onsdag, april 22, 2009

Hvem er dere? part III


For snart et år siden spurte jeg hvem dere er, og rundt 140 stykker svarte. I oktober gjorde jeg det samme, og omkring 70 andre svarte. Og fremdeles er det over tusen faste daglige lesere som ikke har meldt dere. Her har dere sjansen! Jeg vil vite hvem alle mine fine lesere er - i denne omgang primært dere som ikke har svart tidligere - sånn omtrent hvor dere bor, kanskje alder, yrke eller hobby eller andre ting dere driver med. Hva som helst. Anonymitet er naturligvis helt greit, men bruk gjerne et kallenavn (for å unngå at femten stykker heter bare "anonym".)
Litt interaktivitet på en onsdagsmorgen! Fyr løs. Og leser dere denne posten om noen dager/uker, er det slett ikke for sent. Enlighten me, please!
(usikker på om du har svart før? Klikk deg inn på linkene og se etter.)

114 kommentarer:

Sigrid sa...

Tror jeg har svart før, men ting forandrer seg, så tar en ny runde. Sigrid. 22 år. Forsøksvis litteraturstudent mens jeg jobber med tv. Bor i Oslo men er fra Hedmark. Driver smykkebutikken www.everydayglory.etsy.com, og en tilhørende blogg som sporadisk oppdateres: hverdagsstas.blogspot.com. Leser glampurbiblotekarbloggen med stor entusiasme!

Heidi sa...

Jeg er en helt ny bloggleser på 43 år. Arkivar av yrke, dvs. ferdig utdannet i juni-09, men allerede i full jobb. Fant tilfeldigvis bloggen din, for noen dager siden, da jeg var på jakt etter en fin sykkelkurv. Er opptatt av musikk, bøker, miljø, dyr, mote, små under i hverdagen. Bloggen din er helt nydelig, en fryd både for øyet og øret!

Virea sa...

Hei! På nettet går jeg stort sett under navnet "Virea", det har fulgt meg i alle år. Men sånn til daglig så heter jeg Nina. Jeg er straks 26 år, og bor i Trondheim. Jeg kommer riktignok fra Mørekysten et sted, men studier førte meg hit. Jeg jobber i et inhouse reklamebyrå for en av norges største supermarkedkjeder, og jobber litt frilans med ennå mer morsomme ting ved siden av(invitasjoner, kursing etc). Jeg har en masse hobbyer, som sying, maling, smykkelaging (likte smykkene dine, Sigrid!) papercraft og foto. Men det blir lite fornuftig ut av det, mest til eget bruk:) Bloggen min er en typisk hverdagsblogg, om alt og ingenting, men for tiden er den litt avglemt. Jeg er fast leser av Glamourbibliotekarbloggen, og gleder meg til hver fredag. Det er ikke helg før Glamourøs fredag-posten kommer!

Mia sa...

En perfekt start på dagen:
Sola som nesten lurer frem oppe på himmelen, fresh-made-coffe, margaritablomster som smiler opp og et helt nytt innlegg fra the ever so glamorous librarian :)

Og da lurer jeg på en ting, etter vi alle har introdusert oss, kan ikke du vår kjære librarian også introdusere deg? Kan hende du har gjort det før - men i så fall har jeg ikke fått det med meg... Type, er du virkelig en bibliotekar og andre kuriøsiteter ;)

Ok, så over til meg, MIA:
Jeg blir 27år i slutten av mai og er ferdig utdannet innenfor Medier og Kommunikasjon nå til våren. Så for øvrig skriver jeg min bachelloroppgave, samtidig som jeg så smått leter etter jobb til høsten.
Flyttet like ved Gimle Kino på Frogner i fjor - mot alle odds siden jeg ikke kommer i nærheten av noe vestkantpike ;) Men liker meg best i østligere strøk :)
Hva mer?
Jeg kan røpe at jeg er fra Rio, Brasil, but I say no more :)

Ha en fortreffelig dag alle sammen!

Anonym sa...

