tirsdag, oktober 21, 2008

Hvem er dere? part II


I mai spurte jeg hvem dere er, og mange av dere svarte. Siden den tid har lesertallet vokst enda mer, så nå vil jeg høre hvem alle dere andre er - altså dere som ikke svarte den gang! Enlighten me please!

73 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Jeg er ei jente på 25. Kommer fra ei bittelita bygd i Møre og Romsdal, er nå bosatt i Trondheim. Jobber som grafisk designer i en butikkjede. Jeg har innført min egen glamourøse fredag på jobb, fordi det er lov å føle seg flott og fjong, og for en fin start på helga! Jeg fant deg via Google Readers forslag til nye blogger! Takk for tips og triks, fine bilder, nye ideer til klær og mye godt lesestoff! Fortsett sånn! :)

Anonym sa...

Hei! Jeg er en jente på 18 fra Oslo, og jeg har akkurat begynt å lese bloggen din. Syns den er deilig lett å lese samtidig som den er inspirerede og estetisk! =)
Hørte første gang om den en dag jeg var innom Gimle parfymeri. Siden fant jeg linken på gimles økologiske blogg, det er forøvrig også en blogg det er verdt og sjekke ut!
Enig med Virea, denne bloggen er super! Keep going!

Anonym sa...

Jeg er 29 år, bor i Trondheim. Husker ikke hvor jeg fant bloggen din fordi det er flere år siden, men jeg er ganske sikker på at jeg googlet et eller annet. Jeg har siden vært innom bloggen daglig. Parfymeinteressen jeg dyrket i mine yngre dager har definitivt blitt vekket til live igjen. Dessuten har jeg fått øynene opp for øredobber så glamfaktoren har nærmest gått i taket her i gården. Jeg liker også poster om reising, interiør og leppestifter (men jeg er tilhenger av både røde, rosa og hudfargede lepper). Musikk-klipp, derimot, hopper jeg glatt over, og kjoler bruker jeg aldri.

Anonym sa...

Jeg er en 27 år gammel bibliotekar fra Fredrikstad. Bor øst i Oslo og jobber på universitetsbiblioteket. Har lest bloggen din en stund. Først sporadisk og fast nå i det siste. Jeg er opptatt av klær og individuell glamour. Selv om vi ikke har helt lik smak liker jeg å lese bloggen din for inspirasjon. Blant annet har du fått meg til å bruke neglelakk igjen. :)
Setter også pris på musikkbloggingen din og alle de fine bildene av Audrey.

Anonym sa...

Jeg er en 24 år gammel engelskstudent som bor i Oslo. Jeg liker gamle ting, fin musikk, litteratur, hverdagsglamour og te, og synes jeg får mye inspirasjon fra bloggen din. Den er en estetisk nytelse, og jeg er innom hver dag. Liker spesielt godt de fine Audreybildene og at du skriver så mye fint om Oslo! Jeg ble tipset av en korvenninne som også er fast leser. Lenge leve glamouren!

Anonym sa...

Hei
Jeg bor ganske sentralt på Østlandet, og jobber med miljøarbeid og IT. Har mange hobbyer, bl.a reiser, pc, foto, hunder og natur. Den mest ekstreme interessen er eksklusive dufter. Fant bloggen din ved å søke nisje-parfymer på google. Det er ingen jeg kjenner som bruker noe lignende, så det er fint å treffe likesinnede :) Bloggen din er smakfull og underholdende

Ragnhild sa...

Eg er 33 år, frå ein pitteliten plass på Nordmøre, bur i Oslo, og arbeider no som tekst/språkkonsulent etter å ha arbeidd i forlag i nokre år. Eg er altså språk- og tekstinteressert, og sidan du skriv utruleg godt, er jo det eit ekstra pluss når eg først er her inne;-)

Eg elskar bloggen din fordi
- du skriv om alle moglege slags tema utan at det blir overflatisk
- eg lærer små forunderlege ting kvar dag
- du inspirerer meg til å tenkja i nye banar, t.d når det gjeld musikk (eg elskar å oppdaga ny musikk!), klede, interiør ...
- eg likar bileta dine av (og innstillinga di til) dei nære ting
- eg deler fleire av interessene dine (t.d. for økologiske produkt)
- det er ein positiv tone i postingane dine som alltid gjer meg glad og lett til sinns

Eg hugsar ikkje korleis eg kom over bloggen din. Trur det var i sommar då eg dreiv og surfa litt rundt. Sidan då har du vore den store bloggeheltinna mi:-)

Anonym sa...

Jeg er 28 år og bor i Stockholm, men för jeg flyttet hit så bodde jeg fire år i Oslo. Fant meg liksom aldri helt til rette der, men etter at jeg begynte å lese bloggen din, ser bildene du har tatt og kjenner meg igjen i stedene og stemningene, så begynner jeg nesten å lengte tilbake..
Akkurat nå jobber jeg i et finansieringsselskap, men om tre uker begynner jeg i ny jobb som informatör. Tips om bloggen din fikk jeg av en norsk venninne som jobber på samme sted som meg. Ettersom jeg er ivrig tedrikker så blir jeg begeistret når du skriver om te!

Anonym sa...

Du skriver inspirerande om både sånt jag är intresserad av och sånt jag inte visste att jag är intresserad av! Dina bilder är fantastiska, både alla vackra detaljer från dina Oslopromenader och de små glimtar du ger av ditt privata liv. Musikbloggen har inspirerat mig att lyssna på mycket nytt. Den inställning du förmedlar till smått och stort i livet är alltid så njutbart formulerat - ingen dag utan besök hos dig! Känner mig ung och glad när jag läser dig - jag som nog är en av dina äldre läsare, 59, bibliotekarie i en liten svensk stad vid havet.

Bente sa...

