mandag, april 27, 2009

Dagens kjole


Denne kjolen minner meg litt om den vi diskuterte i fjor. Dere hadde mange gode forslag til hvilke assosiasjoner man kunne få: Dusjforheng, sommerdyner, solsenger, voksduker, tapet på do, parasoll.

Dagens variant tror jeg er mer retro-sengetøy enn do-tapet, men uansett er den frisk og sommerlig! Fra Boden. (Kanskje ikke så lett å se, men den har en helt standard omslags-vri i utringningen, altså v-fasong.)

9 kommentarer:

Fair sa...

Jeg synes kjolen var fresh, og jeg skulle gjerne hatt den. Den minner meg om de gamle sengesettene til bestemor og mamma. :)

Glamouroversetteren sa...

Søt. Men 70-tallsdynetrekk. Absolutt.

Kristin sa...

Åh, den minner meg om barndommens somre, mormor og ettermiddagskaffe i solveggen! Om det var trekket til sitteputene, et serveringsbrett eller et skjørt husker jeg ikke. Kanskje litt av hvert.. :)

glampl. sa...

Det første jeg tenkte på når jeg så denne kjolen var gardiner jeg hadde på jenterommet i tenårene:)
Men kjolen var riktig fin!

Ragne Rognebær sa...

Finfin kjole! Den roper "sommer" lang vei.

Alter Ego sa...

Dusjforheng, eller kanskje gaaamle gardiner! Hver sin smak :) Jeg ser sjarmen men den er ikke helt min greie, for aa si det pent.

Fra kontorfronten sa...

Vi er veldig glade i blomster, men litt i tvil om denne kjolen.

Glamourlektoren sa...

Definitivt gardinassosiasjoner hos meg! Tror vi snakker tidlig 70-tall? Ville nok helst ha brukt stoffet som sengetøy i dag - i et luftig, hvitt rom med markblomster på nattbordet. Da skulle jeg sovet riktig nostalgigodt!

Anonym sa...

Haha - jeg tenker på en myk kjølebag til å ta med på stranden.. men kjolen var fin den :-)

Populære innlegg