torsdag, januar 08, 2009

Dynastiet tilbake på NRK!


Etter alle disse år (25?) har NRK begynt å sende Dynastiet igjen! Helt fra starten. Alexis er ikke med ennå, heller ikke Sammy Jo. Derimot er det veeeeldig lange scener om oljerigger og Matthew og Claudia og Lindsay, og Blake og Krystle er foreløbig bare forlovet. Men jeg tror bryllupet skjer i dag... Og Fallon er i trassalderen. Mandag-torsdag kl. 16.10, NRK1.
(Og for dere som aldri helt klarte å akseptere den "nye" Steven som kom tilbake etter plastiske operasjoner pga plattformeksplosjonen i Singapore - her er gamle-Steven Al Corley og hans one-hit wonder "Square Rooms".)

(bilde:promo)

13 kommentarer:

Alt godt sa...

-Eller "Dynestyret", som det vart kalt på folkemunne heime på Sunnmøre... :D

Anonym sa...

Du sier ikke det! Ja, det var store greier på 80-tallet. Jeg gikk på ungdomsskolen, og hadde tysk i første time torsdager. Dynastiet gikk på onsdager. Ergo ble det lite tysk og mye Dynastiet i første time torsdag, for læreren var engasjert, han også. Tyskkunnskapene var det derfor så som så med etter ungdomsskolen, men Glamourgrammatikeren kom selvsagt sterkt igjen senere!

Unknown sa...

Ja, jeg så dette på Aftenposten Aftens sisteside. Hele 217 episoder skal det bli!
Jeg skal virkelig ikke se noen av dem. Men jeg tror mange vil ha glede av 80-tallets store såpeopera. Den er endel proffere laget enn "Hotell Cæsar".
Aftenposten-journalisten spør Trine Fossan i NRK om de fikk kjøpt serien til årgangspris.
Og da svarer dama: "Priser og kontraktsforhold kommenterer vi ikke."(!) Hvorfor ikke?
Er det noen som burde få se prislappen, er det vel lisensbetalerne.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourinnkjøparen: Ja, det husker jeg det til og med ble kalt i media :)

Glamourgrammatikeren: Haha, moro, for de som ikke tok inn SvT og kunne se Dallas, var jo dette virkelig den første såpen - og ALLE så den.

Dipsolitteraten: Kan ikke sammenlignes med Cæsar - dette er jo KULT-TV! :) Kulturhistorie! All kudos til NRK for å sende den om igjen.

Anonym sa...

Vyrde litterat,
Jeg kan tenke meg at NRK har hatt ganske stor pågang fra nettopp lisensbetalere for å få sett Dynastiet igjen. Jeg vil også anta at lisensbetalerne fakisk ikke er en homogen gruppe, men jeg kan jo ta feil.

fru Storlien sa...

Haha. Dette var så gjevt at vi måtte flytte patruljemøtene i speideren fra onsdag til tirsdag...Var Claudia hun supertriste med utsklidd øyenskygge?

Alt godt sa...

Det morsomste var jo at vi fekk Soap (heitte den forviklingar på norsk?) med Harald Mæle sine velmodulerte nynorske kommentarar lenge før vi fekk ein einaste ordentleg såpeserie!

Glamourbibliotekaren sa...

Fru Storlien: Det stemmer. Claudia var deprimert og hadde triste hundeøyne, bukser med høyt liv og forbausende sjelden bysteholder.

Glamourinnkjøparen: Ja! Forviklingar het det. Morsomt med parodien først!

Anonym sa...

O den som hadde kortere arbeidsdag.. Skulle gjerne sett en episode eller to! Det var deilig å se tv i luksuriøse omgivelser - ikke bare traust og grått obosinteriør... Og så glætte Jeff da! Sweet.

Glamourbibliotekaren sa...

Mm, Jeff med de bekymrede øyenbrynene.. han var min helt, husker jeg (jeg var ca 8 år). Hvert soverom i The Carrington Residence er større enn leiligheten min.

Anonym sa...

Fantastisk. Da gjelder det bare å løpe hjem etter skolen!

Glamourbibliotekaren sa...

Løp for livet! :) Jeg pleide av og til å skulke forelesninger for å løpe hjem til diverse daytime soaps, haha.

Anonym sa...

Det JEG liker med Dynastiet, er at hovedrolle-damene er godt voksne! Hadde Dynastiet blitt laget i dag, så hadde både Krystle og Alexis vært 20 år gamle :-)

Populære innlegg