tirsdag, august 19, 2008

Glamourspørsmål fra leser: PC-mappe

Hei!

Jeg lurte på om du vet om noen steder å kjøpe glamorøse PC-mapper?
Sånn at PC-en blir beskyttet i veska/sekken.

Hilsen Kjersti


Hei!
Vi har helt enkle svarte mapper til våre Mac'er, og de kjøpte vi på Humac på Oslo City, såvidt jeg kan huske. Hva som ellers finnes har jeg null oversikt over, men kanskje leserne vet?

mvh
Glamourbibliotekaren

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ordning & Reda har ogsaa fine mapper. Og saa kan du sjekke f.eks. Kailo Chic hvis du har taalmodighet til aa bestille via nett. De sender til utlandet og har kjempefine - og solide - produkter! Jeg er veldig fornoeyd...

Anonym sa...

Lilly-K har fine sleeves. http://lilly-k.no/

Ane sa...

Det er noen fine på Norli. Og vil du betale litt ekstra har Henrik Vibskov designet fine mac-mapper. Og han har jo akkurat åpnet butikk i Oslo!

slingback sa...

Eplehuset i Operapassasjen i Oslo har både tøffe og snernte bager. Med og uten bærereimer. Ellers kan du finne originale ting på for eksempel Etsy, hvis det er det du er ute etter.

Mari - Escape In A Book sa...

Veldig på siden.. men denne ga meg assosiasjoner til Glamourbibliotekaren: http://www.etsy.com/view_listing.php?ref=cat2_galley_16&listing_id=12608718

Mildrid sa...

Kolobags har også mange fine. Men litt stive priser.

frikke sa...

Granit har også noen svarte PC-mapper i litt forskjellig størrelse.

Anonym sa...

knomobags.com har mange fine. Min favoritt er Toyah 15 tommer i blått og hvitt. Deilig retro-marine (eller er det boblejakke?)-følelse :)

Anonym sa...

Hvis du vil investere i en fantastisk veske, er Mulberrys Bayswater stor nok til en laptop. Kvaliteten er uslåelig. Og så kan du heller bare kjøpe en pose (eller hva det heter?:)å ha rundt macen. Men det er klart, det forutsetter at man sparer godt i noen måneder. Jeg har snart spart nok til en bayswater. Gleder meg stort:)

Populære innlegg