torsdag, februar 26, 2009

Groovy!

Jeg var 12 år da "Bad" kom i 1987, og den føltes som en nedtur - den nådde aldri de samme høydene som "Thriller" gjorde i 82/83, i allefall ikke for min del. Jeg syntes Thriller hadde bedre melodier og flere ekte musikere... så "Bad" hørte jeg igrunnen ikke på så veldig mange ganger etter at jeg kjøpte den på LP på Norsk Musikforlag høsten 1987.

MEN... på Sats i dag ble følgende låt spilt - "Another part of me". Og jeg ble lamslått! Hvordan kunne jeg glemme den? Den er Thriller-worthy! Groovy! Shake loose! Snart er det helg!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Uenig med deg, syns det er mange bra låter på den plata. At det var nedtur etter Thriller skulle vel ikke så mye til? :-) Det ble i alle fall masse hits fra Bad også, skolekorpset mitt(!) spilte Man in the Mirror.

Min favoritt på Bad var lenge Liberian Girl, som jeg i mange år trodde hadde noe med bibliotek å gjøre. "Nakkapendapia, nakkapendapia - pends away..:"(???)

Glamourbibliotekaren sa...

Nuvel, poenget var vel at denne låta var bra :)

Anonym sa...

Yoohoooooo, dans dans svett dans dans....here I come....dans dans shake it baby....yeah

Anonym sa...

Haha, jeg var også 12 år og kjøpte denne i Stortingsgaten et sted - på kassett, må vite :-D
Morsomt at du tar opp denne, mange gode glemte sanger her - og MJ er det vel dessverre ikke så mange som hører ofte på for tiden, av ulike grunner...
Husker jeg var sur fordi en av de kuleste sangene, Leave me alone, bare fulgte med på CD'en, hehe.
Ha en god fredag!

Populære innlegg