fredag, september 12, 2008

Glamourspørsmål fra leser: Frye boots


Hei!
Jeg har et lite glamspørsmål til deg!
Har veldig lyst på Frye-støvletter (særlig Frye Veronica Shortie på bildet) da de passer inn i stilen min og ellers ser ut til å være en støvlett-type som bare blir finere og finere jo mer man bruker dem. Hvor kan jeg få tak i Frye-støvletter i Oslo? Er det i det hele tatt mulig å få tak i dem i Norge nå?
På forhånd takk!
Kristine :)



Hoi! Lesere! Svar!

hilsen null-oversikt-bibliotekaren..

5 kommentarer:

Anonym sa...

En kjapp googling viser at Lille vinkel og Koma hadde dem, men hvis de ikke har dem nå lenger (ser ikke slik ut på lillevinkelsko.no) så vet de kanskje om noen som har. Evt kan henvise deg videre til importøren.

Anonym sa...

Disse skoene har jeg faktisk på meg i dag :)

Ble kjøpt for 2 år siden på MAS i Tromsø. De er veldig komfortable, sålen har en slags myk effekt som gjør at du ikke får vondt i bena.

Anonym sa...

Takk for tips, jeg skal ta turen innom Koma og høre. Hvis de ikke fins i Norge lenger, så får jeg se om jeg får tak i dem fra det o store utland. :)

Spis, løp, les sa...

Jeg kjøpte mine på en ebay-butikk. Er kjempefornøyd, med støvlene og prisen var mye hyggeligere enn her hjemme. Betalte ca 1000 kroner inkludert frakt.

Anonym sa...

disse skoene finnes på Angels Speedequipment i Rathkes gate. Denne butikken selger alt man kan tenke seg til en gjennomført rockabillylook. Pluss mye annet bra!

Populære innlegg