Begynner å utvikle meg til en trofast leser her, der jeg synes bloggen din har litt av alt jeg leter etter i en interessant glamourhverdag. Serverer selv alltid leskende drikker (det være melk, saft eller vin) i vinglass, tar på meg fine pyntekjoler på en helt vanlig onsdag og ber inn til kveldsmat istedet for fyllekalas når jeg har behov for sosialisering. Rebecca, 24 år, opprinnelig Steinkjerbygg men avslutter nå bachelor i Nye Medier i Bergen. Søker videre skolegang og spissing av fag rundt om i landet fra høsten av, men siden prinsen har fått jobb i Tigerstaden vender jeg nok nesen dit. Krysser fingrene for Art Director på Westerdals da _foto_, design og utforming ligger meg veldig nært hjertet.

Og jeg nyter virkelig å ha funnet deg :]

Anonym sa...

Jeg er doktorgradsstipendiat i hovedstaden, 28 år og lillesøster i familien. Betrakter livet med ironisk distanse og dyp kjærlighet. Innimellom er jeg treningsnarkoman, skribent og hobbykokk. Jeg er alltid musikkelskende og koffeinavhengig. Har lest glamourbibliotekaren lenge, helt siden jeg fikk øynene opp for denne bloggreia. du har en praktblogg, det er sikkert.

Blogger selv om det som faller meg inn, det meste sørgelig navlebeskuende :D

Kristina sa...

Jeg heter Kristina, er 20 år og studerer psykologi ved Universitetet i Bergen :) Har lest bloggen din lenge, og liker dine små tips om hvordan få en vakrere og mer harmonisk hverdag. Jippi!

Hermia Says sa...

Några bloggar följer jag dagligen, det här är en av dem och här finner jag mycket inspiration och ett fint tilltal. Jag bor i den mellanstora svenska staden Gävle och jobbar på dess huvudbibliotek med skönlitteratur som huvudområde. Litteratur är ett stort intresse för mig liksom olika former av kultur som teater, opera, konst. Sörjer ibland att jag konsumerar och inte producerar kultur. Jag försöker väga upp obalansen genom att blogga om böcker för jag tycker om skrivandet som uttryckssätt. 34 år blir jag i år, en ålder jag känner mig ganska bekväm i. Jag bor med maken i ett nyköpt radhus och har en pytteliten sommarstuga på en ö. Nu längtar jag till fredag och helgens kulturintag i Stockholm.

S sa...

Oi, jeg liker så godt å leve i skyggen og beskue andre, jeg. Men noe info kan jeg vel gi: er 38 år, gift og med tre barn som tar mye av min fritid. Arbeider som psykolog, en jobb jeg stortrives med.

Er vel nokså opptatt av interiør og estetikk, men uten at det kanskje avspeiles så veldig i huset jeg bor i. ;-) Sminke, hår og klær fascineres jeg også av, men jeg liker en diskret og litt tidløs klesdrakt. Driver en del med yoga og er opptatt av nettopp de glamorøse øyeblikk - det gjør vel at denne bloggen passer meg perfekt. Her blandes "verdslige" ting med opplevelsen og følelsen de gir, noe jeg opplever som en stor inspirasjon i hverdagen. Dette med oppmerksomt nærvær er et tema for meg, både privat og på jobb.

Kristin sa...

Jeg er 40 år og jobber som biblioteksassistent. Jeg elsker bloggen din fordi den har "alt"! Jeg liker å bli oppdatert på fine kjoler, loppemarkedinnkjøp, fine videosnutter, gode bøker mm. Gleder meg alltid til nye oppdateringer fra deg, men: er du bibliotekar? Venter spent på en "avsløring":-)

Tinn sa...

Hei, 35 år gammel tobarns mor bosatt i Oslo. Har vært fast leser av bloggen i over ett år. Hadde en periode en annen bibliotekar som kollega, og hun sendte meg hver dag "dagens virtuelle godbit", deriblant en nydelig kjole fra din side – og da var jeg hekta. Jeg besøker bloggen din når jeg trenger litt ”feelgood” i hverdagen, se på nydelige bilder, lese om avslappende morgenstunder med te og bok (en motsetning til min hektiske hverdag, men en motivasjon til å nyte gode stunder). Gode tips og innspill slukes og inspirerer. Har også blitt påvirket av glamouren, og har snudd fredagen fra å være casual til å bli glamorøs  . Er særlig glad i ”finn stilen” og har blitt inspirert til å bruke gamle klær på nytt igjen. Og sist, men ikke minst; Glamourhjelpen er uvurderlig og fantastisk.

