fredag, januar 02, 2009

Glamorøs fredag


Årets første glamorøse fredag! Og flere blir det.

Antrekk: Morgenkåpe og tøfler.
Te: Grønn og økologisk.
Parfyme: Vet ikke ennå, kanskje Givenchy L'Interdit Fresh Sugar.
Planer for dagen:
  • lese
  • vaske klær
  • se film - Ben Hur eller Anastasia eller Krig og Fred eller noe

Mer er det ikke å si om den saken. Ha en fin fredag alle sammen!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære glamourbibliotekar,

-her er det jobbglamour som gjeld, med kvit tunika i lin, raudt pashminasjerf frå Kathmandu for å halde kontorkulda unna og 501. På beina har eg kvite le Coq Sportif med pelsfor, og under det heile eit tynt lag med ull frå øverst til nederst.

Det siste var heilt påkravd då eg sykla til jobb i dag, minus fem grader minst gjorde det til ei hustrig oppleving. Dagens duft er D&G The one, som har vore med gjennom store delar av jula.

Nyttår vart feira i eit lite hus ved sjøen på Hisøya, det er snart ein tradisjon, vi har gjort det tre gongar. I går rakk vi eit nyttårsselskap i Lillesand før vi vende nasa tilbake til Oslo.

Denne helga skal vi servere fåreribbe til ei god venninne og hennar familie, og søndag kjem vi vel til å prøve å få juletreet ut, tenkjer eg. Godt nytt år og god helg til alle!

Anonym sa...

Juristen nyter den siste juleferiedagen, og skal om et øyeblikk ut på laaang skitur, før julete, kaker og eh..havregrøt venter:-)(Nokså uglamorøst, men karbo må til for oss som er tres petit..) En haug med bøker og cder ligger klare for å oppleves; Goethes Italiensk reise og Buxtehudes kantater er klare favoritter for tiden. Swixen er kombinert med Serge Lutens, Chanel rouge noir på neglene, og der! logrer hunden for mye til å kunne ignoreres!

God siste-jule-helg:-D

Anonym sa...

Første dag på jobb i det nye året! Varm te og ull, ull og atter ull er med på å holde kulden på avstand i vinteriskalde Oslo. Det blir en rolig kveld på meg, siden nyttårsfeiringen fortsatt sitter i... Glamourfølelsen steg et par hakk ved hjelp av CH fra Carolina Herrera og øyensminke fra MAC. Helgeplanene er en kombinasjon av avslapning, sosialisering og trening. God helg og et riktig godt nytt år til alle!

Anonym sa...

Her jobbes det for fullt, og antrekket er preget av kaldt Oslo-vær og støvete arbeidsoppgaver. Men yndlingsparfymen fra New York er på plass, og sammen med julegavesmykke fra søster med god smak gir det den gode fredagsglamourfølelsen. Foran meg ligger en helg uten planer, den skal brukes til å rydde ut det meste av julen, til å øve korsanger og til å lese ferdig fjerde Twilight-bok. Typisk jobbrelatert lesning, men moro. Jeg forstår godt at ungjentene har fått dilla - heia Jacob!

Snåta sa...

Godt nytt år! Jeg nyter en av mine siste glamorøse fredager før jeg begynner å jobbe igjen 2.februar iført joggebukse og ullgenser. Planer for dagen er omtrent som glamourbibliotekaren; pusle hjemme med smått og stort, kose og leke med min snart 11 mnd gamle sønn (Huff! Hvor ble tida av??), lese aviser og bok og drikke kaffe. God fredag - og god helg!

Jenny B sa...

Jag sitter också i morgonrock, dricker morgonkaffet och lyssnar på modeprogrammet Stil i svenska P1. Ikväll kommer jag att gå på Dramaten med en vän, och däremellan kommer jag att hinna läsa en hel del. Ute är det kallt, men solen skiner. Trevligt!

Anonym sa...

I dag skal jeg gå hjem fra jobb, og det tar nok fort bortimot en time, så jeg er kledd for å holde kulda ute. Ull innerst og ytterst min eplegrønne dunkåpe som er så varm at den bare kan brukes når det er under -5 grader. Rar brun luehatt i ull kjøpt på Galierie Lafayette i Nice av alle steder,og de tykkeste brune vottene med fint broderi på. Fikk nye Merrell-støvletter fra LilleVinkel til jul, og de er så gode at jeg gleder meg til å gå langt i dem. Dessuten fikk jeg Safran Troublant fra L'artisan Parfumeur av mannen min, så helt ugramorøs er jeg ikke.

I kveld er jeg barnefri gressenke, og skal overhodet ikke gjøre forsøk på å hverken rydde eller vaske. Tvert i mot skal jeg legge mer ved i ovnen og lese videre i Napoleon-biografien jeg holder på med. Kanskje jeg ser "Sønner" på TV2Zebra. Dessuten vil jeg forsøke å spise opp resten av kransekaka.

God helg!

Anonym sa...

Jeg er på jobb og får antagelig ikke nytt juletreets siste barnåler PÅ treet. De velger antagelig å falle av i dag.

