fredag, april 10, 2009

Glamorøs fredag


Dagene har forlengst gått i surr. Det er deilig å ha ferie!
Antrekk: Pysjamas. Tekopp i min hånd. Planer: Lese. Møte en venninne eller to. Høre på musikk. Gå en tur. Se en film? Kanskje. Ferie er jo nettopp å ikke legge for mange planer!

Ha en fin dag!

20 kommentarer:

Ragnhild sa...

Ja, det er godt med slike dagar! Her blir det lang frukost, lang dusj, koseklede, god kaffi på kaffikanna, strikking, lesing og kanskje ein liten tur ut i folketomme gater. Skal arbeida litt før ferien er over, men eg utset det i det lengste ... Blir i alle fall ikkje i dag! God fredag!

Joggerinna sa...

Eksamenslesing er ikkje så glamorøst på ein langfredag når alle er på skitur. Men men, stemninga er skrudd opp nokre hakk av at eg sit heime på det gamle jenterommet og les, med tekoppen på skrivepulten og utsikt til grøne jorder. Har også plukka ein bukett vårblomar frå hagen som pyntar opp.

Ser fram til skikkeleg "heimekveldsmat" i kveld med mammas heimebakte brød og raudvin.

Fortsatt god påskeferie!

Smilla sa...

God påskefredag! Glamouren i dag vil være å kjøpe med seg et glossy blad og en kaffe, og kjøre tog i en snau time. Skal tilbringe påskehelgen hos mine foreldre. Ha en fortreffelig påske! (og takk for New York tips både før og under turen sist uke)

koldfru sa...

God påske! Jeg tilbringer dagen som en italiensk mamma! Først bakte og pyntet jeg ørten cupcakes, nå skal jeg snart begynne på kveldens middag;canneloni laget fra bunnen av. Det tar sin tid, men er gøy! Veldig lav glamfaktor i dag, antrekket er av typen "tåler å søles på". I hagen blomstrer krokusen,og livet er herlig. God helg!

Oslopiken sa...

God formiddag! Fredagsmorgenen har blitt brukt til laang påskefrokost med svigerforeldre, inkludert avlytting av P1s Påskelabyrint. Instant påskefølelse! Nå står restene av gårsdagens lammestek i ovnen, og jeg skal snart begynne på kveldens tiramisu. Herlig med matferie! Og forhåpentligvis letter tåka snart så man kan ta en spasertur mens man myser mot sola også.
God helg til alle!

Kaisa sa...

God langfredag!
Godt å høre at det ikke er bare meg som labber rundt i koseklær. Her er antrekket selvsydd topp i beige og rosa, og myke lyseblå velourbukser. Glam'en kommer med siste innkjøpte sminkeprodukt, kjøpte en ny Paint Pot fra Mac på mandag. Fargen er Indian Wood, en litt metallisk brunkobberfarge som passer godt til ny-kobber-farget hår.
Planer for helgen: Spise god mat, og bedrive litt redesign av t-skjorter. Kanskje sitte litt på verandaen når (hvis) sola titter fram.

Anonym sa...

Sol og fri er veldig glamorøst. Lebepomade og solfakter masse i fjeset - ikkeno' pønt eller duft i dag. Bare solstol og litt hagearbeid. Fortsatt god påske, alle sammen!

Lauren B sa...

Hurra for glamorøs langfredag! :D Min ferie starter først i morgen, og da skal vi ferie bryllupsdag med musserende vin og middag + Poirot på Nrk (det er jo påske, tross alt). Så er det vel bare å senke skuldrene og telle dagene til vi setter kurs for Roma. Jeg har aldri vært der før, så jeg blir vel rammet av Stendhal-syndromet med en eneste gang...

Ønsker alle god fredag og fortsatt god påske!

Glamourlektoren sa...

Før jeg oppdaget Glamourbibliotaren, ville jeg ikke ant at følgende er glamour så godt som noe: Å sitte alene på svaberget ved den svært enkle 50-tallshytta vi disponerer og kikke utover en disig Oslofjord og betrakte fuglelivet over fjorden. Og glede seg over at hele den etterlengtede sommersesongen ligger foran en!

Karoline A sa...

Endelig fredag. Hadde første eksamen i går av 6 stykker, og har endeig hatt en morgen jeg kan sove ut med god sammvittighet. Dagen skal brukes til skolearbeid og å pleie forkjølelsen som kom snikende.

Anonym sa...

Glamorøs fredag er blitt tilbrakt på kne foran et bed og med dødsforakt i blikket bevæpnet med en spade;
Mission: fjerne nålebusker med syyyyykt dype røtter. Glamfaktor: blomstrete hagehansker og Miss Dior Cherie. Ps. Hestehoven fikk stå :)
Amateurmamma

Oda sa...

Etter å ha vore vertinne på smörgåstårta- selskap i går, har det nok blitt meir glamourøs- torsdag enn fredag på meg. Dagen har blitt tilbragt med pianospeling, fjolls til fjells, emil i lønneberget, sjokolade, italiensk bruktstrikkarjakke med blomsterbroderi og påskete. Men fint har det vore :-)

Alt godt sa...

