fredag, februar 20, 2009

Glamorøs fredag

God morgen! Her er glamourfølelsen forlengst på plass, tanken på at det er fredag er alt som skal til! Egentlig begynte glamorøs fredag allerede i går aften da jeg og glamourgemalen lå henslengt på sofaen med en kopp te og lyttet til Benny Goodman.

En av de fineste Blossom Dearie-platene på øret på vei til jobb (- herved er den dagens platetips, kjøp den!), Micallefs Gaiac-parfyme og Givenchy-øredobber bidrar også.

Teselskap i morgen med en liten venninne og hennes mor, og på søndag kl. 19 kan jeg anbefale konsert på Café Stenersen (under konserthuset) med Carl Berner Unlimited, noe man ikke bør gå glipp av.

Obs! Nytt innslag i bloggen litt senere i dag - stay tuned!55 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen! Til tross for sørpe, plussgrader og grått vær så er det endelig fredag! Jerseykjole med foldeskjørt, knestrømper (skulle egentlig ha støvletter, men føret tilsa vintersko) hårbøyle, perleøredobber og plommefarget skjerf. Livet er herlig glamorøst i dag! Jeg skal på en åpningsfest for et nyoppusset lokale, og får således utløp for både kritiker- og partygener i kveld. Satser på en ellers rolig helg, muligens med Grand Prix-aften i morra. Tradisjon er tradisjon, selv om det er den internasjonale finalen som er best.
Måtte alle få den helgen de ønsker seg!

Anonym sa...

Fredagen er glamorøs her og!

Dagens duft er Le Baiser du Dragon frå Cartier, eg har berre ei prøve, men trur den har keeper-potensiale. Første gongen eg lukta på den, for eitt par år sidan, slo eg den frå meg med ein gong. Seinare har eg prøvd den på nytt, og no trivest eg kjempegodt med den varme, mandelduftande opninga, og ei deilig avslutning med vetiver og patchuli.

Antrekket er beige, grovt strikka skjørt, kremfarga topp og mulvarpfarga strikkajakke i eit glattare materiale, samt brune boots.

I morgon blir det byshoppingrunde med ei venninne, kanskje ein tur innom Hermès for å prøve fleire Hermèssence-dufter? Middag etterpå med venner og ein stille søndag under eit pledd med ein tekopp medan gemalen er på ein av sine laaange skiturar. God helg til alle, og bibliotekaren spesielt!

Anonym sa...

Har overstått den aller siste eksamenen og tatt en lang lur. Ytterst glamorøst! Nå skal jeg pynte meg med nye kjole, Armani Mania og lip gloss og så skal det feires!

God helg!

Anonym sa...

Vær hilset! Instant glamour her, med at kroppen føles uthvilt. Helt herlig!

I helga skal det bli Oscar-Maraton igjen, og for en gangs skyld er det ikke meldt strålende vær, så da blir innekosen desto bedre :)

Har prøvd å øke glamournivået med mørkegrønne smoky eyes, mulig litt heftig for jobb, men pytt pytt. Det får de tåle! Dufter av Hermes Kelly Caleche, vanlige klær består av jeans, skjorte og cardigan. Håret har et snev av huldra kan man si.. hihi :)

God helg alle sammen og nyt den!

Kathrine sa...

God morgen og allerede glamorøs fredag?! Uka har gått fort! Dagens glamorøse innslag er håndlagde, blågrå øredobber fra Etsy.com, anbefaler alle å ta en titt her! Det er virkelig kvalitet over det folk lager. Gucci by Gucci bak ørene, ellers kledd i helsort med fornuftige sko og varmt skjerf. Research hele dagen, jobb noen timer i ettermiddag og fredagskrimmen med ei venninne og hennes mor i kveld. I morgen skal jeg prøve å få med meg en by:Larm-konsert, samt jobbe med nettsiden til en veldedig organisasjon jeg nylig har vært med på å starte: www.footprintsofhope.no. Det er en veldig god og viktig sak! (sniker inn litt reklame ja)
God helg!

Ragnhild sa...

Eg sit nydusja i morgonkåpa og med turban på hovudet heime i mi eiga stove. I dag har eg nemleg teke meg ein aldri så lite fridag! Skal køyra til Vestlandet i dag og testa ut nyinnkjøpte ski. Har ikkje gått på ski på 14 år, så eg er full av forventing. No skal eg eta ein roleg frukost med ferskt brød, kokt egg, god kaffi ... medan eg prøver å ikkje tenkja på at eg må pakka.

