fredag, august 29, 2008

Glamorøs fredag


God morgen! Er det sol rundtom i landet hos dere? Siste fredag i august, Michael Jackson runder femti (og får dermed en plass på dagens mixtape som kommer litt senere), og helga er rett rundt hjørnet. Jeg fikk en nydelig invitasjon i posten til en pressefrokost på Continental i forbindelse med at et av byens parfymerier nå begynner å selge parfymer fra det ærverdige britiske parfymehuset Penhaligon's... men jeg har andre ting på plakaten i dag. I morgen blir det formiddagskonsert i operaen med den flotte sopranen Marita Sølberg som jeg anbefaler på det sterkeste, og ellers masse tid til å bare slenge rundt og høre på musikk. Great!

Serge Lutens' Vetiver Oriental er funnet fram - en av mine yndlinger til denne tiden; overgangen mellom sommer og høst.

Ha en fin dag, kjære lesere!

17 kommentarer:

Anonym sa...

Solen vekket Bergen idag så glamouren er sikret fra start. Sort kjole med rødt belte og småsko, "purple emotion" fra Givenchy på øynene og en dæsj Cashmere bak ørene - klar for helg:-)

Anonym sa...

Deilig vær i Oslo, jeg har dongeriskjørt, hvit topp, skjerf med roser, Dior på neglene, Chanel bak ørene og solskinn i blikk fordi det er fredag :-) Etter jobb gleder jeg meg til å spise sushi og besøke en venninne. Ellers blir det garantert minst en skogtur på søndag.

Ha en strålende helg!

Anonym sa...

Sola skin her og, og eg har Liptons Earl Grey i koppen og Beautiful Sheer rundtomkring på kroppen. Elles er glamouren sikra med ein brun topp frå Marina Rinaldi og ei beige Masai-bukse, samt mine låge, brune fairmount-seilarsko.

Dagen byrjar vonaleg med lunch saman med hagenpaahytta, som er i byen på jobboppdrag. Vi skal mellom anna sniffe på Mure et musc extreme saman. Ettermiddagen vert tilbragt i Botanisk hage saman med ein gjeng hagedamer, som eg også skal tilbringe resten av helga med. God helg til alle!

Anonym sa...

Her her høsten absolutt på vei, så rimfrosten på taket i morrest ble inspirasjonen til at Bronze Goddess ble bytta ut med Hermes Kelly Caleche. Ellers er stilen enkel og kanskje litt preppy i dag, med jeans, blåstripet sjorte og grå ullcardigan.

Helga er fri for planer og det er så deilig! God helg alle sammen!

Anonym sa...

Så deilig med sol! Også jeg som trodde høsten var kommet og er mentalt langt inn i september, det var en herlig overraskelse :)

Bare legger idag, brunt skjørt og stripete body(!) i lyse farger, litt rødt i kinnene, svart på vippene og j'adore på halsen. Føler meg fin ihvertfall, da er vel glamoren sikret ;)

I helgen skal vi bare kose oss, kjæresten og jeg. Kanskje en markatur? Jeg gleder meg meget!

God helg alle sammen :)

Anonym sa...

Dagen begynte regntung, men nå kommer sola! Svart topp over jeans, med ny svart og grå bandolerajakke til. Melange Hediard i koppen: svart te med litt bergamot, sitron og søtappelsinolje - dufter og smaker himmelsk og ville gjort seg som parfyme! :)
Parfymen er Lutens Fleurs d'oranger.
Helgen skal nytes med familien med aktiviteter av ulike slag, og kanskje litt parfymetesting på meg (har ulike vetiverprøver liggende, dog ikke glambibliotekarens Vetiver oriental)
God helg til alle, og spesielt til dere på parfyme- og blomstersniffing!

Bokomaten.. sa...

Svart kjol, svarta flats, ny grå stickad top med lite rynk på ärmarna (otroligt snygg), CK bakom öronen och Dior Addict Glitter Collection på läpparna i rosa.:) Mycket glamourös känner jag mig och planen för helgen är ett resturangbesök med mamman för att fira hennes födelsedag och sömn. Om vädret blir fint hoppas jag på en liten utflykt med äppelplockning också för att fylla på muffinsförrådet...

Anonym sa...

Sol i Oslo, men det vet du jo. :)
Litt pretty in pink i dag. Hvit skjorte, grå cardigan med flaggermusermer, beige bukse med høyt liv og bukseseler. På topp og bunn er det rosa for å sprite opp litt, har en langt rosa skjerf med mørkerosa bomber, og rosa høyhælte sko. Og lilla øyeskygge, siden den rosa er litt blek.
Har egentlig ingen plan for helgen, kanskje vi klarer å karre oss til Operaen og gå på taket hvis det er pent vær.

Anonym sa...

Nest, nest siste dag av ferien, og æ reiser fra Finnmark i morra tidlig. Her er ingen sol.
Kjole fra Lacoste, sko fra Fred Perry og ulljakke fra S&M...

Anonym sa...

