fredag, januar 23, 2009

Glamorøs fredag


God morgen! På jobb før sju - egentlig ganske fint! Instant New York-følelse: En varm caramel latte ute i snøværet tidlig tidlig på morgenen - det er jo det jeg pleier å drikke hver morgen når vi er der om vinteren (jetlag + A-menneske = man våkner før Starbucks åpner). Forskjellen er at mens alle businessmenneskene som jeg står i kø sammen med, flyr avgårde i dress eller høye hæler og roper "taxi!" der borte, kan jeg gå inn på hotellet og legge meg igjen i varm seng og se på Regis & Kelly - men her i Norge må jeg jo gå til jobben. Dog ble jeg akkompagnert av flere av mine yndlingssangerinner i dag; Elis Regina, Blossom Dearie, Astrud Gilberto, Karen Carpenter (iPoden min forstår visst hva jeg trenger til enhver tid).

Men det er fredag og frihelg, og hurra for det! Trening, husvask og nytt sengetøy sørget jeg for i går, så i dag er det avslapning som gjelder. Samt en fresh bukett tulipaner. Og jeg hører på Pat Methenys fine "Bright Size Life".

Glamoureffekter: Capri-kaméen, perler i ørene og YSL Rive Gauche - den klassiske linje altså. Klærne er som vanlig veldig veldig casual; de av dere som tror jeg kler meg i haute couture og eier alle klærne jeg skriver om, trenger virkelig en reality check :-D Her er det de små detaljene som gjelder. (Ofte bare synlige for og oppfattet av meg selv, men det er jo nettopp meg de skal glede!)

Familieselskap i morgen, kino på søndag, dette blir en fin helg!

Og obs! Operakino på Gimle i morgen! Jeg har ikke anledning selv, men anbefaler det absolutt - det er Glucks Orfeo & Euridice, hvor denne vakre arien er hentet fra.

Vi nådde vel omtrent samme antall rapporter i forrige uke som uka før, men vi prøver igjen i dag, eller hva? Kom igjen, fortell meg om deres fredag!

72 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon Glamourbibliotekaren og alle andre!

Her er det avslappa stil i dag då eg skal hjelpe ei venninne med å vaske ut av leilighet! Vil likevel prøve å få til ei treningsøkt i løpet av dagen og i kveld er det vin og middag med venninner!

Resten av helga går med til oppgåveskriving og kanskje innkjøp av nye joggesko (det er glamour for meg det!). Skal også sørge for nye tulipanar, utføre mitt "smak ein ny sjokolade kvar laurdag"-ritual og ellers drikke mengder med te.

Chanels "Chance" og perleøyredobbane er på trass i vasking og neglene vert nylakkerte i kveld.

God helg alle saman!!

Alt godt sa...

Tidleg ute i dag, dagens duft er Safran Troublant og på munnen har eg ein deilig plommefarga leppestift frå Guerlain, kisskiss-serien. Kvit bluse, jeans og skinnfarga boots utgjer dagens enkle antrekk.

Det blir ein roleg dag på jobb i dag, etter ei hektisk veke med mange jobbintervju. I'm hiring! :D Elles har veka for meg vore prega av at eg endeleg har fått min eigen blogg på beina - kjekt!

Helga går med til å arrangere ein strålande fin bokmarknad på Ila skole, laurdag 10-16 og søndag 12-16. Vi var og henta 200 kasser med bøker (:-o) på vestkanten ein stad i går, så det blir enormt mykje å velge mellom. Kanskje ei og anna glamourperle? Eg har ansvaret for kaféen, så der blir det muffins med bladgull på, varmande supper og dei obligatoriske wienerpølsene.

Ha ei god helg, alle de som stikk innom!

Anonym sa...

God morgen!

Jeg kjører avslappet glamour med skinny jeans og genser fra København, arvesmykker på fingeren og rundt halsen .Tror det blir Guerlain eller Dior parfyme, men har ikke bestemt meg enda.

Har hjemmekontor i dag for å kunne dra tidlig til fjells, der helgen skal tilbringes med kjæresten og min søster med familie. Skiturer, aking og andre uteaktiviteter venter - høyfjellsglamour :)

Ønsker alle en riktig god helg!

Anonym sa...

God morgen!

I kveld skal jeg på teater og middag med ei venninne, så da er det et enkelt cordfløyelsskjørt og en svart ull cardigan som gjelder. Favorittøredobbene jeg fikk av sambo hører selvsagt til.

Denne helga blir travel med nyttårsball og familiemiddag, men håper å få litt tid til å studere litt og planlegge det nye badet.

Ønsker alle en riktig god helg!

Anonym sa...

I am going to spend my Friday in the most glamourous way possible: by saying kind things about others--even public figures--and trying to be as graceful and refined as possible in every way. Isn't good manners and being kind a very important part of being glamourous? I don't think it is glamourous to say mean things about other people. Glamour is inside as well as out, is it not? Let's do good unto others, not just look good, for a truly glamourous Friday.

Fornuftig forsker sa...