God fredag og god helg til alle!

Anonym sa...

God morgen, vakre mennesker! Fant to fine gamle topper i skapet som sammen ble et helt nytt antrekk - og det føles svært glamorøst!

Regnet slår mot takvinduet på kontoret, tekoppen med Yogi Choco står klar, og det er umiskjennelig fredag!

Ha en strålende helg!

Guro sa...

Jeg føler meg alltid litt ekstra fin når jeg har på ullskjørt, så i dag innleder vi helgen i ullskjørt, med pianomusikk på øret og en bitteliten twist som jeg kan nyte sammen med første tekoppen på jobb.

Guro

Anonym sa...

God morgen fra et vinterferiestille juristkontor! Destod travlere for oss som er på jobb.. Antrekket i dag er rett og slett corp-glam: Moderne twist på sort dress, med skinny bukse og dekonstruert jakke. Prinsessen i meg blir likefullt tilfredsstilt av klassiske perler, Chanelstøvletter, neglelakk og lebestift, samt nydelig Serge Lutens-parfyme.

Én drøy mil i dypsnø og joggesko er allerede tilbakelagt, og to maraton-treningsøkter venter i helga, samt skiturer:-D Deretter; Les fleurs de mal, Thomas Mann, ny Schubert-cd, ny te fra St. Petersburg, og stadig kake grunnet familiebesøk fra Paris:-) O herlige fredag! God helg:-D

Anonym sa...

Isj, våknet med sår hals og uten stemme - ingen ideell start på helgen. Har ringt jobben og erklært meg syk, og skal holde meg hjemme med tykke ullsokker på i hele dag. Ellers består antrekket av pysj og stort ullskjerf, og dagens meny får bli store kopper kokt vann med ingefær og sitron. Helgens planer består egentlig av to festlige bursdagsarrangementer, både til en venninne og til lillebror, så det gjelder å komme seg på bena så raskt som mulig. Nå skal jeg stavre meg ned og hente fredagsavisene, og så er det rett tilbake under dynen.
God helg!

Anonym sa...

Kontor-kontor i dag (i motsetning til hjemmekontor), så jeg har både vasket, sminket og kledd meg-hehe. Småblomstret bluse i brun-/gråtoner med grå strikkeslipover over og svart cardigan over der igjen. Jeans og svarte sko. Narciso Rodriguez for her bak ørene etter en stunds vakling foran parfymesamlingen. Diskret make up ved hjelp av den nøytrale paletten fra Coastal scents.
I kveld er det mat og vin hos venninne, og søndag middag hos svigermor, før jeg dukker fullstendig inn i eksamenstilstanden som varer hele neste uke.
God helg, alle glamorøse !

Anonym sa...

God morgen! Fredagen er foreløpig ikke veldig glamorøs, men jeg er akkurat ferdig med dagens kaffekopp og skal etterhvert over på te med ingefær og sitron. Det vil umiddelbart gjøre dagen bedre.

I dag er det gull fra farmor rundt halsen, gjemt under en blå høyhalset genser og en mørkere blå omslagsjakke i lammeull. Vide blå jeans og tykke vintersko (så jeg kommer meg over brøytekantene). I ørene har jeg som vanlig perler.

Etter jobb er det togtur som venter. Et par timer på tog er glimrende for lesing og avkobling.
Weekendbagen er pakket for en tur til en venninne. Har booket tid ved hennes symaskin for nye gardiner. Forhåpentligvis får jeg tid til å sy diverse annet også. Ellers er helgens planer masse skravling og litt shopping. Det beste er at helgen ikke er over før tirsdag. Deilig med en fridag. En riktig god helg ønskes alle!

Anonym sa...

God morgen! Jeg er på jobb, og her er hverdagsglamouren på topp med "nytt" vintage silkeskjerf og store mengder kanel-te. Ettermiddagen og kvelden skal brukes til lesing og enda mer te-drikking, og i morgen skal jeg se John Gabriel Borkman på teateret. God helg!

Fornuftig forsker sa...

