onsdag, juli 16, 2008

Ti trender for høsten


Her er litt inspirasjon til høsten. Det ser ut som at de kjører på med blomstrete kjoler for fullt nå, og det kan jo tyde på at det blir en bråstopp etter denne sesongen, hvorpå alle går for monokrom stil med samme farge fra beksømsko til topplue... Så benytt anledningen til å hamstre blomstrete klær mens de ennå finnes i butikkene!
(Bilde fra elle.com - og designeren er Michael Kors.)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlig med litt inspirasjon!

Satt faktisk i går og forsøkte å sammenfatte en liste over hva jeg behøver for å oppdatere høstgarderoben. Jeg er litt sær sånn sett, springer ikke rundt nå og handler meningsløse sommerklær på salg (bor tross alt på nesten 70 grader nord), men planlegger heller høst- og vinterklær.

Forsøker også å holde meg til lista mi, så går pengebruken ned og bomkjøpene eksisterer ikke :)

I høst må jeg i alle fall ha et par mørke jeans, lange skinnhandsker, ull-lue, mørk dressbukse og et par nye bluser (sier man bluser i dag?) i deilige høstfarger :)

Anonym sa...

Jag har också skrivit om den klänningen i min blogg! Den är fab!

Mvh Little Peaché

Anonym sa...

Inspirerende! Kjolen fra Michael Kors er nydelig, og det var masse annet spennende og brukbart også. Forresten var usedvanlig velsittende og fine piratjeans fra Michael Kors det jeg rakk å handle i NY bortsett fra parfyme :-)

Men hvorfor må noen av modellene se så skumle ut, som om de har tenkt å hoppe ut fra skjermen og bite meg i strupen ;-)

Eva sa...

Fine klær, men jeg blir trist av å se de avmagrede, nitriste modellene. Syns ikke de er så "fierce", bare deprimerende.

Anonym sa...

Ja, jeg er enig med Eva også. Jeg trodde ikke det skulle være så radmagre modeller nå, men det var visst feil... Synes ikke engang de får fremhevet klærne ordentlig når de bruker så tynne modeller. Jeg ville heller sett en Penelope Cruz-type i Michael Kors-kjolen for eksempel!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouringeniør: Høres ut som en veldig god slagplan! Smart på alle vis.

Little Peaché: Den er kjempefin!

Eva og korist: Mmm, enig. Synd at det skal være sånn.

Annikken sa...

Hva er egentlig beksømsko?
Forbinder det bare med Anne-Cath Vestly...

Bokomaten.. sa...

Oh, jag har nästan en likadan klänning från 60-talet som är super-vintage och kostade 200 spänn pcj som definitivt åker på på bröllopet jag ska på på lördag. Himmel vad trendig man lär vara.;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Anniken: Kraftige vintersko fra gamle dager! Kunne brukes i gammeldagse skibindinger også.. Og skomakere kunne fikse dem så de holdt i årevis.

Bokomaten: Åh, herlig!! Jeg har spanet inn noe lignende jeg også, men kanskje litt mer tantig :) (ikke töntig, håper jeg, hehe)

Populære innlegg