Blue Agava & Cacao er parfymen, stress er tidens melodi for meg, men jeg prøver å se lyst på det med god hentekaffe og en tidlig morgen på jobb. Igår tok jeg en øl - 1 stk - med verdens beste kolleger (jeg mener bestemt at det er nettopp mine kolleger), og det var som balsam for sjelen. Altfor lenge siden sist. Det er virkelig å anbefale for andre stressede, selv om man egentlig ikke har tid eller orker.

Anonym sa...

I dag er det lite glamour på meg, men frisør timen i helgen vil gjøre godt for glamourfaktoren!
I stedet skal jeg utnytte fridagen min, og gi leiligheten min et lite hint av glamour:)

God helg!

Guro sa...

Ikke noe gjør en dag som arvesmykker, som har langt mer affeksjonsverdi enn "virkelig" verdi. Likevel får det meg til å føle meg litt finere enn til vanlig når jeg har smykker farmor en gang for mange år siden pyntet seg med.

I tillegg har jeg lekre-lekre og fantastisk gode høye heler fra Clarks på beina. Kjenner jeg er klar for helg (selvom jeg må sørge for rent sengetøy og litt renere leilighet i kveld).

Anonym sa...

God morgen, medborgere av verdensveven! For en strålende morgen. Min beste venn har bursdag, og senere i kveld skal det feires med middag på SushiBar og noen øl etterpå. Antallet glamoureffekter er på middels nivå i dag; gull- og søvring, sølvskimrende skjerf i halsen, store lilla perler i ørene og et lilla sløyfebånd i livet utenpå en svart topp. Grå cardigan og mørke jeans.

Tidlig ute på jobb, og i kjempehumør. Skal skvise inn en treningsøkt i morra formiddag, før jeg er klar for vin og mer sosialt samvær.

Måtte dere alle ha en like strålende helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Joggerinna: Chanel og perler er ikke til tross for vasking - det er på grunn av vasking! :) Vasking er mye morsommere når man har slike glamoureffekter - been there, done that! :)

Alt godt: Håper du finner noen fine bøker!

Grace: Høyfjellsglamour... herlig!

Signe: Morsomt med teater!

Anon: Absolutely. I'm afraid the online translation services don't do my blog any favors - my goofy comments and sense of humor always get lost somehow, making it easy to misunderstand some of it. Some words aren't even translated, which makes it all even more incomprehensible. Please give me the benefit of the doubt - I believe I am a nice person, and I totally agree with you - that the most important way of glamour is being kind and having good manners, being nice to other people. That's part of what I'm trying to express through this blog. However, I know exactly what you're referring to, and although I have no problem telling the world that I am very happy and optimistic about the new president (as opposed to the old one), my comment about the farewell scene with the old one was just a joke, an association I got - no offence. Have a good day and thank you for your comment! :)

Fornuftig forsker: Det er hyggelig med sosialt samvær utenfor jobben, helt klart. Og litt nødvendig i blant, tror jeg.

Malin: Fridag = glamour!!

Guro: Arvesmykker = best! :)

Virea: Vi er mange som er tidlig ute i dag! Kanskje har vi startet en ny bølge.. :D

Anonym sa...

God morgen vakre mennesker! Høy glamourfaktor i vestlandshovedstaden, i anledning fredag og egen passering av den magiske 30-års grensen i morgen. Kjole, sko med hæl og hjertesmykke fra kjæresten - samt en liten dusj Coco Mademoiselle bak øret. God fredag!

PS: Ny i kommentarfeltet, men fast leser lenge nå. Fine glamourbibliotekaren!

Anonym sa...

Dagen startet som vanlig tidlig for dette A-mennesket også, men prioriterte en litt lengre tur med det langhåra lille dyret, enn å komme tidlig på jobb. Deilig :)

Ellers har jobbuka vært hektisk, dessverre har en lei hodepine ikke villet slippe taket, nå på tredje dagen... Prøver å piffe opp litt med nye brune flate "riding boots", mørke jeans, hvit skjorte, lys grå ullgenser og et nytt Hermes silkebånd i halsen (et lite innkjøp ble det forrige uke :). Dufter også av Hermes Kelly Caleche som vanlig.

I helga skal jeg slappe av og håper hodepina vil gi seg, få gjort unna litt nødvendigheter og planlegge den kommende uka. Bærer avgårde til hovedstaden igjen, business business business! Håper å få inn litt pleasure også :)

Ha ei flott helg alle sammen!

Anonym sa...

God fredag alle sammen! I dag skal jeg ut å kjøpe blomster og kaffemaskin til kontoret, gleder meg til endelig å kunne få en god kopp etter å ha drukket pulver kaffe en god stund!Blæ.. Etter gårsdagens husvask ( med Durance )er alt klart for en deilig helg! Mangler bare de obligatoriske hvite liljene som jeg kjøper på hjemveien fra jobb! Rødvin skal også med i handleposen! Lørdagen består av laang frokost med riktig kaffe, varme rundstykker, aviser og radio etterfulgt av en lang tur i skogen, lammestek og rødvin med venner på kvelden.. deilig! Noen som forresten vil dele noen artige tips til borddekorasjon?