En ganske glamorøs fredag her, med l'artisans Premier Figuer bak øret, pent svart-grønt antrekk i anledning møte, og nyklippet hår. Øredobbene er ekstra fine, helt små norskdesignede og grønne. Skjønt. Glamourfaktoren høynes ytterligere av at jeg må gå tidlig for å reise på fjellet med familien og noen venner. Helgen skal tilbringes uten strøm og vann, men med fyr i peis og ovn og masse, masse snø. Enn så lenge er det ytterst glamorøst å nyte morgenteen på jobb (grønn jasmin) fra en ny porselenskopp med blå fugl og gullkanter på. Og skrive forelesning...

Anonym sa...

Nå skal jeg for første gang slenge meg på "Glamorøs fredag".
Glamoren er ikke på topp, men sitter i lys rosa Gant morgenkåpe som spriker godt over den store magen. Min glamorøse plan er å gå og legge meg noen timer under dyna nå som eldstemann er sendt i barnehagen. Det tar på å være høygravid! Har også begynt med nye hudprodukter fra MD formulations, noe som føles veldig glamorøst og deilig.
Planene for dagen er å rydde litt hjemme, pakke inn bursdagsgaver til mannen som fyller år i helgen og ta en liten handlerunde. Ellers blir det en stille og rolig kveld etter at barn er lagt, før det er det mest kaos på ettermiddagen :)

God helg!

glamourlegen sa...

God morgen! Sliiiten i dag også, denne gangen skyldes det bihulebetennelse. Frynsete nese, bustete hår, etc. etc., men på innsiden stråler og skinner jeg! Bare fem timer til jeg ser igjen min kjære, og da skal vi dra på hytta for kos og rekonvalesens.

Nå er det Noah and the Whale og kaffe i morgenkåpe.

Kommer til å satse på laidback koseglam i form av utslitte yndlingsjeans (som strengt tatt burde vært kastet for flere år siden), myk t-skjorte, cardi, uggs (ja jeg vet, men de er varme), hestehale og noe blankt i ørene. Dior mascara, chapstick, og Nars blush i Orgasm og jeg er klar.

God helg alle sammen!

Bokomaten.. sa...

God morgon! Sportlov på skolan där jag jobbar så det är lugnt och skönt och jag firar fredag med att måla mig lite extra med nytt läppstift från lancôme color design på läpparna. "All done up". lovely! Krämigt och sitter jättebra! Helt klart ny favorit! På ögonen är det ny stila ögonskugga och trofasta Erika F från lancôme ihop med MAC Ricepaper över MAC Untitled paint. Bak öronen sniffas Moschino Happy Fizz. Litet radiotips: Klockan 10 går programmet Stil i Svenska P1 som denna vecka har Audrey Hepburn-special!
I övrigt firas helgen med födelsedagsmiddag ikväll och nostalgisk "förfest" med gammal studiekompis som nu är gravid. Vi ska mest dricka alkoholfritt och piffa oss och låtsas att vi orkar lika mycket som för några år sedan..:) Imorgon hoppas jag pricka in de sista Oscars-filmerna innan galan. VARFÖR går alltid gala på natten dock? Orkar ju aldrig se den och sedan gå till jobbet. Hoppas ni får en ljuvlig helg allihop, särskilt du glamourbibliotekarien!

Anonym sa...

Dagens glamour er foreløpig en rask gåtur i snøen. Etterfulgt av en stor kopp te og sitronkake! Tre aviser ved siden av. Deilig!
Helgen starter tidlig i dag, reiser en tur på landet og blir der til søndag.

Jenny B sa...

Solen skiner underbart här! Jag är sportigt klädd i randig topp i rött-rosa-vitt-svart och plommonlila plysch-hoodie, för ikväll blir det ett skönt Body Balance-pass med en väninna. Därefter blir det ännu en fredag dags för veckans första hemmakväll, och det ser jag fram emot!

Anonym sa...