29 år, straks ferdig med en master i statsvitenskap, livsnyter, Oslo-jente, mamma og kone.

Jeg leser bloggen din fordi du, i motsetning til mange andre moteblogger, også formidler en livsstil (inkludert et bevisst forhold til forbruk) som appellerer til meg. Bloggen din er pen å se på, den lærer meg stadig noe nytt og jeg synes det er tøft at du holder den sponsor- og reklamefri. Én ting til: den er personlig uten å være utleverende og kjedelig. Med andre ord: keep up the good work!

Anonym sa...

Jeg er en 22 år gammel jente som studerer norsk ved UiO, og jeg bor derfor i Oslo. Jeg kom ved en tilfeldighet over bloggen din for 1-2 år siden, og har lest den fast siden dag. Jeg elsker å lese og bli inspirert av dine glamorøse tips når det gjelder både klær og kultur. Det er alltid like koselig å se et bilde som du har tatt, og drømme seg litt bort.
Å lese bloggen er et lite pusterom i en ellers travel hverdag.

Frk.Badegakk sa...

Jeg er 26år, bor på landet og pusser opp barndomshjemmet mitt. Har opptil flere dyr, ønsker meg enda flere. Har en sykelig garnfasinasjon og elsker bøker. Bobler over av kreativitet og har studert psykologi, nordisk, norsk, litteratur og juss. Aner ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor. I mellomtiden bruker jeg tiden til å bli inspirert via internett. Jeg føler med på bloggen din fordi den er annerledes. Fant den gjennom en annen blogg tror jeg...?

Anonym sa...

Kjære Glamourbibliotekaren! Jeg ble tipset av et par venner i Try reklamebyrå (du har en liten fanklubb der nede) om at bloggen din ville være perfekt kur for kjærlighetssorg... (det er den! Takk!) Jeg var innom et par ganger i sommer, uten å bli helt hekta, men i høst har det tatt helt av! (tror det skyldes alle bildene dine av blomster og detaljer, som jeg også er veldig opptatt av, pluss fantastiske musikktips) Nå irriterer det meg at jeg ikke har fulgt deg fra starten, og jeg føler det nesten som med serien Sex og singelliv (som alle snakket om, men som jeg ikke fikk sett, fordi jeg ikke hadde TV3 på den tiden). Jeg har derfor hatt Glamourbibliotekaren-maraton helg, hvor jeg, som med DVD-boksen, pløyde gjennom nesten alt du har skrevet, mens jeg hørte på god musikk, drakk te eller spiste iskrem.
Forøvrig er jeg thirty something, fra østlandet og jobber bare et par meter unna deg, men ikke som bibliotekar... ;)

Anonym sa...

Jeg er 31 år og bor i en by i Østfold. Jobber i Oslo men er fortiden hjemme med verdens nydeligste baby.
Jeg begynte å lese bloggen din for mange år siden og har fulgt med trofast i mange år. Du var den første bloggen som fikk plass i bookmarklinjen :)

Jeg blir inspirert av dine glamorøse tips innen mote og jeg elsker "Glamorøs fredag". Glamour i hverdagen får man aldri nok av! Du har masse kunnskap innen musikk, og jeg har virkelig fått utvidet musikkfronten og gått amok på ebay :) Som Fair sa: å lese bloggen din er et lite pusterom i en ellers travel hverdag :) Keep on the good work!

Anonym sa...

Jeg er 33 år, bor på Sagene og er i informasjonsbransjen. Jeg har lest bloggen din fast siden i vinter da jeg planla årets NY-tur. Deler din lidenskap for byen! Bloggen ble jeg tipset om for et par år siden av en bibliotekvenninne. Liker den store variasjonen i temaene og de flotte bildene dine. Keep up the good work!

Anonym sa...

Jeg er 29 år, vokst opp på landet på en stor gård, bodd i Oslo de siste 10 årene. Har studert på UiO og UC Berkeley, tar min andre master på Bi nå. Jobber som leder innen bank og forsikring til vanlig. Alltid vært musikkinteressert og fulgt med i mote,- kunst - og designverdenen. Grunnen til at jeg leser din blogg er - selv om vi motemessig er veldig ulike - er variasjonen i innleggene dine. Og en ting til; blomsterinnleggene dine. Jeg er veldig glad i blomster :)

Anonym sa...

Midt i 40-ene, høy utdanning innenfor samfunnsvitenskap. Travelt liv med jobb, barn og alt det der. Fresh innstilling til hår, make-up og klær/sko/tilbehør uten å tro at jeg er yngre enn jeg er. Fått mange tips fra bloggen din - som er helt spesiell, fri for det lett hysteriske og kjedelige døgnflue- og trendjaget mange blogger og blader har. Du fremmer tidløs smak og det er suverent!

Anonym sa...

Jeg er en 24 år gammel lærer i Oslo-skolen. Jeg intereserer meg for alt du skriver om, og mye mer ; ) Leser ikke så masse på nett, men bloggen din får jeg med meg hver dag! Fant bloggen din når jeg søkte på noe økologisk en gang for et år siden..Jeg heter Julia og er ikkke den samme som har Julia som profilnavn.

Anonym sa...

Jeg er ei jente på 32 år, egentlig fra Nord-Norge, bor nå i Oslo og jobber med kunst. Det som gjør livet verd å leve er blant annet te, kaffe, kaker, kjoler, jazz,caféer, billedkunst, fotografi, bøker, reiser, blomster, språk, håndarbeid, høsten, loppemarked, vin, mat...
Bloggen din kom jeg over ved en tilfeldighet tidlig i vinter og har gjort det til en daglig rutine å titte innom. Bloggen er et inspirerende og estetisk fristed i hverdagen... Fortsett med det du gjør!

Anonym sa...