Anonym sa...

I apologize for my previous comment, and I appreciate your acknowledgement greatly. It may be difficult to understand, but many of us in America did truly appreciate our President and his family for many things that they did and for which they stood. As you so well have stated, things get lost in translation, and I believe that many people around the world do not understand fully the issues of my country. It hurts to see this misunderstanding, and I hope someday that people will understand that there are at least two sides to every story, if not many more. Takk from the USA.

Anonym sa...

Kaméen din er så fin! (lurer på hvem dama representerer. Det hun har plassert på skulderen og/eller i håret skal indikere det!)
Klesmessig er det casual glamour også her. Røde sko funker som en kontrast til svarte klær. Min yndlings Miller Harris bak øret og i utringningen, te fra London i fin kopp og trukket i tekanne, da synes jeg både smaken og, ikke minst, velværet blir mye bedre enn te fra pose!
Resten av helgen blir det litt jobbing, og konsert i kveld, datteren min spiller på kammerkonsert.
God helg til dere alle!

Anonym sa...

Riktig god morgen!
En tur innom bakeren på vei til jobb sørget for ferske grove rundstykker og en deilig scone som jeg snart skal nye med en kopp te.
Fredagsantrekket er enkelt, sorte jeans og en rød v-hals-genser. Rundt håndleddet sitter ettårsgaven fra Kjære, og på fingeren en julegave :)

På vei hjem i dag skal jeg kjøpe tulipaner, for fresiabuketten måtte kastes ut i går, etter å ha holdt over en uke.

Ikveld er det konsert, og imorgen er det storfint venninnebesøk fra Skien, hurra!

God helg!

Micha sa...

I dag blir det ikke så mye glamour her i gården, men jeg driver og lakker neglene...Ser ut til å ha blitt en fredags-ting. (Fingertupps-lange negler i diskréte farge, opi´s "You´re a doll") Jeg føler meg sjelden vel med mye smykker og pynting, men neglelakk/ velstelte negler og helt enkel make up, det er min greie :-)
Ellers kjenner jeg også dragning etter en bukett tulipaner. Lenge siden sist.
Så skal jeg lage noe godt til middag, som alle kan nyte, både jeg, mannen og ungene på sju og fem.
Og kanskje...KANSKJE...kjøper jeg Møvenpick sjokoladeis som jeg og elsklingen kan spise når ungene sover. Oh yeah :o)
God helg!

Jenny B sa...

God morgon! Jag har lavendelfärgad topp och grå byxor, den goda doften Ecume de Rose och röda läppar. Kanske inte helt smart att ha läppstift när företaget bjuder på fredagsfrukost, men färgen höll ändå! Idag får jag massage efter lunch, på kvällen skall jag på ett härligt pass Body Balance, och därefter skall jag på teater med en vän.

Ha en fin helg!

Anonym sa...

Morgentimenes glamour; våkne en halv time for tidlig (dog grunnet stress og ikke utsovet..), sette på NRK Klassisk og slappe av før dagen begynner:-) Kudos til NRK som gir oss en slik kanal!

Juristantrekket er på plass; svart dress, men feminisert med Jackie O-aktig jakke, med perleknapper, Chanel-støvletter, Chanel rouge noir, Serge Lutens, perlesmykker og en skjerpet hjerne!

Etter dagens dont blir helgen som vanlig preget av trening til maraton, masse deilig te fra Paris, nydelige Bach-transkripsjoner og fantastiske Thomas Manns Doktor Faustus:-)Dessuten må jeg få skviset inn sushi og mørk, mørk sjokoladekake...mmm...

God helg!

Anonym sa...

Her er det oppgaveskriving på hjemmekontor, så antrekket er 'kosebukse/kosegenser' - hurra for fleece i et småkjølig morgenhus. Men, det knitrer i ovnen, jeg har nybrygget, sterk kaffe i koppen, en stor bukett tulipaner på bordet foran meg her og Serge Lutens bak ørene og litt andre steder (lurer på hva jeg skal gjøre når den er tom!) Det er glamour så det holder det. Og så er jeg tom for skittentøy hvert øyeblikk, og ingen planer for helgen. Ah :-)
God helg alle glamorøse!

Snart tretti sa...

Hello!

Morgentrening atter en fredag! Kjole, lilla strømpebukser&paljetthårbånd. Ingen smykker foruten gifteringen. Bodyshops vanilla parfyme. mm!
Helgen blir stille og rolig. Skal med venninne til bryllupssyerske, spise sjokolade og trene yoga. Fin-fint.

God helg til deg!

Kathrine sa...

God morgen!
Det blir en hektisk dag med mye jobbing på lesesalen og jobb ikveld, men det er nettopp på slike dager man virkelig trenger de glamorøse innslagene. Mine består av et svart, smalt skjørt og svart ulltopp, blomsterøredobber fra Pilgrim, knall rosa neglelakk og en sky av Marc Jacobs. På på vei til skolen blir det Peggy Lee på øret, på lesesalen Indian Spice og Numi te, og på jobb skal jeg pakke ut freshe sommersko, friste kunder og drømme om varmere vær... God glamorøs fredag!