I dag er det en glamorøs følelse å ha hjemmekontor. Oslo er fullstendig nedsnødd inkl.takvinduene i leiligheten, og det er ren luksus å sitte varmt og godt på hjemmearbeidsplassen, og ha en deilig sovende hund i sofakroken og rykende varm chai te med melk i en stor kopp. Foran meg en stor bukett med rødrosa tulipaner i Alvar Alto vasen - blomster som Mannen kom hjem med for et par dager siden!Har på varm dressbukse i sort ull, sort halvermet ullgenser med hvit skjorte inni + ullsjal i mørk rosa farge over skuldrene.Foreløpig usminket, men med White Linen Breeze duft i nakken.Vil være endel utendørs i helgen selvom værvarselet ikke lover bra vær akkurat. Gøy å leke i snøen uansett!God helg til Glamourbibliotekaren og alle dere andre. P.S. Flott bilde på forsiden i dag med de to store pudlene :)

Anonym sa...

Svart kjole over jeans, store sølvøredobber, lett overdreven øyensminkesminke og Morocco Rose på halsen utgjør den ytre glamouren idag. Den indre består av vissheten om at jeg har en rolig helg foran meg uten andre planer enn husarbeid, tedrikking, lytting til god musikk og innkjøp av noen vårlige blomster. Dessuten skal jeg lese ferdig Nikolaj Frobenius' "Jeg skal vise dere frykten", veldig bra og skummel bok. God helg!

Anonym sa...

Her er det vinterglamour i dag, dagen skal tilbringes på kontoret med varme tekopper og forberedelser til neste ukes strabaser. Dagens outfit er casual, grå skinny jeans og sort topp, ballerinatopp i håret og mitt favorittkasjmirsjerf rundt halsen. Helgen skal tilbringes i bryllup for en god venninne - håper på snøkrystaller i brudesløret! Ha en god helg, kjære glamourbibliotekar!

Anonym sa...

Oops, jeg glemte visst korrekturen. "Øyensminkesminke"? dette ble overdrevent i dobbelt forstand ;-)

wine-fueled narcissism sa...

God morgen! Etter en lett frokost på senge må jeg snart haste på en forelesning, men gleder meg til å synke ned i en sofa på en eller annen kafé med en cappuccino og et magasin etterpå. I kveld skal jeg på en filmpremiere og påfølgende fest, som forhåpentligvis blir hyggelig.

Andresatsen i Shostakovichs femtesymfoni blir dagens theme music, og Paco Rabannes Elle er dagens duft. Ellers har jeg sort kort ullkjole, deilig grå cardigan, nylakkerte negler og dinglende gull i ørene.

:)

God helg!

Anonym sa...

å herlige fredag!

besøk av god venninne langveisfra og planer om å gjøre det vi liker best; spise og drikke godt, skravle, lese og shoppe; denne helga har alt som skal til for å bli strålende :)

jeg er blitt så inspirert av alle de forskjellige parfymene, så jeg skal lukte litt i helga, kanskje det blir en ny duft? og jeg skal endelig komme meg innom helios for litt lakrisrot-te!

den ytre glamouren består av favoritt-dongerien, fin undertrøye i ull og røde kinn. ha en god helg!

Anonym sa...

God formiddag :)

Tusen takk for at du får oss til å sette ekstra pris på fredagen!

Glamorfølelsen idag er at jeg trosset dårlig tid i morges og fønet håret ordentlig og la sminke slik jeg liker det best - naturlig og diskret, ikke bare nødsminke (mascara) for å se våken ut. Antrekket er enkelt og med flate gode adidassko som gir helgefølelse i leggene etter en uke i høyhælte støvletter... En frisk DKNY parfyme og gode planer om trening og sosialt samvær hele helgen :) God helg!

Sofia sa...

Här är det glamoröst så det förslår! En kruka rosor på bordet, lyxig frukost, lite parfym och en god middag ikväll.

Anonym sa...

Har hatt en hel uke for meg selv med barn og mann på vinterferie. Ganske glamorøst med tanke på tid og egenpleie. Har jobbet litt ekstra, ikke stresset med forsinkede tog, tatt ansiktspleie, handlet, gått på kafe og kost meg masse. Men - gudkjelov - i morgen kommer de tilbake!! Dagens antrekk er grå casual kjole fra Zara, støvletter, svart,hvitt og sølvfarget frynsesjal fra HM og bredt skinnbelte. Og rosa glossleppestift fra Dior og favorittparfymen min Cristobal fra Balenciaga. Føler meg ganske fin og det er jo ikke så værst følelese. Og så har jeg musikk på Macen, stearinlys og kaffe til selskap mens jeg jobber. Ønsker der en FIN helg!

Anonym sa...