Jeg er 32 år og bor på Sagene. Jobber som journalist og bloggen din er et alltid et forfriskende pauseinnslag mellom all jobbingen.
Er produkt- og bladjunkie. Bloggen din har fått meg til å bruke leppestift. Sånn innimellom i hvert fall :-)
Dette var den første bloggen jeg begynte å lese regelmessig for ett års tid siden. Grønnsakssuppen du la ut oppskrift på gjorde faktisk at jeg gikk og smågledet meg til høsten da det var på det varmeste i sommer :-)

Kamillagorilla

Anonym sa...

Jeg er 51 år, bibliotekar og jobber med IT.

Er over gjennomsnittet interessert i mote. Liker bloggen din veldig godt. Den er estetisk og lyser opp hverdagen min. Er innom så å si hver dag. Husker ikke helt hvordan jeg kom over den. Tror det var gjennom en annen blogg.

Anonym sa...

Jeg er 38 år, og sydame. For halvannet år siden innså jeg at lykken ikke er å stresse vettet og helsa av seg for andre, og startet egen systue. Har blitt et blidere menneske og en bedre mamma, og med inspirasjon fra deg beholder jeg en viss stil i hverdagen. Det er ikke alltid lett å huske sminke og pene klær når man sitter alene ved en symaskin hele dagen... Jeg har fulgt deg en stund, og du er alltid en fryd å lese!

vertinnen sa...

27 år - saksbehandler, hjemme i mammapermisjon. Min "greie" er interiør, brukt&antikk, mat, mote. Førstepri er baby og det å være mamma. Over middels opptatt av at en mamma ikke behøver å glemme seg selv:)

Anonym sa...

Hei! :)
Jeg er ei jente på 19 år, som bor i Trondheim. Jeg tar afrikastudier, og fredagsforelesningene er ekstra bra fordi du introduserte meg for glamorøs fredag. Det er ingenting som litt glam i hverdagen!
Bloggen din er et lyspunkt i en ellers så travel studenthverdag.

Anonym sa...

Hei! Jeg er 34 og har tidligere studert i Oslo. Glad i bøker. Fikk du noengang lest ferdig den tjukke påskeboken din? Har lest i bloggen din siden januar/februar, fant deg via Stylebytes. Jeg vil gjerne rose deg for nydelige innlegg, du har en herlig evne til å se med eget glamour-blikk på det meste! Jeg mener selv at jeg har blitt ørlite mer glamourøs siden jeg oppdaget Glamourbibliotekaren. Dessuten er jeg glad for fokuset du har på å handle lokalt i de selvstendige butikkene, f.eks parfymerier. Jeg har kommentert et par ganger tidligere som "tolken".

Helene i enga sa...

Jeg er 43 årig bibliotekar uten glamour ;-)Småbarnsmor som pendler til full jobb, og har hus og hage og 100 forskjellige interesser/hobbyer/tidsfordriv som bidrar til at tiden går av seg selv. Jeg har ingen stil verken når det gjelder klær eller interiør, bortsett fra at jeg alltid foretrekker det praktiske. Jeg er ikke spesielt interessert i verken musikk, kjoler eller neglelakk, og parfyme og denslags er jeg allergisk mot. Men ideen om å bringe litt glamour inn i hverdagen er fin og jeg liker originalitet, trofasthet, særpreg, nostalgi, naturen og den positive og litt frøkenaktige holdningen i bloggen din :-) Jeg elsker Oslo, og alt du skriver om byen gleder meg. Kanskje fremstår du litt for perfekt, for det hender jeg tar meg i å ønske at jeg var deg!!! :-) :-)

Anonym sa...

Jeg er lærer, ikke spesielt glamourøs til daglig, men i helgene og på
fest....
Snart 50, men finner allikevel mange gode tips hos deg, både når det gjelder
det ytre, dvs make-up og klær og på det indre plan, med musikk, film og andre
aktiviteter.
Har stor glede av bloggen din, og har vel nærmest blitt hekta. Jeg sier som VG:
Dagen blir ikke den samme uten!
Fant den forresten da jeg skulle arrangerefest med tema "Orientekspressen". Søkte på det, og fant en nydelig Finn stilen-side med nettopp dette temaet
-sol-

Glamourbibliotekaren sa...

Så morsomt med så mange "selvangivelser"! Keep it coming! :) Takk for fine ord også; dere er altfor snille! Og Helene m.m. - perfekt er jeg *overhodet* ikke, haha! Heldigvis vil jeg si :)

Anonym sa...

Hei! Eg er vestlending, 35 og bur i Akershus. Gift, ett barn og jobbar med kommunikasjon i eit byrå. Har fulgt med på bloggen din nesten dagleg i fleire år. Du gir ny inspirasjon og litt ekstra farge til dagane mine! Elskar alle tips, råd og collagar!

Anonym sa...

Jeg er en utvandret Oslopike som bor i Gøteborg. Arbeider som oversetter og har spesialisert meg på mote, kultur, hus og hjem. Språknerd, estet, tenåringsmamma og hundeeier - blant annet. Fylte 52 forleden. Jeg tror at jeg fant bloggen din da jeg googlet på smykker for noen måneder siden. Jeg oppdaget at du skriver så bra om veldig mange ting, med klokhet og ettertanke og sans for skjønnheten i enkle ting såvel som de mer glamorøse. Jeg får også stillet hjemlengselen min en smule når jeg leser din fine betraktninger fra Oslo. Har forstått at du bor på Grünerløkka. Der vokste moren min opp, og jeg har en masse historier i hodet som dukker opp når du nevner steder som Birkelunden osv. og hvordan det er der i dag. Du har også gitt meg en masse musikk-input. Som utenlandsboende oversetter er det viktig å holde språket ved like, det bidrar du til å hjelpe meg med. Kort sagt, jeg stortrives med å lese bloggen din og alle leserkommentarene, og prøver å stikke innom den så godt som hver dag. Du er en strålende inspirasjonskilde.