Anonym sa...

@ Alt godt: Er det i Ila i Oslo eller Ila i Trondheim du skal ha bokmarked? *krysser fingrene for Trondheim*

Jeg får uventet en alene-hjemme-kveld i kveld. Må nok jobbe litt for å piffe den opp, er ikke så glad i å være alene. Slå av tv'n, levende lys, musikk og te kanskje? Og så tror jeg jammen jeg også skal kjøpe friske blomster av noe slag - kanskje noen som lukter godt?

Ragnhild sa...

God morgon! Litt seint på jobb i dag, er veldig trøytt og litt urven, og har mykje å gjera. Ikkje så glamorøst, skulle ein tru. MEN jau, da! Eg føler dette er ein særs glamorøs dag - i ettermiddag skal eg nemleg sjå den to dagar gamle babyen til ei god venninnne, og eg greier nesten ikkje å tenkja på anna. Det blir så stas! Har m.a. kjøpt boka Økobaby som eg håpar at mor og far ikkje har kjøpt enno. På slutten av arbeidsdagen skal eg trena, og ikkje tenkja på at må jobba i helga ... God fredag!

Anonym sa...

God morgen!
Her i huset ved havet er det dags for lesing av faglitteratur, ute har vinden stilnet og etterlatt seg en deilig stillhet, inne knitrer peisen og skvulper oppvaskmaskinen=)Fantastisk å være hjemme alene av og til!
Dagens glamorøse innslag består av et par slappe beige herrebukser, hvit t-skjorte og grå cardigan samt et laangt gullkjede og ringer i ørene.

En strålende helg til alle sammen!!

Anonym sa...

Prøver å lyse opp litt i vintermørket i dag i cerisefarget v-halsgenser. Resten av antrekket er litt mer moderat; sort&hvitrutete skjørt, nye sorte støvletter med kilehæl og sølvøredobber (gave fra gemalen). Litt lett make-up for å friske opp vinterblek hud – har kjøpt IsaDoras Icey Khaki øyeskygge etter Glamourbibliotekarens anbefaling, og den er virkelig kjempefin! Glemmer alltid parfymen, men min Lee Stafford hårspray dufter nydelig og er en god erstatning.

Min glamorøse fredag består ellers av kaffe og kake med kollegaer (hver fredag kl. 10.00) og middag hos min kjære mor i ettermiddag. Har også kjøpt inn en ny hvitvin som jeg er spent på å prøve – den heter Winter Hill Reserve Viognier 2007 – så den åpnes nok i kveld. Ha en flott helg, alle!

Anonym sa...

Casual korist idag også, med grå jeans, mørk rød genser og lave sko. Glamourinnslag er Chanel bak ørene, og arvet perlering på fingeren. Helgens mest glamorøse blir å synge med koret mitt i praktfulle Gamle Logen søndag. God helg til alle :-)

Marsvinet sa...

Sen start på dagen idag. Foreløpig er gravid-glamouren begrenset til mammajeans fra Seven, svart- og hvit-stripete polo, fin rød nål arvet fra mamma og oppsatt hår. Snart tar det seg imidlertid opp med frisørbesøk i lunsjen :-)

...og så er det endelig helg!

Anonym sa...

God morgen. Snøslapsete og grå fredag på Västkusten. Men glamourfaktoren økte betraktelig da jeg oppdaget at krokusene i vinduskarmen på kjøkkenet hadde fått et antall lilla hoder i løpet av natten! Nydelig. På denne tiden av året skal det så lite til. Dessuten var husets lille firbente elskling og kosebjørn ekstra kjælen i morges. Og så er det jo alltid deilig med fredag. Enkel glamour med myke og gode, litt for store, arvede jeans (heldige meg som har en sønn med god smak!), sjokoladebrun topp fra Day og brune boots. Dertil smårutete dressjakke i brunt. Litt bling i form av halskjede og armbånd fra italienske Pianegonda i sølv med gull rakk jeg også å få hengt på. Innom bakeren og kjøpte kanelfläta og kalaskrans på vei til jobb, det er min tur til å stå for "fredagsfika" i dag, så nå sprer det seg en liflig duft omkring meg. Hmm... jeg tror jeg må ha kaffe!
God helg alle sammen.

Anonym sa...

Dagens glamour:

* Ut i snøværet for å fremstå som snømann når man kommer til biblioteket for å hente bok man har fått reservert.

* Blomsterkjøp.

* Familiefredag og oppvarmede boller.


God helg!

Anonym sa...

Dagens beste glamour-bestanddel består av tørre, varme føtter. Takker mine nye Bumber-støvletter for det. Dessuten: en dæsj CH fra Carolina Herrera, og en rolig morgenstund med deilig kaffe, A-magasinet og Morgenbladet. I kveld blir det laidback bursdagsfeiring (ikke egen). I morgen dancing eller kino. Først og fremst må jeg skrive ferdig et essay, så jobbing har førstepri. God helg, alle!