Endelig fredag og glamourøs fredag attpå til. =)
Dagens glamour ligger i å nyte synet av de røde neglene som ble lagt i går, få besøk av en baderomsentreprenør (hva er vel mer glamourøst enn drømmen om et nytt og flott bad?!) og de grønne glassperleøredobbene jeg fikk av kavaleren. Ellers er det olabukse og en deilig ullcardigan. Ingen store planer for helga, kanskje skitur, kino og en tur på Chateau Neuf. Men først litt pensumlesning...
God fredag og riktig god helg til alle!

Mari sa...

Endelig i jobb etter månedsvis med permisjon! Glamorøst bare det:) Legg til snarlig "lunsj med kultur" og avocado i matpakka, og deilig Carl Berner Unlimited-musikk i bakgrunnen mens jeg leser diverse introlitteratur til nyjobben, så er i grunnen fredagen min gjort.

Anonym sa...

God formiddag, glamourdamer! Her startet ogsaa glamouren i gaar kveld, med et vennepar paa middagsbesoek og kaffe avec og avec og plutselig var det veeeeldig sent. Stor stas!

I dag started glamouren med ekstra god frokost basert paa noen av restene fra gaardagen til aa begynne med. Deretter har den blitt fulgt opp med bl.a.ny parfyme (Noa fra Cacharel) og gamle oeredobber som jeg fikk komplimenter for paa toget i gaar! Mens det jobbes har jeg en kopp te ved min side; en eple-og-kanel-variant er akkurat oppdrukket og erstattet av groenn te som heter marokkansk mynte og dufter lett og vaarlig. Nevnte jeg at villkrokusen blomstrer naa? ;-)

God helg til vertinna og alle andre!

Elledille sa...

Hei hei! Dette er min siste fridag, før jeg på mandag begynner i ny jobb! Spennende. Jeg har en sen frokost hjemme i morgenkåpa, mens jeg leser Aftenposten med A-magasinet og hører på Filmpolitiet på p3. Senere i dag skal jeg på club:larm-konsert og fest. God helg!

Blondie sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Elledille sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Blondie sa...

Det snør i Göteborg. Et glamorøst, hvitt teppe har lagt seg over Sveriges framsida, og det er akkurat under frysepunktet.
Hjemmekontor idag. Har sovet lenge og sitter nå ved skrivebordet med en kopp darjeeling fra Kusmi, et stykke knekkebrød med gjetost og en liten hund på føttene. I bakgrunnen synger Cæcilie Norby. Det er glamour det!
God helg alle sammen!

Elledille sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

God glamorøs fredag formiddag!

Behagelig start på dagen i dag, med første del av arbeidsdagen hjemme, siden Kjære endelig har kommet, etter halvannen uke fra hverandre. På kontoret nå, vinterferiemodus i kollegiet, dvs at det ikke akkurat er folksomt her. Jazz på streameren, kamillete i koppen, og på veien kjøpte jeg en scone med kanel, som jeg snart skal nyte.

Sort glamourantrekk som vanlig, med julegave på fingeren og ettårsgave rundt håndleddet. Et mykt hvitt og rosa sjal rundt halsen og bringebærfargede lepper piffer opp det hele.

Ikveld satser jeg på hjemmekveld, og imorgen er det tid for litt lørdagsrockabilly med Kjære, før søndagen fanger oss i ro og mak.

God glamorøs helg!

Anonym sa...

London er grått som vanlig, og det er dermed ekstra deilig å tilbringe morgenen under dynen mens man skriver oppsummering av amerikanske tiltak mot finanskrisen.

Helgen blir hyggelig og glamorøs med besøk fra lillesøster, dermed vanker det teater- og museumsbesøk, venting foran prøverom og annen søsterkos.

Diverse duftprøver fra forrige helgs weekendtur blir dagens glamorøse innslag, kanskje det også blir en kjole å se nærmere kvelden?

paula sa...

En alt for hektisk morgen på meg i dag. Hadde tenkt å ha på meg en diamantring jeg bare ikke klarte å finne, og ble derfor rimelig panisk. Har fremdeles ikke funnet den, men har nok lagt den på et eller annet lurt sted.

Etter å ha ankommet kontoret rimelig sent, med en trøste-latte i hånda føles det litt bedre.

