fredag, september 19, 2008

Paparazzibibliotekaren

Kjendisblogging har det vel skortet litt på her. Derfor gjorde jeg en lynrask énukers karriere som paparazzifotograf nå i september, for å dekke et eventuelt behov mine lesere skulle ha for kjendisnytt og sladder. Her stoler vi ikke på andrehånds kilder - dette er nyheter sett med Glamourbibliotekarens egne øyne. Ingen forkludrende mellomledd!

Jeg kan melde om at selveste Dick Cheney, USAs visepresident, spiste en bedre lunch på en restaurant i Trastevere (Roma) søndag den 7. september. Her har jeg egenhendig foreviget han på vei inn i bilen sin. Man kan såvidt ane hans hvite manke helt til høyre i bildet.
Det må nevnes at helt til slutt i følget av politibiler og sikkerhetsvaktbiler, sikkert tjue biler i alt, kjørte en ambulanse. Alltid beredt!Dessuten - siste nytt fra London: Bianca Jagger kjøpte en avis i en liten kiosk rett ved Green Park lørdag 13. september. Her kan hun ses i svart kåpe og rødbrunt skjerf.

Men for at dette skal bli riktig bra kjendissladder i tråd med de førende magasiner på markedet, bør de vel egentlig få tilnavn som sier noe om hvor de nyligst er kjent fra.

Jeg tror jeg lander på Pasta-Dick og Kiosk-Bianca.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe... Du har talent, dama ;-)

Foerste gang jeg var i London klarte jeg aa rote meg borti hr Harrods, ogsaa kjent som Mohammad Al Fayed. Kanskje jeg skulle blogge om det en gang? Du inspirerer:)

Anonym sa...

Kan jo ikke være dårligere enn visse andre:p

Populære innlegg