Grorudpalmen sa...

Jeg er rock chic i dag med tighte strechy blå jeans og lange svarte støvletter. Har mørkeblå t-skjorte med min gamle helt Iggy Pop på (må litt skamfull melde at den ble kjøpt i går på salg på H&M - men formen på den er veldig femi og fin og jeg er virkelig gammel fan). En ribbestrikket 10 år gammel Bik-Bok jakke i en burgunder-nyanse med grå ermer og krage over.

Sitter på kontoret med rosa orkidé på pulten (fikk den av en gammel dame i rekkehuset ved siden av fordi jeg har begynt å måke trappa og bilen hennes), med Rolling Stones' Let it Bleed (Stones-favoritten min) i ørene og holder på å katalogisere en, naturlig nok, tynn Heath Ledger-biografi og en bunke andre nyere filmbøker.

Rakk ikke å sminke meg i morges, men tok det på kontoret istedet. Har smokey-eyes med et firedelt skyggesett med nyanser av grått fra L'Oreal, Mascara og lebestift med masse skimmer, ettersom jeg er blitt solbrun i Florida.

Rolig helg i sikte. Skal lese videre i boka om Turboneger-historien. Den har jeg planlagt å lese siden den kom ut. God helg, kjære Glambibliotekar og alle andre som er innom bloggen i dag!

Anonym sa...

God formiddag. Dagens glamoureffekter består av skjørt fra Match, støvletter, parfyme og smykke fra min kjære rundt halsen. Nå skal jeg på frokost-date på Åpent Bakeri med en venninne og hennes baby. I kveld blir det en treningstur før min kjære kommer fra nord og i morgen blir det visning på to hus. Det blir en fantastisk helg. Ha en flott weekend alle sammen!

Anonym sa...

Varm og komfortabel glamour i dag, i en blåsort ullkjole jeg kjøpte fra Enkel (Sonia etellerannet) for ca 5-6 år siden. Den har ikke vært så mye brukt, siden den har en ganske baggy passform og er veldig varm. Men med en litt kald vindusplass på jobb og litt mer utfylling av kjoletoppen, så har den fått sin renessanse. Sorte strømper og sorte støvletter under, og pynter opp med et sort skjerf med gulldrager på som mamma kjøpte i Kina i fjor påske.

Dagen begynte med å ta med pusen vår til Veterinærhøgskolen, hvor han skal være med i "kontrollgruppe med friske puser". Sier ikke neitakk til gratis helsesjekk av en pus på ca 20 år, selv om han sikkert har det litt trist.

Kvelden skal tilbringes med kolleger på temafirmafest. Tema er "Himmel og helvete", og jeg har sydd meg en fantastisk kjole for anledningen. (Fantastisk i mine øyne, i hvertfall. Høy glam-faktor!)

Lørdag kommer mamma til byen, og jeg skal vise henne Grünerløkkas mange unike butikker - før de alle legges ned. :/ Og kanskje boksalg, hvis det er på Ila skole i Oslo som Alt godt nevnte.

Anonym sa...

Fruen: Bokmarknaden er på Ila i Oslo, dessverre for deg, heldigvis for Kaisa. Det er vanskeleg å gjere alle lykkelege...

Ragne Rognebær sa...

God morgen!
Jeg er helt imponert over hvor effektiv du er!
Min fredag blir ganske bra. Etter å ha vært immobil i et par uker, boende hos en kompis, skal jeg nå prøve å være litt mobil, og komme meg til sentrum igjen. Der skal jeg først hjemom leiligheten inn og vanne mine nå antakelig døde blomster. Jeg skal og hente en pakke på posten, jeg har kjøpt støvsuger med trumf-bonusen min, og den har nå kommet! Endelig kan jeg støvsuge hjemme!
Jeg har og planer om å treffe en venninne for kaffe, og kanskje kino. Siden jeg er helt utrolig blakk, vil hun spandere på meg!
Er jeg ikke heldig?

Riktig god helg!

Anonym sa...

I dag har både jeg og barna pynta oss litt ekstra siden det er fredag! Eldstemann er ute og aker med venner, mens minsten sover i vogna. Da kan mammaen kose seg med lunsj og aviser. God helg!

Anonym sa...

grå/svart skjørt og tighst, røde negler og munn. Chanel Sensual setter stemningen for fredag!

Anonym sa...

Denne dama forsov seg i dag, saa det ble litt mindre glamour enn planlagt. Men jeg rakk en liten daesj av Givenchys 'Very Irrestistible' paa halsen, og jeg har varme ullsokker inni skoene - varme og toerre foetter er glamour for meg paa en dag der det hoeljer ned fra oven, uten stans! Og saa er det glamour med lang (og sen) lunch med ei venninne, tenker jeg. Helga bestaar av ei salig blanding aktiviteter og jobb og avslapping, akkurat passe av alt!

God helg, alle sammen:)

Lotte sa...