Uansett, svarte favoritt-jeans fra Cheep Monday,naturhvit omslagsjakke og lyseblått selvstrikket sjal festet med en vakker vintage-brosje, og matchende pulsvanter. Høye heler, enkel sminke og nyvasket hår.Og selvfølgelig Lolita Lempica bak øret.

Helga skal tilbringes på by:larm, og sammen med gode venner og til baking av fastelavnsboller. Og forhåpentligvis finner jeg diamantringen min.

elisabeth sa...

God formiddag!
Fredag betyr fri :) for en ellers tidsklemt småbarnsmamma! Antrekket er ikke mer glamorøst enn hva som er forsvarlig når man er hjemme med to halvannetåringer, men P2, perleøredobber og Chance by Chanel gjør susen allikevel.
Formiddagen har gått med på å plaske i sølepytter og jage katter; nå slumrer de små og mor nyter dagens første fredelige stund. Ha en herlig helg.

Anonym sa...

Glamorøs fredag...

O herlige fredag, hvor etterlengtet du er! Min fredagsglamor startet egenlig igår da jeg gjorde et skup! Deilige dype og herlig slitte kurvstoler ventet på meg på finn.no De skal nytes ute i hagen til sommeren med med store komfortable puter. Etter fredagens siste time på arbeidet skal jeg innom å kjøpe maling, jeg skal nemlig male om spisestuen! Fra creme til dyp mose grønn..Nytt trekk til Ektorp sofaen er også innkjøpt! Så fredag og lørdag går med til en liten "make over" av spisestuen. Om ikke det er følelse av glamor å sitte med ferske søndagsaviser, mengder med stearinlys, P2, ny kvernet kaffe og rundstykker på søndag formiddag i sin ny oppussede spisestue så vet ikke jeg! :) Lørdag kveld er det quiz og vin! Herlig!
God helg alle dere!

Anonym sa...

Glamourfølelsen så langt består i stor glede over endelig å ha fått nye vindusviskere på bilen! :-) Jeg ser endelig verden igjen!
Noen her i Trøndelagen bruker dagene til å løpe rundt i dypsnøen. jeg synes det er så mye bedre å bruke mine gnagsår som unnskyldning for ikke å røre meg. :-)
Snartur til Oslo og Grand Prix-finalen i morgen. Hva er rette antrekket for noe slikt? Utringet kjole med dingeldangel i halsen, eller dress-bukse med elegant topp?

Anonym sa...

Vær hilset! Følte akutt pyntebehov, så brun kjole i tynn bomull fra Cathrine Hammel kom på i dag, sammen med tykk strømpebukse og "Tam Dao", min yndlingsparfyme for tida, den gir meg en sånn følelse av trygghet-aner ikke hvorfor.I ørene henger dobber fra lokal smykkelagerske og jeg koker gammeldags,gul ertesuppe fra grunnen av,og planlegger å mekke svenske "semlor". I helga blir det GP her også, samt en appelsin eller ti, og antageligvis litt bakst fra det franske bakeriet. Og så skal vi forberede oppussing av gjesterom. God helg alle sammen!

Anonym sa...

Jeg har sort kjole, brunt lærbelte i livet og overkneet-støvletter. Knallrosa yndlingsskjerf fra Zanibar rundt halsen. Dagen skal bestå av innkjøp av treningstøy, ny wokpanne og en tur innom MAC på Steen&Strøm. Kvelden innebærer by:Larm med to gode venninner. Endelig fredag!

Anonym sa...

Lite glamour foreløpig, da fortsatt på jobb i hvit kjortel og hvit bukse... Eneste glamourfaktor er et sølvsmykke fra min kjære, med blank dråpesten fra Thomas Sabo og mascara fra Dior. Skal jobbe resten av helgen også, men innimellom tid til middag i byen med min kjære og noen venner, skitur, fastelavensbollebaking og strikking (har et Marius-genser prsjekt som er planlagt ferdig til påske...)
God helg til alle!

Unknown sa...

Glamorøs bursdag! Jeg ble vekket klokken syv av en pen mann og frokost på sengen, med deilig appelsinjuice og kaffe og nystekt brød. Det er for mye snø til å gå med høyhælt i dag, men fra knærne og opp går det i nesten-ny sort Tara Jarmon-kjole og nye sølv- og ametystsmykker fra tidligere nevnte pene mann. I kveld blir det middag og musikk, og om fem minutter: gulrotkaken på Gram (mitt ene bursdagsønske)!

