søndag, august 24, 2008

Økologisk sengetøy


Mens jeg lette etter Hafzi-kjolen, kom jeg over økologisk og kjemikaliefritt sengetøy på salg hos La Redoute. "Respect" er navnet, og miljømerket Ecocert garanterer at hele produksjonsprosessen er miljøvennlig. Verdt et forsøk! 

(Det er i allefall både ekkelt og skummelt med disse sengetøysettene som stinker neglelakkfjerner-aktig, selv om man vasker det flere ganger før man tar det i bruk. Kan umulig være bra.)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Uff ja, pleier å vaske nytt sengetøy både en og to ganger før jeg tar det i bruk.:-/

Anonym sa...

Vet du hvordan størrelsen er på disse produktene, kontra størrelsen på sengetøy og madrasser fra IKEA? Har hørt at senger, madrasser og sengetøy fra IKEA har svenske standardstørrelser, og at dette ikke korresponderer med norske.

Glamourbibliotekaren sa...

Suzanne: Tenk så mye sånt man bare aksepterer... huff.

Kaisa: Jeg kjøpte ikke laken, så det sjekka jeg ikke. Dynetrekk og putevar hadde flere størrelser å velge blant; jeg tok det som var 200xet-eller-annet. Satser på at det blir bra :-D

Anonym sa...

Hei. Jeg tror IKEA har droppet disse sære standardene sine nå, så det passer bedre med norske behov. Uansett har man jo som oftest litt å gå på når det gjelder laken, det gjør ikke noe om de er litt for lange. evt kan de kappes av litt.

Anonym sa...

Hørtes fristende ut. Jeg husker med gru det sengesettet jeg kjøpte på IKEA på slutten av åttitallet. Jeg kokte det 5-6 ganger før det sluttet å stinke av kjemikaler. Urhgh!

Anonym sa...

Jeg leste forresten et sted at de anbefalte brukte babyklær istedenfor å kjøpe nytt - nettopp fordi brukte klær inneholder mindre kjemikalier...

Anonym sa...

økologisk sengetøy til barn selges i danmark under navnet CONRAD OF COPENHAGEN. De har alt man trenger av sengetøy til barn. I tillegg har de krabbetepper og smekker + mye annet.

Populære innlegg