Jeg begynte tidlig på skolen i dag, og tok en hard treningsøkt etter det. Nå sitter jeg i sofaen med BBC's Stolthet og Fordom på tv'en (Colin Firth er SÅ lekker!), tente lys, en god kopp te og kjeks. Antrekk: Min store, blå bomullskjole, svarte ullstrømpebukser og en dæsj Cassis Rose fra Body Shop.

Resten av dagen skal gå til innekos, og muligens et restaurantbesøk. Ha en fin helg!

fru Storlien sa...

God dag! Her er det saånn passe glamorøst, med svart skjørt, grå ullgenser, nye tøfler siden forrige uke, perler i ørene, Fantasia di Fendi bak ørene og helegstemning. Nyryddet systue, hyggelige helgeplaner, ski, vennemiddag, strikke. Neste helg blir mer jetset-glamorøs - bursdag i New York!

Anonym sa...

Dagens glamorøse lesesalseffekter er svarte skinny jeans med høyt liv, off-white romantisk genser oppi buksa, dramatiske øredobber i sølv og svart-hvitt silkeskjerf i halsen. Helgens glamoureffekter er å dra rett fra Blindern til kaféavtale med venninner, lørdagsmiddag og konsert i morgen. God helg!

Anonym sa...

Startet dagen med trening, og en sparsertur til jobb. Nå tror jeg pinadø( et fantastisk bergensord!) jeg går hjem igjen også. Deilig, nesten vårluft i Bergen i dag. Helgen skal tilbringes hjemme. Litt i sofa, og noe "forefallende" arbeid i hagen-Også skal jeg bake en fantastisk sjokoladekake jeg har gledet meg til hele uken. Ha en riktig god helg!

Rle

Camilla Simone sa...

Dagen var planlagt med en glamorøs vri, men med en syk 5 månder gammel datter er det ikke særlig høy glamorfaktor i heimen. Men når ting står stille, kan en også sette på film. Føler at glamorfaktoren økte betraktelig når åpningsscenen i Casablanca ruller over skjermen.

God helg.

Anonym sa...

I dag startet dagen med frokost til nrk alltid klassisk og nettsidene jeg pleier å surfe innom, før jeg var på et seminar på universitetet. Glamoureffektene er Essies "mademoiselle" på neglene, diskret sminke, perler i ørene og SJPs "Lovely" på håndleddene. Helgen bringer en avskjedsfest for en venninne som skal til Danmark, en koselig hjemmekveld med god mat og drikke i armkroken til kjæresten samt en rolig dag hjemme med pensumbøker (skjønnlitterære sådanne, så det er ikke så ille!).

God helg! :)

vertinnen sa...

Jeg skal kose meg med et glass rødvin og se på deilig britisk krim i kveld.

wine-fueled narcissism sa...

God fredag! Litt mye vin på konsert med noen kompiser i går, så dette blir en mild fredag kan man si. Får en venninne på helgebesøk, så det blir nok noen glass chianti i kveld også.

Dagens glamour sørget hudpleieren min i går for. Silkemyk hud! Dessuten har jeg kjøpt to buketter fargerike roser, samt et grønn te-duftlys fra en nyopptaket lysbutikk i Markveien. En fullkornspai med kylling står i ovnen, og jeg har krøpet under pleddet med ullsokker på.

Ellen Marie Albertsen sa...

http://lovinnen.blogspot.com/2009/01/min-glamorse-fredag-i-bilder.html

Karoline A sa...

Jeg har utvidet musikksamlinga mi. Jeg hadde nemlig eks-kjæresten min på besøk forrige helg, og han tok med seg ca 30 dager med musikk til dataen min, så når jeg så at du hørte på pat metheny så måtte jeg jo sjekke om jeg hadde han, og det hadde jeg. Livet er godt i blant. Anyway, dagen i dag startet litt glamorøst med kaffe og sen frokost. Snart skal jeg på biologiforelesning og deretter må jeg lese masse. Det er travle tider i studenttilværelsen. Kvelden tilbringes på noe så sært som en iglofest. Det håper jeg blir artig. Ellers så skal helgen brukes på lesing, en tur i svømmehallen kanskje, og en liten kaketur på søndag. Det er en kafe som selger så fantastisk gode kaker borti gata så det har blitt fast søndagstradisjon.

Anonym sa...

Etter dager med matforgiftning grunnet dårlig sushi forrige helg, er det et stor glamourøst innslag i dag å i det hele tatt være sulten.

Feirer med å utnytte meg i bøtter og lass av alle studenttilbud i London, med ballett (La Bayadere på Royal Opera House) i går og opera (Tryllefløyten i English National Opera) i morgen. Herlig.

Holder sminken på et minimum med mascara og rouge, men lukter godt av Victor&Rolf, sammen med sølvring og øredobber fra kjæresten, og krystallhjerte i kjede rundt halsen.

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Her blir det sushi og champagne til middag - og det synes jeg fin fredagsglamor :) Ellers er det herlige chanel chance bak øret.