Anonym sa...

Jeg er en utvandret Oslopike som bor i Gøteborg. Arbeider som oversetter og har spesialisert meg på mote, kultur, hus og hjem. Språknerd, estet, tenåringsmamma og hundeeier - blant annet. Fylte 52 forleden. Jeg tror at jeg fant bloggen din da jeg googlet på smykker for noen måneder siden. Jeg oppdaget at du skriver så bra om veldig mange ting, med klokhet og ettertanke og sans for skjønnheten i enkle ting såvel som de mer glamorøse. Jeg får også stillet hjemlengselen min en smule når jeg leser din fine betraktninger fra Oslo. Har forstått at du bor på Grünerløkka. Der vokste moren min opp, og jeg har en masse historier i hodet som dukker opp når du nevner steder som Birkelunden osv. og hvordan det er der i dag. Du har også gitt meg en masse musikk-input. Som utenlandsboende oversetter er det viktig å holde språket ved like, det bidrar du til å hjelpe meg med. Kort sagt, jeg stortrives med å lese bloggen din og alle leserkommentarene, og prøver å stikke innom den så godt som hver dag. Du er en strålende inspirasjonskilde.

Anonym sa...

Jente, 29 år.
Kommer fra nord Norge, men har bodd i Oslo de siste 5 årene. Har samboer og en ste-sønn på 12 år, de betyr alt for meg:)
Jobber i helsevesenet. Elsker mote, interiør, loppemarked, hudpleie og bøker!
Er en typisk kreps som er veldig hjemmekjær, og elsker å tilbringe tid sammen med mine nære og kjære:)
Om det er noe jeg brenner for i samfunnet,
er det de som har falt "utafor". Narkomane og eldre, som kunne hatt det mye bedre i Norge. Men, nok om det:)

Kom innom bloggen din ved en tilfeldighet.
Er innom daglig nå for å kikke!
Du har så masse spennende i livet ditt!
Og jeg liker bildene du legger ut.
Litt spennende å ikke vite hvem du er også! Du kan være "hvem som helst"!
Herlig blogg du har!

Anonym sa...

Kjære glamorbiblotekar:
Kom innom bloggen din relativt tilfeldig,via grombaben.Har siden vært fast leser.Det som fenger meg ved din blogg er din tilstedeværelse i livet,dessuten syns jeg du skriver godt og om temaer jeg liker.Vi har ganske lik smak,særlig på parfymer:)Har selv brukt Shalimar i 4 år.Ingen over spør du meg.
Litt om meg:Snart 30 år jobber som sykepleier blandt annet som nattevakt,deilig å kunne sette seg ned å lese din blogg med en kopp med te,nettene kan bli uendelig lange innimellom..
Takk for inspirasjon og alt du deler!
Bekki

Anonym sa...

Hei!
Jeg er 26 år, bor langs sydkysten i Australia og leter etter en jobb innen PR eller reklame. Men jeg har mest av alt lyst til å jobbe i radio eller skrive. Jeg er innom deg for å hente litt inspirasjon og glede hver måned fordi jeg synes du virker er flink til å gjøre enkle hverdager fine. Eller glamorøse, som du sikkert ville sagt:)
Sånn, nå vet du litt om leser nr. 33!
Klem fra Stine.

Anaruh sa...

Kvinne på snart 28, nettopp flyttet fra Trondheim til Bærum. Jeg fant bloggen din på forsommeren da jeg googlet "trenchcoat", og ble nysgjerrig på hva treffet "Glamourbibliotekaren" kunne skjule. Har aldri lest blogger før, så dette var en positiv pangstart! Jeg vil takke for all inspirasjon til å dra meg selv opp av sliten-ufiks-mamma-hullet, nå føler jeg at jeg blomster litt hver dag. Det jeg liker best ved bloggen din er, som så mange andre skriver, at den er estetisk vakker, og at du skriver så fint. Du fremstår som klok, reflektert og usedvanlig vennlig og åpen. Det er hyggelig å se at det også finnes nettsider som er tvers igjennom gode.
De innleggene jeg liker best er de med finn stilen, og alle bildene du tar. Og dagens kjole. Jeg er kjolejente, og har fått inspirasjon og mot til å bruke kjoler også til hverdags. Takk for en flott blogg! Håper du aldri mister verken inspirasjon eller overskudd til å blogge - du bidrar tydeligvis til mange fine hverdager rundt omkring i landet!

Anekk sa...

Hei!
Jeg er snart 30 og bor i Østfold, jobber innen administrasjon i Oslo.
Jeg fant bloggen din via Google, jeg lette etter butikker i Norge som solgte Petit Bateau - og du og dine lesere fant frem til både merket (som jeg ikke husket) og hvilke butikker som selger det. Så tusen takk for hjelpen :) Det er nå ett år siden.
Leser bloggen hver dag, en del av min faste rutine. Bloggen inspirerer i hverdagen, prøver å bringe litt glamour inn i hverdagen. For eksempel ved å ha Diptyque duftlys hjemme, akkurat nå dufter det nydelig Fresia i hjemmet. Men savner favoritten Opoanpax (tror det skrives sånn) som jeg så på noen bilder at du har :)
Ellers er jeg opptatt av bøker, vesker, neglelakk, kosmetikk, fotografering, interiør.
Har en del neglelakker og en bestemt minner meg om deg og din blogg: China Glaze sin For Audrey, inspirert av Breakfast at Tiffany's og er Tiffany blå. Ikke sett merket solgt i Norge, jeg har kjøpt min på nett.
Håper du fortsetter å blogge en god stund videre. Har prøvd meg litt selv og ikke alltid like lett å finne emner eller inspirasjon.

Anonym sa...

