søndag, februar 01, 2009

Finn stilen: Februar


Snart er det vår! Dagene er påfallende lysere enn de var for en måned siden, og det må vi feire ved å la oss inspirere av tulipanenes spreke farger. 

Grønn bluse fra Monsoon, gulgrønn merinocardigan fra J.Crew, Levis 557, silkeskjerf med blomster fra Forzieri, Eau d'Italie Magnolia Romana, og armbånd med grønne glassperler fra Dorothy Perkins. Og en diger bukett fine gule og hvite tulipaner. 

16 kommentarer:

Ragna sa...

Mmmm, lekre farger! Liker så godt gulfarge men synes den er vanskelig å bruke... Men det skjerfet skulle jeg fått til, hehe :-)

Anonym sa...

-Nydeleg montasje! No sig vårkjensla inn over meg.

Anonym sa...

som bosatt i et mildere utland kan jeg ha på 'samme type sko' året rundt. Det gjør at jeg savner følelsen av å ha på seg 'små-sko' første gang om våren. løpe ut og hoppe på asfalten eller hoppe strikk. FOR en frihetsfølelse det var!

fru winther sa...

Å, det var en herlig montasje! Jeg ble instant grønn-happy! I morgen skal jeg jaggumeg kjøpe tulipaner!

Glamourbibliotekaren sa...

Ragna: Ja, skjerfet er enkelt! :)

Alt godt: Bra!

Anne: Enig, tenkte på det samme her om dagen da en syklist freste forbi meg i løssnøen: Det er ikke det samme å dra ut sykkelen om våren lenger når man i prinsippet kan sykle året rundt.

Glamourbibliotekaren sa...

Koldfru: gjør det! Jeg har 21 rødgule og glade her foran meg!

Micha sa...

Du lager så flotte montasjer!!! Og det som er så bra, er at de gir meg sjelden urge til å kjøpe noe nytt....De gir meg inspirasjon til å se på alt jeg allerede har, og kombinere det på nye måter! Syns det er så flott!!
Også formidler du lengsler og følelser.
Nå leeeeeengter jeg til våren, bar asfalt og blå himmel.

Anonym sa...

oh la la. Av en eller annen grunn fikk jeg lyst til å reise til Frankrike da jeg så collagen, selv om den på langt nær er den "franskeste" du har laget.

Anonym sa...

nå gleder jeg meg til vår:)

Glamourbibliotekaren sa...

Micha: Supert! Nøyaktig min hensikt :)

Anonym: mmm.. tell me about it. Løpe rundt i vårregnet i Paris i en lysegrønn trenchcoat.. det gjorde jeg for tre år siden.

Nadja: Jeg også!

Anonym sa...

Yes!! Våren er kommet :D

Mathilda og Theodor sa...

Hei! Du har fått en award av meg for kreativ blogging på min blogg! Jeg setter nemlig stor pris på bloggen din!

Anonym sa...

Where is the sleeveless green tunic shirt from? It's divine! I found your blog via a comment you left on the cherry blossom girl's blog, and you showcase some gorgeous stuff. If only I spoke german! I tried to translate the item sources, but it didn't make any sense. Could you help?

Thanks <3

Cyn

Anonym sa...

Nydelig! Denne fikk meg virkelig til å angre på at jeg tok på sort topp og grå cardigan i dag. Fram med fargene, det er vår (ganske snart ihvertfall)!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouroversetteren: Yes!

Magnus og Mathilda: Oi, så hyggelig! Tusen takk! :)

Cyn: Hi and welcome! It's from Monsoon. Not sure if it's still available, but check out their website! My blog is in Norwegian, and it makes absolutely no sense when translating it via some babelfish service, I know! :)

Glamorous Scientist: Snart, snart! :)

Fornuftig forsker sa...

superkult! Gleder meg til våren! Nå ble jeg skikkelig inspirert her i 20 minus. Snart skal våren komme.

Populære innlegg