God helg til alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Linda Petrine: Velkommen hit! :) Så fint at du rapporterer! Og gratulerer med morgendagen!

Glamouringeniøren: Ja, litt pleasure må du få tid til! God helg!

Ronja: Kjøp en drøss av clementiner med grønne blader og sett utover bordet, tett i tett! :-D De er så dekorative straks de har masse grønne blader.

Anon: No problem :) There are at least two sides to every story, but things look quite different from where I stand - not necessarily misunderstandings, just different points of view. Anyway, at the end of the day I believe what we all want is a more peaceful world, and that begins with respecting each other no matter what we do or who we are. Have a good weekend, and please keep reading my blog! :)

Sol: Ja, den som visste hvem hun var!

Hildesofie: Fint med kjærestesmykker :)

Micha: Synes det høres ut som mange glamoureffekter, jeg!

Jenny: Mmm, den dufter godt!

Juristen: Ja, hva skulle vi gjort uten NRK?!

Hagenpåhytta: Misunnelig... jeg vil også ha hjemmekontor!! Og hus...

Grombaben: Åja, vaniljeparfymen til Body Shop! Ikke ulik Crabtree&Evelyn sin, som er utgått for mange år siden. Bra å ha en erstatter! :)

Kathrine: oioioi, mye fint! Peggy!

Fruen: Alenekvelder er koselige, bare vent! Som musikerfrue trives jeg fint alene og er godt vant. Frykt ikke!

RagnhildA: Åå, så koselig!!

Glamourbibliotekaren sa...

Studinen: Peis! Åh! Og herrebukser, jeg liker også det!

Nanne: Så moro at du er fornøyd med øyenskyggen! Jeg bruker den titt og ofte.

Koristen: Lykke til med konsert!

Marsvinet: Takk for påminnelsen, skal bestille frisørtime snarest! Hmm, fredag etter neste lønning er faktisk fredag 13.... våger man å klippe seg da...?

Glamouroversetteren: Ah, dere svensker og deres fika. Misunnelig :)

Sulvis: Bibliotek på en fredag = glamour :)

Slikejenter: Du sier noe - Morgenbladet og Aftenposten venter på meg, hurra!

Birgit: Ah, du smekre kvinne. Gleder meg til vi ses snart!

MillaCamilla: Oi, hus! Lykke til!

Kaisa: 20 MENNESKEår? Eller hundeår? Eh, katteår? Wow!

Ragne Rognebær: Spandable venninner er det beste! :-D

Sissi: Høres ut som en fin avslapning! :)

Anonym: Chanel gjør som regel det! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Alter Ego: Akkurat passe høres fint ut! :) Helt enig i fot-teorien din altså.

Mademoiselle Bibliothécaire: Aiai, Mr.Darcy, intet slår han!

Fru Storlien: Herlig! God tur! Kle deg godt, det er kaldt på denne tiden - isende vind fyker oppover avenyene. Vindtett lue og jakke!!

Audrey S: Høres koselig ut! God helG! :)

Rle: Mmmm.. hage og kake.. heldiggris!

Frøken Fryd: Casablanca ordner biffen! :)

Hilde: Skjønnlitterært pensum skal man ikke forakte! Høres ut som en koselig helg.

Vertinnen: Enjoy! :)

Wine-fueled: Takk for tipset, nå vet jeg hva jeg skal lage til middag! Minus kylling, da :-D

Løvinnen: Takk for link!

Karoline A: Så moro! Hvilke(n) Pat-plater er det snakk om? Ikke frys ihjel i iglooen!

Londonsfararen: Ah, både ballett og opera samme helg - digg!! Jeg mener han som synger Papageno der skal være ganske bra!

Marte: Chanel gjør susen! :) God helg til deg også!

Anonym sa...

Wow, your English is quite perfect; I have never seen you use so much on the blog before this.

DTM sa...

Ok. Jeg har lest denne stilige bloggen lenge, og prøver meg for første gang i sjangeren
"Glamorøs fredag". Veldig inspirerende å lese om glamorøse fredager rundt forbi! Svart genser med grått "fjelltrykk", grått tweedskjørt, svarte støvletter, øreringer i sølv, flerfarget armband (med bl.a giftgul farge) og giftgult Bruuns Bazaar skjerf i tynn, tynn ull (på salg for halv pris - jippi).

fru winther sa...

Denne helga er nesten blank, faktisk. Det eneste jeg vet jeg skal gjøre, er å kose meg med å lage god mat. Og så skal jeg bake muffins!Og så skal jeg og min pelsete venn prøve å få tuslet noen lange slappe turer. Jeg syns det er ganske glamorøst å ha masse tid man kan bruke til hva man vil, og bare ta dagene som de kommer. På halsen har jeg nydelige "Iris Nobile", forresten,som et resultat av den eneste planleggingen jeg har gjort i dag; Hvilken duft som passet til dagen. God helg alle sammen!

Anonym sa...

Fantastisk glamour i dag. Eg fekk sove nesten heile natta, og var faktisk opplagd i dagtidleg. Det er jammen ikkje kvardagskost når ein har ein 3 mnd gammal baby i hus. Elles deilig dag med mannen min tidleg heime frå jobb.