Hei,
Jeg er en 38 år ung kvinne fra Oslo som bor fjerde året i Spania (Barcelona). Jobber i marketing og har utdannelse innen journalistikk. Ble tipset om bloggen din av en venninne i fjor vinter og har siden vært innom nesten hver dag. Elsker bildene fra Oslo som hjelper på hjemlengsel, samt alle loppis-tingene du handler - liker veldig godt det nostalgiske. Ellers har du en høy stjerne hos min spanske gemal som er stor Pat Metheny fan (jeg klarer bare to sanger om gangen og han har ikke klart å lure meg med på konsert enda). Stå på videre, bloggen din farger hverdagen så fint!

Anonym sa...

Jeg er en osloutvandret nordlending i slutten av tjueårene, som falt pladask for bloggen din for en god stund siden. Doktorgradstipendiat, språknerd og estetiker - der har du meg i et nøtteskall. Bloggen er på dan daglige rollen min, og nytes ofte med en kopp te eller kaffe før jeg kaster meg over dagens litt tyngre oppgaver :)

Anonym sa...

Jeg er 32 år, bor i Oslo og jobber i mediebransjen. Kom over bloggen din via en moteblogg (husker ikke hvilken, er innom så mange!). Elsker bloggen din fordi den gir meg inspirasjon til å nyte øyeblikk av glede over små ting i hverdagen, og fordi du inspirerer meg til å fylle dagene med glamour!

Anonym sa...

hei!
Jeg er en ivrig leser som aldri har kommentert her før. Er 30 år, bor i Oslo med samboer og to barn. Jeg setter pris på din formidling av nytelse for sansene (parfyme, te, estetikk) uten fokus på ukontrollert forbruk og fråtseri. Tusen takk for daglige pustehull:) Mkl

Anonym sa...

Samboende trondhjæmspi' på 41 som er innom bloggen din nesten daglig. Jeg er lingvist og jobber i en bedrift som lager språkteknologisk programvare. Allergisk mot allværsjakker og sportsklær som jobb- og dagligantrekk og går heller i en kjole eller en av mors skjorter og kåper fra 60-/70-tallet. Har anbefalt bloggen din til flere i løpet av de to årene jeg har vært innom her og ble selv tipset av ei venninne. Synes det er flott at du oppfordrer til personlig hverdagsglamour og setter veldig pris på alle musikk-tips! Du har også åpnet øynene mine for mylderet av parfymer som eksisterer *utenfor* tax-free-butikkene og parfymeri-kjedene... Takk!

Anonym sa...

25 år, studerer økonomi og bor i Asia. Jeg liker å lese om reiser, parfyme, musikk, interiør og bøker, og har veldig sansen for tanken om at litt ofte er bedre enn mye og at enkelt gjerne slår komplisert. Dessuten har bloggen din inspirert meg til å glamme meg selv opp litt - jeg jobber fortsatt med rød leppestift, men har ihvertfall kommet igang med neglelakk!

Anonym sa...

Jeg er en 34 år gammel kvinne fra Nordland. Har flyttet en del rundt i vårt vakre land, men har slått meg til ro i Bergen. Jeg jobber med lønn- og personal, mens jeg fortsatt lurer på hva jeg skal bli når jeg blir stor. Kom tilfeldigvis over bloggen din våren 2007, da jeg var søkte etter ”Mexx, skjørt”. Fant aldri skjørtet jeg lette etter, men til gjengjeld fant jeg noe mye bedre, bloggen din! En kvalitetsblogg, som jeg er innom stort sett daglig.

Ane sa...

Kjære Glambibliotekar!
Du er min store heltinne innenfor bloggosfæren. Jeg elsker å besøke bloggen din på en grå dag, for du får det aller meste som er hverdagslig og traurig til å skinne som en spennende skatt! Jeg er selv en kjolejente med interesse for det estetiske i hverdagen. Jeg er en Jesus-jente med forkjærlighet for stoffer med struktur, uvanlige mønstre og personlig stil. Keramikk, bøker og klassisk musikk kommer ikke langt nede på listen heller. Jeg er bare 18 år, men her i bloggen din føler jeg meg hjemme. Takk for gode råd, og ikke minst for oppmerksomheten din på forbruk og miljø! Det er så altfor, altfor få som bryr seg om slikt nå til dags. Jeg har selv innført min egen tirsdagsglamour, siden dette er eneste dag jeg har tid til å pynte meg litt. Det er en herlig følelse.
Ikke gi opp blogging med det første er du snill! Ha en strålende dag=)

Anonym sa...

Jeg er en 21 år gammel litteratur- og engelskstudent fra Bergen, som vagt har planer om bibliotekarstudier etter endt bachelorgrad (som blir til sommeren - hurra!). Vi deler altså en forkjærlighet for bøker, og jeg kjenner meg også igjen i flere andre ting du blogger om. Jeg er også glad i å sikle på pene retrokjoler på eBay, og prøver iherdig å lære meg av med å ville eie alle sammen (ler). Jeg bor i en ganske liten leilighet sammen med to venninner, og drømmer om den dagen da jeg får plass til mammas gamle sminkebord og radiokabinett, samt en liten katt som teppesubstitutt og prydgjenstand (jeg snakker om en levende katt, altså!).
Det er alltid koselig å kikke innom bloggen din, jeg håper du fortsetter lenge med den! :)

Mvh. Hilde

Anonym sa...

