torsdag, januar 01, 2009

GODT NYTT ÅR!


Glamourbibliotekaren ønsker sine lesere et riktig godt 2009! La dette bli året hvor dere gjør enda mer for at verden skal bli et bedre sted. Tenk miljø hele tiden, vær et medmenneske, både lokalt og globalt. Støtt organisasjoner som jobber for fred og for å ivareta menneskerettigheter, fjernadopter et barn i den tredje verden, ha omsorg for de som har kjent krig og sult på kroppen. 

GODT NYTT ÅR!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Av en blogg med en slik standard hadde vi nesten forventet at du skulle treffe klokkerent på 12:00 AM - nyttårsposten din er logget kl. 12.01 ;-) Men, men, et velfortjent godt nyttår til deg i ! :-) Hurra!

fru winther sa...

Oppfordringene til "glammisen" er det bare å støtte helhjertet. Selv har jeg sos-fadderbarn i et hjørne av verden som i år har vært berørt av krig, og det føles utrolig sterkt å ha et "barn" som står oppi en slik situasjon. Jeg har tent mange lys, sendt mange brev og tanker i år, og håper det hjelper LITT, selv om man føler seg mer enn gjennomsnittlig maktesløs. Et riktig godt nytt år til alle sammen- måtte det bli et år der vi klarer å dele av oss selv, både av overflod og medmenneskelighet. Og så vil jeg gjerne takke deg litt, kjære glamourbibliotekar, både fordi du klarer å lage en blogg som er et lyspunkt og en glede i hverdagen, og også fordi du får oss til å stoppe opp og tenke. Jeg setter umåtelig pris på det. Stor nyttårsklem til deg.

Anonym sa...

Er enig i det koldfru sier. Takk for at du har en slik inspirerende blogg, som minner oss på viktige ting i hverdagens stress og mas. Godt nytt år

Anonym sa...

Godt nytt aar! Og takk for alt arbeidet du legger ned i bloggen din - det er med paa aa gjoere dagene og dermed livet litt bedre, til stadighet! :)

Anonym sa...

Godt nyttår!
Mitt nyttårsforsett er å ta bedre vare på det nærmeste, nære nettverket. Være flinkere til å invitere venner og familie på besøk og også reise på besøk til de som vil ha meg.

Og så vil jeg følge de andre tipsene om å ta livet med ro, være glad for små og vakre ting og lyspunkt i hverdagen og fortsette å prøve å tenke på forbruk og miljø. :) Fint at du minner oss på det i denne bloggen, lettere å holde seg til ambisjonene sine da.

Ragna sa...

Godt nyttår til deg også, og takk for et fint år med bloggen din!

Jeg håper at 2009 kan bli et år hvor vi alle klarer å strekke oss litt lengre enn i fjor og ha litt mer omsorg for hverandre. Gjør vi det alle sammen så må jo resultatet totalt sett bli godt merkbart :-)

Anonym sa...

Godt nytt år!
Jeg har dessverre ikke hatt mye tid til å følge så mye med i bloggen i desember, men jeg satser på å følge med gjennom hele dette nye året. jeg gleder meg til å lese om reiser, turer og musikk, kjoler, kåper, sminke og hår, samt mye mye mer.
Takk for en godt skrevet og vakker og behagelig blogg gjennom hele 2008.

Anonym sa...

Godt Nyttår!
Til Glamourbibliotekaren og alle andre som leser denne bloggen.
Håper det nye året får roligere tilstander med vold både her hjemme, og i utlandet.
Og bedre vilkår for de som ikke har det så bra.
Tenke mer miljø og tar vare på planeten vår. Tenke bedre over det vi gjør og sier.
Glede oss over de små og enkle ting i livet, sette pris på dem uten at alt skal være så svært hele tiden.
Men så har jeg noen nyttårsforsetter selv også da.
Bli sunnere og få bedre kondis.
Så fra i morgen......

Anonym sa...

Godt nytt år til Glamourbibliotekaren og alle andre her inne :-)
Og, -gratulerer med lekker, ny bakgrunn!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk i lige måde, alle sammen! Måtte 2009 bli et bra år for alle.

Populære innlegg