Ja, jammen er det fredag! Vi er i Danmark, og nyt livet i strålande sol, så strålande at eg måtte sykle avgarde til den lokale helligdagsåpne butikken og kjøpe solfaktor 20. ingen tenkte på å ta med solfaktor frå eit tåkete Oslo.

Dagen byrja med at gemalen kom på andre plass i det lokale orienteringsløpet. Stor stas, han leiar samanlagt i eit firedagars løp her i helsingør. Så lagde vi oss deilig lunch, med hüttenschinke, heimelaga potetsalat og dansk rugbrød. Så heiv vi oss alle i bilane, og køyrde inn til København, der dagen er tilbragt med å bli kasta rundt i forskjellige livsfarlege innretningar. Eg melde meg frivillig til å gjere dagen meiningsfylt for den medbragte fireåringen, så vi gjekk sakte opp og ned i små fly og minipariserhjul, og køyrde med noko som likna på Tomastoget.

Lammelåret sto i ovnen då vi dro, så det vart klart ved heimkomsten. Vi lagde ratatouille og fløtegratinerte poteter, som no er fortært med ein elegant burgunder. No skal vi spise dessert, som består av sjokoladeis til barna og illeluktande ostar med fikenmarmelade til oss vaksne.

Glamouren har bestått i svart antrekk, Diptyque philosykos bodylotion på hals og hender som parfyme og ny i.d. minerals i ansiktet. Eg er i tvil om den siste, syns kanskje den er litt cake-aktig. Må tenke meg om, og prøve å legge den i betre lys.

God fredag, og fortsatt god påskeferie til alle, og bibliotekaren især!

HildeSofie sa...

Er det fredag? Ho ho, her har det gått i surr for lengst! Forrige fredag tilbragte jeg i vårlige Barcelona, i en hel deilig glamorøs uke.

Tilbake i Oslo er det vår, og enda er det flere fridager igjen før det bærer tilbake på jobb - og hva er vel bedre enn å nyte dem i ro og mak, med noen rusleturer i sola, med en bok eller en avis, og oppdage at våren omsider er her :)

Kveldens glamour består i å sende Kjære ut med noen kamerater, for deretter å finne en god kopp med te, rolig musikk på spilleren, litt av den mørke sjokoladetrøffelen som ble kjøpt inn på turen, og bare lene seg tilbake.

God glamorøs helg!

Husmorvikaren sa...

Husmorvikaren henger seg på. Hjemmepåske på oss i år, koser oss masse med lange, deilige dager og SOL! Har spist ute i dag og det er stor stas. Ostekake på voksenbordet og muffins og kjeks på barnebordet (det er barna som vil ha det slik altså:-). Før det hadde husmorvikaren en total makeover med hårkur, ansiktsmaske, bodyscrub og fresh makeup. Alt for en dag ute med familien. Her kjører vi på med litt glamor til ære for utemøblene som endelig kom ut av garasjen. Takket være stadig inspirerende Glamourbibliotekaren!

Alter Ego sa...

Uffda, var det fredag? Det gaar unna ja... Jeg har tilbrakt dagen i naermeste storby med paaskegjester, foer jeg i kveld tok toget hjem og litt til for aa vaere med paa en "bryllupsoevelse"; dvs bryllupet skal vaere i morgen saa dette var en gjennomgang av seremoni, lokale mv. Jeg har ansvar for mottakelsen nemlig, og da er det greit aa vite ting foer man kommer dit paa dagen:)

Glamouren var min nye parfyme (Spider Lily fra Island Living-serien til Crabtree&Evelyn), ny topp fra Aprikot og en kopp goood sjokolade med mashmallow oppi som fikk bli med meg paa togturen hjem.

God helg, alle sammen!

MillaCamilla sa...

Det har vel allerede blitt lørdag og undertegnede befinner seg på nattvakt på intensiv. Langfredag føltes imidlertid svært så glamorøs med å sove lenge hjemme hos svigerforeldrene, ha lang frokost, gå tur i skogen med kaffe og appelsin og så spise middag. Finn oppladning før jobb:)

God påskehelg:)

glampl. sa...

Litt forsinket glamorøs fredag,
Men vi tok en dagstur til sjøen hele slekta med pølse/pølsebrød og hele pakka. Kaffe, kakao, appelsin og kvikk-lunsj. fant oss et ildsted med benker rundt helt nede ved sjøen. Det ble en fin dagstur med fint overskyet vær. Hele +12.

Glamoren var nok ikke det helt store med lang vinterfrakk, tursko, pannebånd og hansker. Men farge i ansiktet ble det.:)
Kun den nye parfymen 5th avenue after eight på halsen.
Ønsker alle en fortsatt god påske!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for rapporter, alle sammen! Jeg er for dorsk til å svare dere hver og en :D (men har selvfølgelig lest alle kommentarene)

God påske!

glampl. sa...

Sorry, ikke 5th avenue after eight men 5th avenue after five.:)

Populære innlegg