I dag er glamouren å slippe unna julekaker og matoverflod, og heller hilse litt på strielefsa og havreskjorta. Eller også kanskje å vurdere sushi til lunsj.

Anonym sa...

Uffdah, var det fredag allerede? Jaja.. ;-) Ikke mye glamour her enda, litt nattevaak pga sykdom gjoer at jeg nesten bare saavidt har staatt opp. Men gi meg en time, og glamouren vil bestaa av mammas eplete fra Harrods (med litt honning i, for saar hals), ei bok om oppdagelsen/utforskinga av Hvite-Nilen, sokker fra the GAP med 30% ull i seg - og kanskje en dash YSL Cinema paa halsen. Siste (?) ordentlige fridagen skal nytes til fulle, og naar den blaa timen kommer (ca kl 1330-1400) skal jeg ut og gaa en tur i snoedekt landskap i minusgrader. Det foelges opp med varm kakao naar jeg kommer inn igjen:)

God helg!

Unknown sa...

Straks hjem for å ta helgen. Blir film og god mat sammen med min sønn.

God helg!

Anonym sa...

Ahh, jeg har Alltid klassisk på radioen, mens jeg maler neglene røde. Det er myntete i koppen og jeg har Green Tea bak øret, alt mens Kjære sover ut etter nattskift.

Godt nytt glamorøst år!

Anonym sa...

På jobb nesten alene i bygningen, med grønn tynn ullgenser fra Gap, svarte jeans, røde sko, litt finere smykker enn vanlig, og Y (YSL) bak ørene og i halsgropen. Plan for resten av dagen: begynne å skrive presentasjon av en forelesningsrekke, og kanskje se En julefortelling på kino.
Godt nyttår! :)

(sukkerparfyme!? kanskje du ettterhvert kan fortelle mer om den..)

Anonym sa...

Et av mine nyttårsforsett er å kommentere her på fredager, etter å ha vært daglig leser i et par år (!) på tide??

Med Radio Paradise på nett i bakgrunnen nytes late dager i Milano på besøk hos min kjære. Har nettopp inntatt fantastisk lunsj med italienske pølser og en vidunderlig Amarone fra 2003, bursdagspresang fra en del år tilbake. Skal bli hardt å dra tilbake til hverdagen etter dette!

Ettermiddagen skal tilbringes på museum og diverse utstillinger, bla av Magritte, så nå blir det kjapp dusj, på med blomstrete kjole, ullstrømper (kaldt her også!) og rød lipgloss- da skulle jeg være klar for hva nå byen måtte tilby utover kvelden også.
Godt nyttår!

Anonym sa...

Glamorøs fredag har bestått av cafe/shoppingtur med søster på formiddagen og filmtitting på ettermiddagen. Akkurat nå ser vi en gammel Annie film.

Har på meg blomstrete kjole og perleøredobber.
Resten av helgen skal det slappes av til den store gullmedaljen:)

Maria sa...

Godt nytt år! Eg har lese lenge, men ikkje sagt noko enno. I dag er fredagen det skal skje.

Har hatt ein flott dag så langt, med litt Etra bak øyret (vart så glad då eg fann den parfymen på reise i haust!), heimestrikka cardigan, skjørt og støvlettar. På veg heim frå jobb gjekk eg innom ein park, med sollys som glitra i rimet. Så kjøpte eg eit par potteplanter for å erstatte dei som døydde i løpet av juleferien ... Etter det kjøpte eg av alle ting ei kjøkkenmaskin, og ser fram til å bruke helga på å bli kjend med den. Satsar på heimebakt brød i matpakken på måndag! Men først: te. Ha ei god helg alle saman!

Christine sa...

Det føles ganske så glamorøst å ha fått ut juletreet, julepynten tilbake på loftet og årets første treningsøkt er unnagjort. Etter å ha tilbrakt store deler av jula i sofaen med enten bok eller tv i bjørn borg pysj, så føltes det også svært glamorøst å sminke seg og ta på seg klær igjen!
Nye øredobber fra By me er på, kosete offwhite velourtunika fra Line of Oslo, og godjeansene - fra Seven. Kalkunbryst i ovnen, kongerøkelseduft og en vinflaske som venter gjør sannsynligvis kvelden deilig. Alene hjemme blir jeg også etterhvert. Og det er godt etter maaaange dager over-sosialiert med familien....

Anonym sa...

første dusj på tre dager og teater til slutt, iført kjole og litt Mitsouko=glamourøs fredag. Godt nyttår!

Anonym sa...

Føler meg lite glamorøs i dag, rydding, pakking og husarbeid er fredagen for meg. Nærmer seg flytting...

Anonym sa...

Det er jo fredag, ja! Det hadde jeg glemt. Antrekket i dag har vært kosebukse/-genser og crocs.
Det glamorøse her i dag har vel i grunnen vært at vi bråbestemte oss for å avrime det lille fryseskapet på kjøkkenet, og nå er det gjort. Vi har skuffer som er lette og lydløse bevege, samt oversikt over innholdet.
Jeg surfer for øvrig på div nettsteder og sikler på en veldig dyr duft...

Populære innlegg