tirsdag, september 30, 2008

Regnestykke
Robert Schumanns fiolinsonater
+ Norske epler
+ Regn og høstløv utenfor vinduet
+ Te
---------------------------------------
= Fin høstdag
___________________________
___________________________

8 kommentarer:

AstridVU sa...

Kan virkelig sette to streker under det svaret der. Jeg hadde nok byttet ut fiolinsonater med Paolo Nutini eller John Mayer, og så hadde jeg antakelig lagt til minst 1 stearinlys, og helt sikkert så ville jeg lagt til litt ullsokker og et pledd - og helt til slutt, en god bok, men SÅ ville jeg satt to streker under svaret.

Glamourbibliotekaren sa...

Pledd/bok/lys på jobben er nok litt i drøyeste laget, men hjemme: absolutt :)

Anonym sa...

Fantastisk regnestykke! Må le av tanken på å ha pledd og lys på jobben uten at kolleger stusser litt (bok er ikke helt uaktuelt, avhengig av hvilken jobb man har; både som språklærer og bibliotekar kunne man trolig ha bortforklart behovet for å ha en roman ved sin side, men som f.eks. sykepleier eller eiendomsmegler? Neppe!)

Ha en fin dag!

Glamourbibliotekaren sa...

Klart, bok er jo slett ikke dumt - det kan jo være alt fra Norges Lover til Grove Dictionary of Music - og for min del er jo Schumann-platen både noe jeg jobber med OG nyter samtidig :)

Anonym sa...

Ah...Jeg istemmer! Har rett nok ikke norske epler, men det kan jeg leve uten naar mine er organiske 'istedet'. Og med tre nye boeker fra et bokloppemarked i Amsterdam sist helg blir ettermiddagen omtrent like bra, regner jeg med, og involverer sikkert stearinlys, utpakking av koffert og en liten klesvask, tenker jeg. Lenge leve gode hverdager!

Anonym sa...

Jeg har pledd på kontoret :)

Bruker å bli så inni hampen kaldt om vinteren, og som den frossenpinnen jeg er, er det godt å legge et pledd over bena, høre på Alltid Klassisk, drikke te og jobbe på!

AstridVU sa...

Hehe, godt jeg kan skape litt debatt med hva slags utstyr man kan ha på kontoret. Selv er mitt 'kontor' min egen leilighet, siden jeg er hjemme i fødselspermisjon med sistankomne baby, så da er definitivt pledd, bok og stearinlys lov. Men sånn når jeg er på den vanlige jobben min, så har jeg faktisk også stearinlys til evt sene kvelder, evt bare fordi det er kos, så det såh :)

Anonym sa...

Når dere skriver om det på den måten kjenner jeg jammen at jeg savner den norske høsten en liten smule her jeg sitter i 30C+ i Karibia.

Populære innlegg