tirsdag, august 12, 2008

Late dager


Det tar alltid noen dager før man forstår at man har ferie, men nå tror jeg feriefølelsen har kommet for min del i allefall. Og ennå er det lenge igjen! Frisk luft og pent vær. Herlig.

Denne uka skjer det jo mye - det er jazzfestival, kammermusikkfestivalen begynner til helga, og det er moteuke. Litt usikker på hvordan jeg skal legge opp løpet uten at det blir travelt. Vi får se. Noen konsertbilletter er i boks og noen skal bestilles, motevisninginnbydelsene har tikket inn de siste dagene, så nå må jeg finne fram min kalender og forsøke å prioritere. Her skal det definitivt ikke stresses.

På tide å sette på tevann. Har dere det bra, kjære lesere?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Her arbeides det for fullt, men tar meg da tid til litt tedrikking og fruktspising. Du får kose deg i ferien din. Skulle gjerne vært i Oslo på moteuka, men bor litt for langt unna. Men men, på denne kanten av landet har vi i det minste Gladmat festival:D

Anonym sa...

Tror jeg hadde foretrukket jazzfestival foran moteuke!
Ikke så mye glamour her i dag. Dongerishorts og brun t-shirt med trykk. Men har da oppsatt hår, perleøredobber og høye kilehæler.

God tirsdag!

Grorudpalmen sa...

Har åpnet biblioteket igjen etter sommerlukking og hverdagen begynner å ligne seg selv igjen. Barna er trygt plssert: eldstemann på fotballskole, datter på SFO og minstemann er sammen med verdens søteste kusine på 15 mens han venter på å få begynne i barnehage til uka. Livet er fint og jeg gleder meg til konsert på lørdag, kjære deg! Sender deg masse varme og gode tanker til deg og håper du nyter din velfortjente ferie. Og se, nå kom sommeren tilbake også!

Anonym sa...

Å, Oslo kammermusikkfestival! Det er direkte vondt å skulle gå glipp av Jordi Savall & co nok en gang. Neste år _må_ jeg få det til (det gjelder forresten kammermusikkfestivalen i Risør også).

I min by har det vært seilskutefestival i det siste. Vakre skuter overalt, virkelig en fryd for øyet. Jeg legger arbeidsplaner for høstsemesteret, og gleder meg for øvrig over at ferien ikke er helt slutt: I september er jeg klar for hytteidyll i skogen hjemme.

God tirsdag til alle!

Anonym sa...

Ferie u byen er noen ganger mer travelt enn hverdagen. Alle tingene man skal fikse, menneskene man skal møte og bøkene man skal lese blir litt for mye til sammen.

Men prøver å presse inn noen kjede-meg-pauser. Det trengs før høsten starter opp for fullt!

Anonym sa...

Det tok seg betraktelig opp med solskinn etter jobb i dag. Det har vært litt tungt å gå tilbake til jobb når det har vært grått ute, men i dag var det SOL! Så da hadde pusen og jeg 30 min soling på verandaen før solen forsvant bak en sky, akkurat som i ferien. :)

Anonym sa...

Ser ut som jeg også (via venn med kontakter) kan få litt motetilgang denne uka. Har du noen hot-tips om hva som er verdt å få med seg under moteuka?

Anonym sa...

Høres nydelig ut å ha ferie nå som resten av byen plutselig er tilbake i jobbmodus for fullt! Nyt!

Tilbake på jobb er det de små ting man må glede seg over i hverdagen... Som at det bare regnet bittelitt da syklet hjem, og at jeg er i gang med den første av kveldens mange kopper med Kusmis Prince Vladimir-te. Og at det stadig er færre dager til Stevie Wonder-konserten på Hamar.

Og av de større tingene: at verdens fineste mann sitter i vår nyinnkjøpte bryllupsgavestol og leser bok : )

Glamourbibliotekaren sa...

Randi: Høres hyggelig ut det også! :)

Mette: Heldigvis behøver man ikke velge enten eller! :)

Birgit: Gleder meg jeg også!!

Lauren B: Ja, Savall bør man egentlig få med seg. Werner Güra i operaens lillesal er årets must for meg. Hørte han i slottskirken på Akershus i fjor, og det ga virkelig mersmak.

S: ja - eller man kan se det som en læringsprosess i det å kunne slappe av hjemme uten å gjøre alt det man skulle ha gjort :)

Kaisa: mmm.. høres fint ut. Gi katten en kos fra meg..

Bharfot: Åh, aner ikke, har overhodet ikke satt meg inn i programmet. Jeg går på noen av de jeg fikk innbydelse til, orker ikke engasjere meg mer enn det :)

Oslopiken: Mm, Stevie Wonder blir KNALL!

Anonym sa...

Fint å høre at du er i feriemodus :-).
Jeg er tilbake på jobb og forsøker å håndtere dobbelbookingene i midten av november....
Menmen - jeg lager meg lommer med enkle oppgaver (nå foreksempel), og da tar jeg musikk på hodet. Nå er det Bernsteins 'Chichester psalms'. Fin, og fult av minner fra den gangen jeg var med og sang verket :-D

Anonym sa...

Krmt! det heter 'fullt', ikke 'fult' av minner! Det MÅTTE jeg bare si.

Glamourbibliotekaren sa...

Hagenpåhytta: Ja, her blir det ikke jobbmodus før et stykke uti september! :)

Populære innlegg