tirsdag, juli 08, 2008

Still life (talking)

Harvey Keitels rollefigur i "Smoke" tok et bilde hver dag til samme tid utenfor sin sigarbutikk i Brooklyn. Jeg flirter med tanken på å gjøre noe lignende, men glemmer det så fort jeg starter. I allefall, her er et relativt uskarpt og dårlig shot fra mitt skrivebord...

Roser knabbet på vei til jobb, Glamourflage Raunchy Rosie håndkrem, Arne Nordheims nyeste.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Slike tanker har vel mange av oss hatt, etter å ha sett "Smoke". Men en får heller erindre de på netthinnen, etterhvert som livet går og forsettene blekner! :-)
Nå for tiden tenker jeg at jeg skulle tatt en dag for dag-fotosession på min klematis nummer to, som er i ferd med å blomstre! Høy mestringsfølelse her for tiden!

Anonym sa...

så pen boksen med krem var! er den god? Hvor har du kjøpt den?

Glamourbibliotekaren sa...

anna lovinda: Ja, du må dokumentere klematisene! Jeg burde ha tatt bilder av mine klatreplanter på balkongen før de overtar helt.. håper de ikke er kjøttetende..

Anonym: Den er helt ok, men det finnes nok mange håndkremer som er bedre. Det var emballasjen som apellerte til meg :) Jeg kjøpte den på Ruth 66 i Torshovgata, og de selges nok en del andre steder også. Glamourflage har flere fine flasker og bokser, men etter hva jeg har skjønt sponser firmaet modeller av lettkledt karakter her til lands, og da faller liksom glamourfaktoren drastisk ned i kjelleren for min del :)

Anonym sa...

"Feed me...." ;-)

Anonym sa...

Hehe - det er ikke alle som har like glamorøse skrivebord, kan en si. Hos meg er det strengt prosaisk. Jeg holder meg til hagebildene mine, jeg. Og ser fram til nye skrivebordsbilder fra bibliotekarer og andre glamorøse yrkesgrupper :-D

Ingvild S L sa...

Det var et lite sus/inspirasjon fra deg over kveldskosen i dagJ
Om jeg kan være så frekk å gi deg linken:
http://spiskammerset.blogspot.com/2008/07/sommerkveld.html

Anonym sa...

Skrivebordet mitt bugner med syv mumitroll-bøker, som jeg planlegger å lese i sommer. Og så glitrer det i rosa swarovski-krystaller fra nye fyllepenn, som skriver med lilla blekk.

Jeg elsker Smoke, rett og slett. Altfor lenge siden jeg har sett den nå.

Smilla sa...

Lykke til med Arne Nordheim.... (!)

Glamourbibliotekaren sa...

Anna Lovinda: Haha!

Hagenpåhytta: NB! Dette var bare et lite UTSNITT av mitt skrivebord :-D

Ingvild: Cool!

Siri: Samme her, kanskje vi skulle se den en kveld?

Smilla: Takk! Gleder meg, det er hans komposisjoner for Radioteatret fra 60tallet, og dermed tidlig bruk av elektronikk. Skal bli morsomt!

Populære innlegg