mandag, juli 07, 2008

Rød leppestift i regn

Hva er must'ene i regnvær? Hva har jeg lært dere? Jeg tenker ikke på regntøy, støvler, paraply eller vannfast mascara... men RØD LEPPESTIFT. Det frisker opp intenst! Min bursdagsgave til meg selv i år ble en jeg har sett meg ut for lengst, anbefalt andre flere ganger og egentlig bare glemt å kjøpe tidligere, nemlig Chanels Rouge Allure nr. 18, "Sexy". Den er ikke brannbilrød, men mer i retning berry, og dermed kanskje enda mer brukbar for de fleste. Rouge Allure-konsistensen er myk og fin, kanskje ikke så holdbar som Hydrabase (min favoritt-serie blant Chanel-leppestiftene), men mye mye bedre enn slike transparente og glossy greier som forsvinner før man har kommet seg ut døren.

Neste gjøremål: Slå opp vinduene, lytt til den meditative lyden av regn og start arbeidsdagen med en kopp te.

16 kommentarer:

Eva sa...

Det var en nydelig farge! Jeg er enig i at man bør sprite opp tilværelsen i med farger i regnværeret!

Anonym sa...

Enig - kjempefin farge. For kraftig for meg, tror jeg nok (har jeg innsett etter diverse dyre feilkjøp), - mine 'røde' er litt mer over i det rosa, og ikke så tette.
For øvrig er det klart man må sprite opp. Jeg stiller med diskret knallrosa trut i dag igjen, samt blågrønne metallic negler :-D

Anonym sa...

Den så kjempefin ut. Kanskje jeg skal prøve den? Takk for tipset!

Jenny B sa...

Chanel Sexy är en riktigt fin färg! Jag håller med om att röda läppar piggar upp livet. Idag har jag ingen annan makeup än Estée Lauders läppstift Crystal Orchid när jag springer genom regnet till och från lunchen.

Glamourbibliotekaren sa...

Eva: Ja, den er virkelig fin. Enda finere i virkeligheten!

Hagenpåhytta: Diskret knallrosa høres bra ut på en dag som i dag! :-D

Xoxo: Gjør det!

JennyB: Mm, den er jo også veldig fin.

Anonym sa...

Det ble nr 39, precious på meg i dag. :)

Anonym sa...

Jeg kler ikke leppestifter som gaar over i rosa, men med mine roedbrune preferanser lever jeg lykkelig med 44Bahia - selv om jeg tror det er en litt annen 'serie' er det likevel Chanel. Elizabeth Arden har ogsaa blitt min daglige favoritt. Noen ganger er jeg glad for regnet:)

Anonym sa...

Nei, skulle du ha sett på maken! Jeg var i nærheten av butikken-som-selger-Chanel i ettermiddag, og tenkte at jeg kunne jo sjekke no.18 - jeg mener; jeg slutter jo aldri å håpe på å finne en fin, rød en, ikke sant?

Sesam sesam - den kler meg, virkelig godt også !!

Tusen takk, kjære Glamourbibliotekar, der gjorde du en velgjerning i dag :-D

fru winther sa...

Jeg endte opp med å kjøpe denne i dag. Kjempefin.Feriegave til meg selv.Den første av opptil flere,frykter jeg. :-D I tillegg har jeg funnet et parfymeri hvor det faktisk er HYGGELIG å handle, og det er ikke verst.

Anonym sa...

Det som imidlertid bekymrer meg litt, er at jeg ikke finner no.18 på Chanels sider. Betyr det -o skrekk! - at fargen er gått ut?
Noen som vet?

Anonym sa...

det som i alle fall IKKE hører hjemme i regnvær, er svarte paraplyer. grøss, det burde være en lov mot det! det mest nitriste i verden - grå himmel, regn og svarte paraplyer overalt, som om alle skal i begravelse ... som er den enesten anledningen en svart paraply er passende.

nei, gi meg farger for faen!

Anonym sa...

Update for interesserte:
jeg har ringt parfymeriet hvor jeg kjøpte min no.18, og innehaveren der uttalte veldig selvsikkert at den ikke er gått ut i Norge. Jeg kjøpte hennes siste i går, og har bedt henne legge av en til til meg når hun får inn ny levering neste uke, så nå krysser jeg fingrene!

Glamourbibliotekaren sa...

Meglitt: Chanel.. gotta luv'em!

Hagenpåhytta: Grattis! Og den er nok ikke utgått nei - stol aldri på nettsidene. De har forskjellig sortiment i USA og i Europa, forskjellige navn osv, og en annen favoritt - Sirocco (Hydrabase) skal visstnok være utgått for flere år siden, men jeg finner den rett som det er her i landet.

Alter Ego: Aqualumiere er det vel - helt ok de også! :)

Skriversken: Grattis til deg også!

Vaarloek: Godt poeng!

Anonym sa...

Min røde favoritt er fremdeles Candy Apple fra Lancome, og den er superholdbar. Kald rød, med ekstra gloss man putter på. Hadde rød trut da jeg handlet i regnværet i går. :)

Anonym sa...

Nå har jeg bestillt fra strawberrynet og venter spent på posten :) Du burde blitt sponset av Chanel, virker som det er flere som har kjøpt etter dette innlegget! :) Flott blogg!

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Den høres veldig fin ut!

Anonym: Moro! Vel, jeg velger å se på det fra den andre siden. Jeg reklamerer ikke for Chanel, jeg gjør en innsats for at mine leseres hverdag blir mer glamorøs :) Men ja, de kan gjerne sende meg en drakt i blant synes jeg, hehe.

Populære innlegg