Hei Glamourbibliotekaren,

Jeg kom over bloggen din i juni fordi jeg fant en link på en annen blogg. Sålangt har jeg bare sett og lest og lyttet, men ikke kommentert.Det var kjærlighet ved første klikk - takk for at du tar deg tid til dette.Du formidler skjønnheten og de sanslige små øyeblikkene i hverdagen gjennom ord og bilder- poetisk..Du får meg også til å tenke på sitatet (jeg tror det var Coco Chanel): "Mote kan godt være stilløs, men stil blir aldri umoderne".Jeg er forresten 44 år.Født og oppvokst i Bergen, men har bodd i Oslo i over 20 år nå, de fleste årene sammen med mannen i mitt liv.Jobber i konsulentbransjen, og har en mixet ca 4års utdannelse fra universitet og høyskoler.Hadde forresten stor glede av dine reisetips fra New York. Var der selv for første gang nå i oktober.Jeg er innom her nesten hver dag, og du har en liten lojal fan-klubb blant mine venninner. Alt godt fra Terradiva

Anonym sa...

Hei! Jeg er en 22-årig optikerstudent, bor derfor i navlen Kongsberg (eneste plass i Norge med den optikerstudiet). Leser fordi det er gøy, forskjellig fra fjortisbloggingen og fordi du er svært god på formidling.

Kom innom gjennom link hos venners venner. Eller venners, venners, venner. Blir værende fordi det er noe å lese på, se på og tenke på. Takk for at du gidder :)

Anonym sa...

Jeg er 41, barne- og ungdomsbibliotekar. Som annenhverukes tenårings- og småbarnsmor er hverdagsglamouren minimal, siden tiden på badet er ekstremt begrenset. Men øredobber og et par dråper bak hvert øre gjør sitt for å heve tilværelsen... Nyter å leve, - god mat, drikke og musikk og film gjør godt.
Har fulgt bloggen din lenge, og en dag uten en Reader-feed fra Glamourbibliotekaren føles fattigere, på sett og vis :-)

Anonym sa...

Hei!
Ble tipset om bloggen av en veninne som jobber som bibliotekar! Anledningen var at hun ble minnet om bloggen din når "En ettermiddag om høsten" av Miriam Kristensen ble valgt i bokklubben vår. Hun hadde sett den i bloggen på et bilde, fordi den passet til et antrekk eller noe sånt?? Da måtte jeg jo bare se hvem du var! (Forøvrig en god bok, ikke bare vakker å se på!)
Er forøvrig i ca 30 år, gift og mor til to. Trenger litt glamour innimellom jobbing hjemme og ute! Forstett bare, du inspirerer!

Elisabeth sa...

Jeg er en 22 år gammel språkstudine som for tiden bor på Kjelsås, men opprinnelig er fra Bærum. Interessene spenner fra sko og kjoler til musikk og litteratur via politikk og epleslang. Nå kan det være cirka halvannet år siden jeg ble fast leser av bloggen din, og den fortsetter å glede, overraske og glamourifisere morgenkaffen. Keep up the glamorous work!

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Kjære Glamourbibliotekaren!
Jeg har fått helt dilla på å sjekke bloggen din hver eneste dag. Det var en kollega som tipset meg om den. Jeg er 30 år og jobber også som bibliotekar - et yrke som kanskje ikke er forbundet med mest glamour. Derfor er det bare å løsne knuten i nakken, påføre leppestiften og la seg inspirere av dine fantastiske tips. Takk skal du ha!

Anonym sa...

Hei!

Jeg fikk tips om bloggen din av en annen blogger og er fast leser :-)
Jeg er 30 år, har 2 barn og samboer og bor vest i landet.
synes bloggen din er kjempeintr å lese, både om musikk, filmer, mote, steder du besøker og om din veranda med blomster :-)
Keep it going!!

Anonym sa...

Hei, jeg er en jente på 19 år som akkurat har forlatt hjembyen til fordel for trønderlivet og litteraturstudier. Lever etter mottoet at alle fortjener litt glamour i hverdagen - og denne bloggen er min dose :)

Anonym sa...

Jeg fyller 18 i mars, og er dermed kanskje en av dine yngste lesere. Er fra og bor i Bergen, hvor jeg går andre år på videregående. Har lest bloggen din i ca et år, og jeg fant den ved en tilfeldighet i fjor. Elsker stemningen på bloggen din, fargene, og de fine bildene du tar! Mine yndlingsposter er Glamorøs fredag, Finn stilen, musikk fra youtube, og så godt som alle innlegg med bilder du har tatt selv. Og så liker jeg godt når du skriver om ulike produkter du liker.
Takk for en fin blogg med et herlig budskap!:)

Anonym sa...

Hei Glamourbibliotekaren

Jeg har lest bloggen din i et års tid nå, og synes den er en finfin start på dagen. Jeg er 27 år, norsklektor og bosatt i nordnorge.For tiden er jeg i barselspermisjon.Bloggen din ble oppdaget via Google da jeg søkte etter økologiske produkter. Jeg synes du gir mange gode tips om jazz og klassisk musikk, te, produkter, blomster og ting av interesse på tv og radio. Dessuten er glamourfredag et flott initiativ.

Anonym sa...

Jeg har lest bloggen din i ca. 2 år snart, og er like hekta nå som da:)
Jeg er 23 år gammel og studerer ergoterapi i Trondheim. Du gir fin inspirasjon i en travel hverdag:)

Anonym sa...

Jeg forelsket meg i bloggen din under Tordenbloggen i fjor og har hengt her siden. Tror jeg får med meg alle innleggene dine, de er feel good. Må ærlig innrømme at jeg er her mer fordi det er en estetisk opplevelse enn at jeg blir inspirert selv. Eller- det er ikke helt sant, men jeg blir mer inspirert av musikkbloggen din og all jazzen du skriver om. Det som imponerer meg er at alt er så gjennomført og har så god flyt. Du har din egen greie, og du rocker (c:

Fra kontorfronten sa...

Også ansatte i den statlige sentraladministrasjonen leser Glamourbibliotekarens blogg med stor iver!
Vi lar oss inspirere og leter etter spor av glamour i det grå byråkratiet. Men...

Anonym sa...

Når skal de mannlige snik-leserne gi lyd fra seg ?? ;-)

Carmelita sa...

