søndag, august 31, 2008

Finn stilen: September

Litt parisisk og androgyn chic i september:
Tweedbukser fra Day Birger et Mikkelsen, helt enkel hvit t-skjorte fra Old Navy, svarte lace-up jazz shoes (!) fra Monsoon, Chanel-øyeskygge i fargene Sparkling Satin, Chanel no. 5, belte fra Marc Jacobs, og stor messenger-aktig veske fra Yves Saint Laurent. Og smykke fra Stephen Webster.

11 kommentarer:

Linda K sa...

skön stil! :)

Anonym sa...

Kjempefin stil!! Elsker "finn stilen" så fortsett å legge ut mer og ofte :) Ville bare si at jeg har lest bloggen din i noen år nå, og den er fantastisk. En av de beste her i Norge! Keep on the good work :)

Lille søster sa...

Slik kan jeg godt se ut i september! Veska var nydelig!

Anonym sa...

Jekkent! Faktisk gjennomførbart også. Hva koster buksene?

Anonym sa...

+ hvor får man tak i dem i Oslo?

Snåta sa...

Litt kaldt kanskje...? Jeg savnet en varm cardigan eller genser til dette antrekket. Ellers var det veldig likt meg;-)(Bortsett fra skoene som var litt for mannete for meg)

Anonym sa...

De jazz-skoa, ja... Vi kalte dem sykkelsko, vi. Synes å huske vi brukte dem til strekkbukser, bl.a. Og gjerne med en snasen nettingtopp til. Slik så the average 11-12-åring ut på min barneskole. Håret var Lady Diana-stil, GRADERT på sidene. Kjempelekkert.
Ville mye heller ha valgt et par Brougues, for å si det sånn!

Anonym sa...

Jeg liker parisisk androgyn chic... Og Chanel no 5. Var jeg bare ikke så allergisk mot øyenskyggene! Ikke tåler jeg øyenskygger fra Chanel, Clinique eller MAC heller, og Body shop får øyelokkene til å svelle opp.. Dersom andre deler problem, men har funnet skygger de ikke reagerer på, vær vennlige og tips meg!

Anonym sa...

Anonym: min mamma er kjempeallergisk med det samme problemet, og av en eller annen grunn tåler hun øyenskygger og lebestifter fra Oriflame. Kan være verdt å teste ut :)

Anonym sa...

Hei.

Lurer fremdeles på om du ville være så snill å gi litt info om buksene (pris + evthvor man kan få tak i dem i Oslo)...

Glamourbibliotekaren sa...

Beklager, var bortreist den uka og har ikke fått gått gjennom alle kommentarene :) Jeg vet ikke hva buksa koster - er litt usikker på hvor man kan få kjøpt den også, men tror Cosmo i Niels Juelsgate har merket i allefall. En av butikkene i Paleet har det også (husker ikke hvilken, dessverre). Eller ring forhandleren på 23 28 28 90 og spør.

Populære innlegg