fredag, desember 26, 2008

Er det glamorøs fredag?! Ja det er det visst!


Fra det øyeblikket jeg kommer hjem fra jobb siste arbeidsdag før jul, blir jeg helt desorientert om hvilken ukedag det er. Men nå fikk jeg akkurat greie på at det er fredag i dag, og det vil si den siste glamorøse fredag i 2008! Glamourbibliotekaren tilbringer dagen i kjole og raggsokker, med nesa i et Donaldjulehefte. Svigermor fyller rundt år og det skal naturligvis feires! 

Ha en fin dag alle sammen!

10 kommentarer:

Spis, løp, les sa...

God jul!
I dag er det jeans fra Acne med litt sleng, hvit sommerlig bluse fra Soaked, Converse på beina og nye sølvkuler i ørene. Dagens glam er å gå til jobb, da blir jeg våken og får røde roser i kinnene.

Smilla sa...

Gledelig jul Glamourbibibliotekar!

Glamoureffekter i dag er bomullspysj fra Thailand, duntøfler på bena, og grønn ribbestrikket ullponcho. Te & julekaker til lunsj, med film (Så som i Himmelen) som tidsfordriv. Ribbemiddag i kveld, med aller nærmeste familie. Deilig kontrast til storfamilien som har herjet sammen de siste to dagene.

Alt godt sa...

Ja, jammen er det det! Vi har tilbragt dagen med julefrukost på Finnskogen og julelunch på Elverum hos tante Grete.

Finstasen har vore på heile dagen, svart ullskjørt, svart ulltrøye under og paisleymønstra grå og svart chiffonoverdel med svarte steinar langs halsopninga. Dagens duft er YSL Elle. Tiåringen er i dress, som sin far, og tolvåringen er på loftet og skiftar, så det er ikkje godt å seie kva ho endar opp med.

Vi er på veg til nytt juleselskap på Ullevål Hageby hos min bror med familie, og i morgon blir det selskap her hos oss. Det blir ganske julefritt (heilsteikt ytrefilet), muligens med unntak av litt gløggekstrakt i pannacottaen. Fortsatt god jul til alle glamorøse! :D

fru winther sa...

Her er det julekosedag, og bare jeg og mannen huserer sammen. Juleoratoriet står på, og jeg leser "A Christmas Carol" av Charles Dickens. Sølcskimrende ,myke tights , ullsokker, grå tunik, og rundt halsen et julerødt kasjmirskjerf. Bak ørene Chanel Cristalle. Senere blir det middag i tosomhet og konfekt fra lokale sjokoladehelter. Og med stor sannsynlighet "Oliver Twist" på nrk1.

Anonym sa...

God jul!
Jag har haft en alldeles förnämlig glamourfredag med god mat och intensivt umgänge med min svärfamilj. Nu är jag alldeles utsjasad och ska koppla av med att lacka naglarna julröda med OPIs Bastille my heart.

Anonym sa...

Først - god jul til deg glamourbibliotekar! Vi har hatt foreldre og tante på ribbemiddag her idag - og slapper nå av med PC - og glamorøst innslag: laster ned julemusikk fra iTunes (Mahalia Jackson og Julekvad/Åsne Valland Nordli (min julefavoritt :) Ellers - sort kjole, lang grå strikkejakke, sorte tights OG julete raggsokker i rødt og grønt som mamma har strikka :-) Hilsen Titti

Alt godt sa...

-Og ei trist nyheit. Eartha Kitt er død. Vi høyrde Santa Baby i bilen inn til byen i dag tilfeldigvis.

Anonym sa...

Glamouren har bestått i nye dressbukser og en grønn topp med litt paljetter på, i tillegg til sorte høyhælte sko. I hvertfall etter et par timer i blå morgenkåpe før vi reiste til svigers for å spise veldig god middag.
Fortsatt god jul!

Linda Maria Szücs sa...

Hei Glamourbibliotekar. Liker siden din. Jeg har vært tilsvarende desorientert ang. dager til nå, men det har gått opp for meg at i morgen er det lørdag, og åpne butikker!
Klart for å browse butikkene før salget:)

Glamourbibliotekaren sa...

Kamillagorilla: God jul til deg også! En spasertur er glamorøst nok på en fredag! :)

Smilla: Takk i lige måde! :)

Glamourinnkjøpar: Det høres ut som en sosial jul! :)

Koldfru: mmm... juleoratoriet..

Sofia E: god jul til deg! :)

Titti: Raggsokker skal det være. Jeg har delvis gått i raggtøfler også :-D

Glamourinnkjøpar igjen: Ja, så det i går. Dog ikke så stor fan sånn rent kunstnerisk, men trist allikevel.

Kaisa: Takk det samme!

Demodesign: Takk for det! Dog, ikke ti ville hester får dratt meg inn på en butikk i morgen.. med unntak av en matbutikk for det aller nødvendigste :-D

Populære innlegg