Jeg er en 35 årig Osloboer med stor interesse for musikk, miljø og alskens kultur.

Din blogg er unik fordi den senker tempoet i ens hverdag. Alle tipsene gir en lyst til å ta livet med ro, nyte en kake og en god kopp te, og se seg rundt etter fine blomster. Takk for det!

Lekkermunn sa...

Jeg er 37 år og bor i Oslo. Har jobbet endel år på UiO, men er nå prosjektleder i fagbevegelsen. Jeg ble tipset om bloggen din i våres og brukte en helg på å lese gjennom ALLE innleggene dine. Jeg har heldigvis roet meg litt ned, men jeg får litt abstinenser når du helt plutselig reiser på ferie og lar oss klare oss helt selv. Jeg er også en svoren tedrikker og er glad for at det finnes andre som skriver om det.

Mari sa...

Jeg er 24 aar, kommer fra Soerlandet, studerer bygg i Trondheim, men har et utenlandsopphold i Montreal naa. Ble tipset om bloggen din av min soester for halvannet aar siden.

Syns det er fint at du lager saa stemning i bloggen din, og klarer aa minne meg paa at det er viktig aa leve i nuet i tillegg til i for- og framtida:)

elisabeth sa...

Jeg har lest bloggen din ganske lenge, men har ikke vært like aktiv det siste året som jeg var før mammapermisjonen tok meg! Synes allikevel bloggen din er noe av det beste som har hendt internett. Nydelig, inspirerende og underholdende. Og mye livskunst!!!

Selv er jeg 28, nordlending i eksil i Stavanger. Gift med tvillingjenter på 14 måneder som er fullstendig uglamorøse i ullbody og velourbukse 6 dager i uka, men som takket være glamorøs fredag har blitt staset opp hver fredag siden de ble født :).

Når jeg ikke går hjemme og trør og leser tittei-bøker og venter på barnehageplass, jobber jeg som tekstforfatter i byens beste reklamebyrå.

elisabeth sa...

Det skulle stå et komma etter "Gift"... jeg er selvsagt ikke gift med mine egne barn :) Hehe.

Anonym sa...

Hm, jeg mente jeg hadde svart på den foregående, men fant ikke nicket mitt så here goes (again) :)

35 år, systemutvikler (i Norges absolutt beste IT-selskap ;)), for tiden bosatt i Oslo. Barn, hund og samboer. Har lest bloggen din i et par års tid, kom over den da jeg lette etter en veske og har vært her siden :)

AstridVU sa...

Jeg er ei jente på 33 år, bosatt i Oslo, gift med Ekte Mannen, 3 små barn og for tiden i mammapermisjon med min aller yngste. Har leste bloggen din i noen måneder nå, og selv om jeg ikke er veldig opptatt av moteblogger, synes jeg du har en nydelig blanding av moter, kultur, livsstil, musikk og glamour. Du skriver godt, har nydelige bilder og jeg liker bloggen din sin visuelle fremstilling. En virkelig feel-good blogg, som jeg atpåtil kan lære litt fra :)

Keep up the good work, og ha en nydelig fredag!

Anonym sa...

Jeg er en 28 år ung dame, som bor i Oslo, nærmere bestemt fine Kampen, og har kjæresten min et par timers togtur unna. Jobber daglig med politikk og organisasjonsarbeid, og bruker fritida til å nyte livet, gå turer, se filmer og lese bøker, og selvsagt være med min bedre halvdel så fort vi har anledning. Husker ikke hvor jeg kom over denne bloggen, det var i sommer en gang, og siden har den blitt sjekket daglig, og det er en like stor fryd hver gang! :)

Anonym sa...

Hei!
Jeg tror jeg vinner konkuransen om yngste leser.. Jeg er 15 år gammel Oslo-jente, og dagene bruker jeg mest på skole, bøker og musikk. Jeg har lest bloggen din daglig i snart et halvt år. Det er virkelig dagens lyspunkt! Du har en kjempebra blogg og kjenner meg igjen i veldig mye du skriver. Du er en stor inspirasjon! ( :

Petitchoux sa...

Hei
Jeg ble tipset om denne nettsiden av en god venninne som tenkte jeg ville like siden din og hun hadde helt rett! Ble totalt hekta på din evne til å sette sammen collager av klær og fikk masse inspirasjon.
Du er en fantastisk flink skribent og virker som en god person rett igjennom. Setter pris på alle de gode tipsene du gir meg og det å lese det du skriver gir meg mye glede:)
Tusen tusen takk

Petitchoux sa...

Jeg er foresten 25 år og bosatt i en liten by på Østlandet et par timers togtur fra storbyen. Elsker det internasjonale med kafeer og butikker i Oslo, men har et bondesinn som trives på landet:)Gleder meg til å kjenne deg bedre og bedre via siden din. Ha en fortsatt fin kveld

Glamourbibliotekaren sa...

Virea: BRA! Glamorøs fredag er tingen.

AnonymI: Takk og velkommen!

AnonymII: Parfyme og øredobber, mine viktigste glamoureffekter!

Rullerusk: Hyggelig at du også liker musikkblogging!

Marit: Oslo er fin, man må jo bare skrive pent om byen :)

Bipbap: Ja, det er jammen ikke mye marked for parfymekunst her i landet... Men det får vi gjøre noe med.

Ragnhild: oi, så mange fine ord! Takk :)

Anonym III: Mistenker hvem som har tipset deg :) Forresten liker jeg godt te fra Bönor och Blad i Stockholm!

AnonymIV: Takk for fine ord! :)

Bente: Du kan være trygg på at det ikke kommer reklame hit, ei heller altfor personlige og utleverende skriblerier :)

Fair: Hyggelig at du blir inspirert!

