villblomster inne jeg. Har plukket selv, og det er mer enn nok å ta av.

Anonym sa...

Takk for svar glamourbibliotekar + ingeniør! Skal testes! :)

Anonym sa...

Juristen: Jeg antar at det eneste du ønsker deg er at noen skal reagere som jeg gjør nå.

Jeg forstår bare ikke hva som er problemet med å plukke en bukett av og til, eller å sette en blomst i knapphullet?

Jeg skjønner ikke hvorfor dette er en viktig kampsak. Det blir litt for wannabe for meg.

Anonym sa...

Som jurist har jeg helt klart andre kampsaker- tro meg! Det er mer enn nok urettferdighet i verden som bør frontes fremfor dette.

Jeg synes under enhver omstendighet at man kan blomstene stå, og dermed er case closed fra min side- de siste dagene før ferien må benyttes til reelle juridiske nøtter!

Siri sa...

og med "knappehullet" siktet jeg altså til denne posten, der Juristen omtalte en rose som "plantelik". Herregud. Glamourbibliotekaren, håper du ikke tar deg nær av sånt, det er jo helt koko.

Glamourbibliotekaren sa...

Nei, haha, det er underholdende! (Og høyst sannsynlig kverulering bare ment for å provosere)

Populære innlegg