Anonym sa...

Ikke så mye utvendig glamor i dag, men innvendig kjenner jeg følelsen av fredag... Så deilig når vi alle har kommet oss hjem, vi har fyrt opp i ovnen og helgefølelsen kan senke seg.

Forøvrig blir det nok fastelavensboller i helga, og en kake til bursdag søndag. Satser også på at det blir litt mildere ute, slik at vi får prøvd skiene.

God helg!

Anonym sa...

God glamorøs fredags ettermiddag!
Stiller i lyseblått fløyelsskjørt, sort topp, sorte støvler og rosabrun cardigan med fuskepels på. Litt leppestift og mascara.
Plan for helga er kino med venner i kveld, overnattingstur til farmor lørdag til søndag og rollespill med venninner på søndag. Litt mer på programmet enn man kan slappe av med, men det blir koselgiig med alt sammen.

Anonym sa...

Andre dag av tre til fjells med ski på beina! Cipresso di Toscana fra Acqua di Parma gir godlukt til aktiviteten :)
God helg til alle

Micha sa...

En god fredag, men sliten nå. Har hatt fri og vært på shoppingtur, for å bruke opp diverse julegave-gavekort. Puh! Koselig m noen nye ting, men jeg skjønner hvorfor jeg ikke shopper mer enn jeg gjør...Føttene er ømme, korsryggen svai, skuldrene verker og armene kjennes flere meter lange :-)
Resten av kvelden skal brukes til hvile og familiekos. Og i morgen skal svigermor og svigerfar låne barna, så da skal jeg og mannen bare være kjærester, fram til søndag kveld!! <3

Anonym sa...

God kveld! Glamorøs fredag inne i dag. Det snør og snør.....
Snart en uke nå. Nesten ustanselig, men koselig å være inne da. Sitte foran peisen med en god kopp kaffe, pleddet rundt seg og en god Hitchkok-film "Rebekka".
Ikke så veldig mye glamor her men en myk kosedress og lodne tøfler i rosa farge he, he.
Agent provocateur maitresse i nakken. Ganske god faktisk!
I morgen skal det bakes fastelavensboller med krem inni og melis strødd over for å ha til søndagen. Nam, nam.
Ha en god helg alle sammen:))

Anonym sa...

Her er det kveldsjobbing som gjelder. Vi kom hjem fra Paris i går kveld, og nå er jeg egentlig bare akutt nostalgisk. Te fra Mariage + champagne er hamstret, men Paris-savnet er allikevel stort. Satser på at stemningen stiger etter kinobesøk og kveldstur.

God helg til alle!

PS: Det var jeg som sendte "Alle Kvinner". Fint å se at de kom trygt frem, og at Glamourbibliotekaren ble glad! (Det skal følge et lite postkort med sendingen, kanskje det har sneket seg inn i et av bladene.) Uansett: Vær så god, kjære Glamourbibliotekar! De er deg vel unt :)

Maria sa...

Endeleg har eg ein frikveld, og den skal eg jammen nyte! Det skal bli ei saleg blanding av tv-serier eg har teke opp i veka som har gått, te, vin, avislesing, boklesing - alt eg har lyst til! Og i morgon er det frisk skitur og middagsselskap som står på programmet. Eg testar også ut min nye parfyme i fast form, Olive Branch frå Lush. Luktar veldig godt, og er praktisk på reise. God helg!

Anonym sa...

Første del av dagen:
gamle adidasjoggebukser, boksershorts, 2 hettejakker oppå hverandre, ullsokker og hestehale på verkstedet.

Andre del av dagen:
myke yogabukser, bomullstrøye og bomullsokker og nyvaska hår i sofaen med sønnen min og Norske Talenter

:)

Anonym sa...

Glamorøs fredag i New York! Selv en dødelig isnende vind kan ikke ta glamouren ut av denne bye, og en begynnende følelse av vår. Vintage shopping på Orchard Street og i Williamsburg i dag, og så blir det nok en bedre sushi-middag i kveld. I morgen skal vi tråle området rundt 5th avenue og de store varehusene, småkikke litt på livet rundt Fashion-week i Bryant Park og hva vi ellers kommer over. God helg alle sammen!

Populære innlegg