Skal stelle dei vakre rosene eg fekk tilsendt på døra i går, gode vennar som forstår når ein treng oppmuntring er heilt uvurderleg!
God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Anon: Thank you - I usually don't blog in English, but I do find it appropriate when someone foreign comments or asks me something. Norwegian is hard to fully understand, even when using a translation service. :)

Golla: Velkommen med din kommentar! :) Giftgul var et nytt uttrykk for min del, herlig!

Koldfru: Mm, muffins! Putt frosne bjørnebær i dem!

Bibliotekarspira: Roser på døra, så hyggelig! :)

Karoline A sa...

Har Bright Size Life. Men av en eller annen grunnen så poppa Sirabhorn av Jaco Pastorius Big Band opp også. Vet ikke helt hvorfor.

Anonym sa...

Lite glamour, men fri fra skolen og lat dag. Benyttet derimot dagen til å kjøpe en bursdagsgave til min søster, kom over kuppet halv pris på lammeull på Benetton, så jammen ble det ikke bursdagsgave ni måneder for tidlig på meg selv og. Jeg har lært av et shoppingtriks er at om man finner noe man liker kjempegodt etter å ha hatt det en tid, skal man gå tilbake og kjøpe i samme farge. Derfor er impulskjøp på salg på Benetton lov!

Ha en flott helg!

Anonym sa...

Ikke i samme. I en annen farge. Alltid lurt å korrekturlese før publisering. kanskje.

fru Storlien sa...

Oh jeah. Har strikket to luer som jeg anser for å være NY-vennlige!

Alt godt sa...

Ingrid: Det du gjer er kjempelurt. Eg fann nokre perfekte dansesko med spenne og fin hæl som attpåtil var gode å gå i. For meg var det heilt innlysande at eg måtte kjøpe dei i både brunt og svart. (Det var ikkje like innlysande for han eg er gift med. Hans lurte på om eg var vel bevart.)

Alt godt sa...

*Han*, han heiter ikkje Hans... :rødme:

Anonym sa...

Ok, jeg prøver meg på en rapport. Fredagen starter med å registrere at pms-humøret er borte for denne gang - deilig! Jeg kler meg i trange jeans og svart knelang kjole.
Helgen inneholder akkurat passe med planer. Først middag foran tv'n med fam fredag kveld. Lørdag kommer med lunsjavtale med vennine. Søndag er det en niese som skal feire sine 2 år. Forhåpentlig får jeg en liten tur på ski også.
God helg!

Anonym sa...

Glamourrapport från en mulen västkust:

Planerna för helgen är att träffa svärföräldrarna för att ta del av det lokala kulturlivet på bygden, umgås med några bekanta, städa och träna.

Igår hann jag äntligen med min uppskjutna tur på stan och gjorde fina fynd på skönhetsreorna.

Anonym sa...

Hmm, så at min rapport ikke ble registrert igår? Det ble iallefall litt glamour med nylakkerte røde negler (nyinnkjøpt OPI's "Girls just want to play"...) - rød er nytt og uvanlig for meg, og føles virkelig som glamour tross været ute :)

Glamourbibliotekaren sa...

Karoline A: Jaco spiller bass på Bright Size Life, og de spiller denne låta også på den plata, så det er nok sammenhengen.

Ingrid: Jeg har kjøpt flere i samme farge også jeg :-D

Fru Storlien: Du får sy et eller annet vindtett fôr inni dem - det blåser rett gjennom det meste :)

Anonym: Velkommen med rapport! :) Høres koselig ut!

Sofia E: Ah, grattis med fynd!

Frøkna: Jeg har også røde negler! Knallrøde og korte :)

Anonym sa...

En litt forsinket glamorøs fredag.
Men har vært i byen og handlet noen bokser med hjul og lokk i dag. Til julepynten som skal pakkes ned nå i helga. Litt forsinket det også.
Den glamorøse delen i dag er parfymen Chanel Cristalle. Den er ganske god etter den har vært på en stund. Kanskje en parfyme å kjøpe?
Sort skjorte, sort bukse og brune semskete støvletter.
En fortsatt god helg til Glamourbibliotekaren og alle andre.

Anonym sa...

Må bare starte med å si at dette var en utrolig fin blogg! Første gang jeg er innom her, og det var litt komisk. Skulle sjekke hvordan folk hadde kommet inn på min blogg, og da fant jeg din ved at den kom opp sammen med min i et søkeresultat om neglelakk :P

Uansett så er mine fredager me-time! Med ingen forelesninger, så får jeg gjort unna litt lesing, tatt en god og lang dusj med kur, lakket neglene, og avhengig av været, en lang tur ut med hunden!

Glamourbibliotekaren sa...

Glampl: Cristalle er kjempefin! Jeg kjøpte den i Nice for fem år siden og liker den veldig godt.

Barelisa: Velkommen hit, og takk for din fredagsrapport! Fortsett med det! :)

Populære innlegg