Frk. Badegakk: Bo på landet med mange dyr.. jeg blir litt misunnelig! :)

Frk. Smilla: Hjelp, maraton, det hørtes nesten slitsomt ut! :-D

Hummer & Campari: Å, jeg blir så glad når noen blir inspirert til å høre mer på musikk :)

Sunny: I will!

Ane Marte: Så morsomt at du liker blomsterinnleggene!

Hun der: Tidløs smak er smart, trendjag blir altfor dyrt i lengden :)

Julia: Innfør glamorøs fredag på skolen din! :)

AnonymV: Jeg kan skrive under på de tingene du lister opp, absolutt.

KamillaGorilla: Leppestift og grønnsakssuppe, det er bra! :-D

AnonymVI: Takk for hyggelige ord :)

Barbro: Gratulerer med bra veivalg! Flere burde gjøre som deg.

Mamma med stil: Man bør aldri glemme seg selv! :) Bra holdning.

Glamourbibliotekaren sa...

Queenjanne: Jeg var nylig i Trondheim og spiste kake på et italiensk-aktig konditori øverst på Nordre.. kanskje noe for glamorøs fredag? :)

Tolken: Ja, lokalt, og nisjebutikker! Man bør støtte dem så de ikke forsvinner. Angående påskeboka holder jeg fremdeles på med den, men jeg har lest så mye annet i mellomtiden...

Helene med mere: Du har mange fine interesser der, ingen grunn til å ønske du var noen andre! :)

-sol-: Hyggelig at du finner glede i bloggen! :)

AnonymVII: Takk, hyggelig! :)

Glamouroversetter: Takk for fine ord. Göteborg er forøvrig en av mine favorittbyer!

Angelida: Kreps her også - kanskje interiør/loppis-greiene er relatert til det? :)

Bekki: Mm, Shalimar... Takk for hyggelige ord!

Stine: oi, Australia! Du er nok den som bor aller lengst unna av mine lesere, tror jeg!

Anaruh: Kjoler til hverdags er veldig fint. Selv er jeg litt lat når det gjelder hverdagsantrekk.. men i hodet mitt bruker jeg kjoler hele tiden, hehe. Takk for fine ord!

Ane Kristine: Aha.. den neglelakken har jeg sett! Ikke akkurat en diskret farge :) Jeg kjøpte forresten mitt Opoanpax-lys på Konzept HP på Frogner/Elisenberg!

AnonymVIII: Hils din spanjol og si at han må stå på for å få deg med på konsert med Pat! En opplevelse :)

Slikejenter: Språknerd, bra! :)

Guri S: ååå.. takk :) Fine ord.

Mkl: Bare hyggelig! Fortsett å kommentere da! :)

Henrikka: Hurra, flere musikktips skal det bli! :)

Asiaten: Enda en langtveisfarende! morsomt :)

Bat: "Glamourbibliotekarens blogg - nå også bedre enn Mexx-skjørt!" - hva tror du om det som slagord? :-D

Fioljenta: Ung alder ingen hindring, her er alle velkomne! :) Og tirsdagsglamour er også en fin ting.

Hilde: Radiokabinett.....!!!!! Ok, nå satte du meg på noe!

Terradiva: Så hyggelig at du kommenterer, fortsett med det!

Glamourbibliotekaren sa...

AnonymIX: Bare hyggelig! Fjortisblogging er ikke et mål jeg har akkurat, så du sier noe der :)

Barnebibliotekaren: Helt sant, øredobber og en fin duft.. det er ikke mer som skal til. Håper du pusher bøkene om Tante Gummigutta på alle barna forresten, de er blant mine favoritter!

Anne: Jeg tror jeg skrev en liten omtale om boka en eller annen gang, det var sikkert der hun så det! Nydelig cover.

Sjokoladepiken: Epleslang... ikke dumt. Selv går jeg på kaprifolslang hele sommeren ;)

Ingrid: Helt riktig, gi beng i bibliotekarmyter og rykter og vær glamorøs! Bare sånn kan vi drepe mytene.

AnonymX: Sure will! Takk for kommentar!

AnonymXI: Trønderlivet er slett ikke verst :) Been there!

AnonymXII: Her er ingen aldersgrense! Takk for fine ord :)

AnonymXIII: Så hyggelig at du liker musikktipsene også. Jeg skal absolutt fortsette med det, for det er det som ligger mitt hjerte nærmest :)

Malin: Blog is the new drug :-D

Virrvarr: Jeg rocker ikke, jeg jazzer. Haha. Takk og takk! :)

Fra kontorfronten: Ah, jeg er sikker på at dere klarer utmerket godt å innføre glamour bak murveggene! :)

AnonymXIV: Aner ikke!! (Kanskje noen av de som allerede har kommentert er menn, hehe.)

Carmelita: Bare hyggelig, og takk for fine ord!

Lekkermunn: Alle innleggene, hjelp, jeg har helt mistet oversikten over hva jeg skrev om den første tiden :-D Te er tingen, helt enig.

Mari: Montreal, det er jo også ganske langt unna! Morsomt å ha glamourkorrespondenter over dammene!

Elisabeth: Wow, 14 måneder og glamorøs fredag, snakker om å få det inn med morsmelka!!

Peanut: Takk for selvangivelse! :) Fortsett å henge rundt her, er du snill.

Astrid: Takk og takk! :)

HildeSofie: Kampen, virkelig en av byens perler! Mange fotomotiver.. :)

Agnes: Så hyggelig! Glamour er tidløst, har ingen aldersgrense - eller andre grenser for den del. Forresten er det de 14 måneder gamle tvillingene litt lenger opp her som er yngst - men kan man kalle dem lesere...? Ok, du vinner :)

AC: Takk for veldig fine ord!! :) Jeg er jo et gudsord fra landet selv, men er glad i byen min også.Hjelp, håper jeg ikke glemte noen nå! I såfall beklager jeg veldig!

Populære innlegg