søndag, desember 21, 2008

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 21


Man kan jo alltids håpe på å få en haug med bøker til jul - men uansett er det smart å forberede det som for mange er årets leseferie. Lage en pen liten bunke med bøker man lenge har hatt lyst til å lese. Nå er det tid for denslags! Jeg lider av valgets kvaler. Har lyst til å begynne på minst ti forskjellige. Nobelpristakerhaugen vokser. Glamourgemalen har kjøpt en bok til meg som jeg har lyst til å lese. Coltranebiografien frister. Jeg har mange sider igjen av Thomas Manns "Trolldomsfjellet" som jeg gjerne vil kaste meg over. Proust lokker. Og jeg har fått en bokformet julepresang som helt sikkert er meget attraktiv. Man får bare sette i gang først som sist.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, kjempefin kalender! Jeg ser adventslukene blir publisert 0700 sharp, er det en publiseringsfunksjon, - og i tilfelle hvordan gjør du det? Eller er du oppe og sitter klar ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Publiseringsfunksjon, helt klart! Jeg bare taster inn dato og klokkeslett for når det skal publiseres, enkelt og greit. Står under "alternativer for innlegg" eller noe sånt.

Populære innlegg