mandag, november 24, 2008

Glamourbibliotekaren rydder i skuffer og skap

Når november snart er forbi, er det kanskje på tide å rydde vekk noen av sommerklærne? Få litt orden i kaoset som hersker i det som burde vært en organisert garderobe? Ok. Jeg setter på Jon Eberson Group, koker grønn tranebær-te og off we go.

Såpestykker gjør at klærne dufter godt. De kan gjerne være litt fine også. Dette er fra Santa Maria Novella i Roma. Myke topper i silkeblanding fra Noa Noa.


Silkeskjerf med tellekant i den grad det lar seg gjøre. Mistral-såpe fra Anthropologie, New York, og et perlebånd fra Agatha i Nice bare for å gjøre det litt ekstra delikat. Missoniskjerfet fra Capri. Forøvrig er bruktmarkeder bra steder å finne fine og retro prikkete skjerf på.
Men i hengeskapet skal det godt gjøres å få et bra system. Forresten er sommerskjørt og kjoler gode som gull om vinteren også - tykke strømper og skjerf og blomster hører fint sammen.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Å rydde i skapet er et kontinuerlig pågående prosjekt. Gamle hus med små, mörke og kronglete skap, kombinert med manglende evne til å gjöre seg av med sånt som av ulike grunner har gått ut på dato, er en vanskelig kombinasjon. Jeg kjöper kjekke oppbevaringsesker. Går til anskaffelse av smarte hengegreier fra Ikea. Ikke desto mindre föles det som om jeg burde ha på hodelykt når jeg stikker hodet inn i skapet og forsöker å huske i hvilken greie jeg plasserte det aktuelle plagget jeg leter etter. Når man dessuten har en forkjärlighet for grått, brunt og en hel del svart, er det ikke til å unngå at det blir vanskelig å finne fram. Digre skyvedörsgarderobeskap og spotlights i taket fremstår som en fristende overskuelig lösning. Men, akk, så forferdelig stygt og sjarmlöst det skulle bli i det gamle huset. Så jeg får vel leve med mitt evige organiseringsprosjekt. Jeg har også prövd med regelen å slenge 2 ting for hver ny sak som skal inn i skapet – funker ikke! Gode idéer mottas med takk. :D

Anonym sa...

Det skal eg gjere etter ferdig eksamen på fredag!! Etter ei lang eksamenstid fortoner vask av leilighet og rydding i hyller og skap etc seg som ein gjev premie :D

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouroversetteren: Man får se på det som en prosess istedet for et prosjekt :)

Austen: Mm, ja, jeg husker følelsen!

Annikken sa...

Hehe, jeg må stemme i med Austen - der har du meg ETTER fredag også.

Men nå må jeg regne videre...

Fine sjal, forresten:)

Sunniva sa...

Ser du har samme hm-kjole som meg, bare at jeg har den i sort. Fin kjole!

Glamourbibliotekaren sa...

Anniken: Jeg elsker mine små skjerf! :)

Sunniva: Nå måtte jeg tenke meg godt om, H&M...? Du mener den ensfargede rosa litt bak der? Jeg har den i svart også! :)

Populære innlegg