Anonym sa...

Jeg har vært blodfan i et par år! Jeg er noenogførti og bor på Torshov i Oslo. Jeg jobber som jurist i offentlig forvaltning, hvor det er relativt lav glamourfaktor... Jeg er glad i film - ikke minst fjollete og optimistisk filmer fra femtitallet og musikk - jazz, klassisk, pop og rock - alt unntatt heavy. Som "soccer mum" tilbringer jeg mye tid på sidalinja som supporter. Tar nesten daglig en titt på bloggen her for å få inspirasjon til å pynte meg, kose meg med en kopp te, eller legge merke til hyggelige ting rundt meg. Takk!KAOS

Glamourbibliotekaren sa...

Sigrid: Skal sjekke ut butikken!

Heidi: Velkommen hit, håper du blir værende!

Virea: Ah, Trondheim, Lush-byen :)

Mia: Heldiggris som bor rett ved kinoen! :) Jeg tror dere burde få et inntrykk av meg gjennom bloggen, så ingen konkret introduksjon fra min side...

Evig: Velkommen hit!

Slikejenter: Ironisk distanse og dyp kjærlighet er en flott kombinasjon!

Kristina: Jippi! :D

Hermia: Ååå... sommarstuga... du er heldig!

S: Hold deg gjerne i skyggen, men hyggelig at du kom fram en liten stund! :)

Kristin: Jeg er bibliotekar! Og klesoppgaven* har jeg gjort! (*=internt for alle som har gått på bibliotekskolen)

Tinn: Oi, så fint! Heng med videre :)

Kaos: Optimistiske fjollefilmer fra 50tallet er jeg også glad i! Doris Day!

Anonym sa...

Jeg har lest bloggen i noen måneder. Fikk et tips fra ei venninne som også er en ivrig leser. Du skriver om mye som interesserer meg, og jeg plukker opp fine og morsomme tips. I tillegg gjør det jo ikke noe at bloggen er flott å se på, med mange nydelige bilder.

Så litt om meg, jeg er en 22 år gammel student som bor i Oslo og studerer på Blindern. Jeg har fagene engelsk, historie og PPU og har planer om å bli lærer i vgs (lektor). Fra høsten av satser jeg på å begynne på master i engelsk med britisk kulturkunnskap som felt. Noen av mine interesser er: Engelsk (inkl. samfunn, spesielt Storbritannia, og litteratur), samfunn, politikk, litteratur, reising,mote, interiør.

Frk Detektiv sa...

Jeg er en ivrig smugleser:) jobber innen markedsføring, 30 år på søndag og befinner meg langt inni en nordvestfjord uten alt for mye hverdagsglam. Ellers så samler jeg på ord og historier, store og små, tunge og lette litteraturopplevelser, kokebøker og fornøyde middagsgjester, de unike tingene som bare må bli med hjem fra butikken, dypdykk i blader og magasiner, faktaopplysninger til bruk ved sene kunnskapsspillkvelder, skattejakter på biblioteket, magiske filmminner, teater som fryser nedover ryggen, musikk som kiler i nakken, innspirerede venner og familie, høylytte latterøyeblikk og stille kaffekoppstunder

Christina sa...

Jeg skjønner på kommentarene over her at jeg er en av de yngre leserne dine, som 18 år gammel jente fra sørlandet. Liker forøvrig bloggen din kjempegodt, jeg blir i veldig godt humør av de fine fargene, kjolene, blomstene - alt.

Hilsen Christina :-)

wine-fueled narcissism sa...

Jeg er utflytta nordlending på 23 år, og går mitt fjerde år på Universitetet i Oslo. Studerer statsvitenskap og kriminologi, og skriver for øyeblikket bacheloroppgave om økonomisk sanksjonering av ikke-demokratiske stater. Ikke særlig glamorøst, så det må kompenseres for. :) Jeg elsker "Haugtussa" av Arne Garborg, Buxtehude, gambe og cembalo, Charpentiers "Te Deum", og julemotettene til Francis Poulenc. Jeg har en evigvarende romanse med Italia, og jeg dagdrømmer og skriver dikt på lesesalen når ingen ser det.