I Stiftstaden er det sol nå, men lett regn da jeg løp i morges- uansett en super start på dagen, men anbefales ikke hvis man vil beholde vekten.. Jeg er trés petit fra før, men dette altså..

Som klassiker/jurist er jeg nok kjedelig i klesstilen: Grå, smal bukse, hvit silketopp, sorte Chanel mary janes - alt fra Paris. Serge Lutens, Chanel rouge noir (også fra fra Paris...) og et stort smil, siden helgen venter med nye cder fra Aktiv Klassisk, enda mer Proust, Sartre og deilig grønn te fra Mariage( sannelig fra Paris den også...):-D

God helg!

Anonym sa...

blomstrete sommerkjole fra HM, röde strömpebukser, Mary Janes og svart cardigan. skal ut med fok etter jobb i dag o g i morgen er de bryllup :)

Go Marita! kult å se at det går så bra for henne! Så Isa litt raskt på tv også, fra Olavsdagene, sammen med Öyvind B!!! herlig!

Sara

Anonym sa...

I dag landet jeg på den minste flyplassen jeg hittil har sett for å tilbringe helgen sammen med en venninne jeg ikke har sett på lenge. Antrekket er klassisk, mest svart og litt blått. Og Chanel på leppene.

Mens venninne er på jobb, skal jeg lære litt fransk (har begynt på kurs nå, forberedelse til neste Paris-tur).

God helg!

Anonym sa...

Her er det ikke sol, men med ca 20 grader kan jeg leve med overskya vaer saa lenge det ikke regner. Og det gjoer det ikke.

Lunsj paa Wagamama med ei venninne blir dagens sosiale hoeydepunkt - resten av helga preges av jobbprosjektdeadline paa mandag. Graa dressbukser og halvformell skjortetopp fra Next,mascara fra Max Factor, ny leppestift fra Mac (ja, paavirka herfra til aa proeve!), Amour Amour fra Cacharel paa halsen og en vintage 'dressjakke' fra PopIn for mange aar siden som fortsatt begeistrer meg og andre. To nye teer fra nyoppdaga tebutikk innkjoept tidligere i uka vil sammen med Kirsten Flagstad soerge for at timene ved pc'en ikke blir helt ulidelige etterhvert som deadline naermer seg.

God helg!

Anonym sa...

Dagen starta med ny mobil i gave frå min kjære! Når ein har levd med ein mobil som er på halvåtte i eit år, kjentes det særs glamorøst med ny!! I tillegg var den "Eco-friendly"! Plastikken var byta ut med heil-metall slik at den var meir miljøvennleg. Dette er vel det næraste ein kjem økologisk mobil! Eg vart særs imponert over givaren :o)

Ellers feira eg ny mobil med ein mocca medan eg las brukarinstruksane og førebudde meg til seminar. I ettermiddag skal me heim for å feire 50-årsdag og for å slappe litt av og bli kvitt forkjølelsen som har vart i ei veke. Gler meg til å hive på meg den lille sorte og ny clutch-veske i morgon kveld! Hurra for helg!

God helg folkens!

Anonym sa...

Dagen startet riktig så glamorøst med solen som flommet inn soveromsvinduet. Iført "den lille grå" og røde peep-toes, røde lepper, YSL bak ørene og Ray Ban aviators på nesen følte jeg meg riktig så glamorøs da jeg dro på jobb.
Føler meg glamorøs fremdeles i grunn, og gleder meg til helg som blant annet inneholder utekino på St. Hanshaugen i dag, og frisør i morgen. Deilig!

God helg alle sammen!

Anonym sa...

-Sminken består i vidunderlige Erika F (blitt hektet på blogdorfgoodman.blogspot.com etter at den ble nevnt her!), Diorshow mascara, MAC eyeliner, og venneimportert Chapstick:)
-Tur på IKEA med verdens besteste lillesøster, (litt) glamorøs (papp&plast&sukker&transfett) napoleonskake i kafeen der (selskapet veide opp for smaken!), deretter lat dag hjemme.
-Smale svarte jeans, og stripete kosegenser fra Mango. Min elskede Furla-veske (innkjøpt i Milano for noen år siden) var som vanlig med på turen.
-Resten av helgen kommer til å handle om jobb, jobb, og atter jobb.

God helg til alle!

Anonym sa...

Det skulle ha vært helglamorøst å være i hovedstaden i tre dager. Jeg skulle ha vært hos Heaven Scent og blakket meg. Men, så ble jeg så innihampen forkjøla. Stakkars meg! Glamourinnkjøparen reddet meg i dag (og i går). Ikke bare fikk jeg endelig møtt henne irl, hvilket var akkurat så hyggelig som forventet, men hun traff meg nøyaktig i noen blaff av tilbakevendende luktesans. Da skjedde det at mitt hjerte festet seg ved i alle fall helt sikkert èn (kanskje flere)ny duft som jeg MÅ ha: L'eau de Jatamansi fra L'Artisan.
Nå vet jeg hva jeg skal neste gang jeg er innover. Da er jeg nemlig IKKE forkjøla.

Snufs!

Populære innlegg