HildeSol sa...

HildeSol, snart 29 (30-årskrisa nærmer seg...), Oslojente med nomadetilværelse, for tiden som i Østfold. Jeg er bibliotekar (jepp, jeg har også gjort klesoppgaven...), opptatt av bøker og teater og annen kulturmoro.

Julie sa...

Jeg er nok en av dine faste lesere som ikke er så flink til å legge igjen kommentarer. Så nå kan jeg i hvert fall gjøre det denne gangen ;) Jeg er 34 år og bor i Oslo sammen med mannen min og en katt. Jobber som fransklærer. Jeg leser bloggen din fordi du er så flink til å finne fine og inspirerende ting å skrive om, og har en god balanse mellom tekst og bilder, pluss at du alltid greier å skape god steming :) (Har sett i noen blogger som beskriver f.eks "Caféliv", og legger ut bilde av en halvspist, smulete gulrotkake og skitten kaffekopp. Kaka og kaffen var sikkert god, men for lesere på nettet ser det kanskje ikke like delikat ut. Så all honnør til deg; du greier alltid å finne fine bilder, også de du tar selv!)

Ha en fortsatt fin uke :-)

Skolebibliotekaren sa...

Jeg er 26 år og skolebibliotekar, uten egentlig å være utdanna bibliotekar. Trønder, men bor desverre ikke i vakre Trøndelag akkurat nå. Elsker hverdagslykke, blomster, vår og vakre ting. Rosa er min favorittfarge!
Har glamour-pauser for å lese bloggen din daglig. Den er til stooor inspirasjon. Takk!

T sa...

Hei. Jeg har fulgt med på bloggen i litt over ett år nå, tror jeg. Har skrevet et par kommentarer tidligere, men aldri "introdusert" meg. Jeg jobber i bokbransjen, selvom utdannelsen er en annen. Jeg blir snart 29, og bor i bydel Gamle Oslo sammen med min mann. Dette er i grunn den eneste bloggen jeg leser fast, og jeg liker spesielt fokus på fine kjoler, og på økologiske produkter. Forresten har jeg også brukt noen reisetips herfra :)

Synnøve sa...

Jeg er 37 år og bor i Bergen, men er ofte hos kjæresten min på Østlandet. Vi har mine og dine barn og koser oss veldig med det :) Jeg leser bloggen din stort sett hver dag. Vi har mange kryssende interesser, og det er nok derfor bloggen din er en favoritt. Jeg får mye inspirasjon til ting å gjøre når jeg er i Oslo og i hverdagen ellers. Av utdannelse er jeg litteraturviter. Nå er jobben min å utvikle konsept og brukeropplevelse i webløsninger, og som fagperson må jeg også si at du er en virkelig god blogger! Jeg håper du fortsetter å formidle ditt blikk på verden på denne måten!

Anonym sa...

Jeg er Tomas, 46, gift og trebarnsfar, forfatter, forteller og spillskaper. Lever i Oslo, men er fra Sogn og Finnmark og Hedmark også.

Sitter på kontoret mitt nå, og lytter til lydene der ute, og tenker gjennom livet og døden.

Og blogger litt ...

Hun med hatten sa...

Så hyggelig at du interesserer deg for leserene dine. Du fremstår som en utrolig varm og trivelig dame.

Karina er meg, jeg er 20 år og studere statsvitenskap i Trondheim på andre året. Tilbringer mye tid på biblioteket vegg-i-vegg med huset jeg bor i, og resten av tiden i studenavisen Under Dusken.

Bloggen din gir meg mye glede i hverdagen, og bidrar til at jeg husker å holde humøret oppe til enhver tid.

http://hunmedhatten.blogspot.com/

Siri sa...

Det kommer vel et tidspunkt da man bør slutte å være undercover! Jeg heter Siri, er 23 år og nyutdannet oversetter som bor og jobber i Cambridge i Storbritannia, og koser meg veldig med å lese om hva som foregår i den egentlige hjembyen min (altså Oslo)! Setter særlig pris på loppisdekningen, siden det minner meg sånn om alle gærningene jeg pleide å selge julepynt til da jeg gikk i skolekorpset!

Lise Camilla sa...

Hei, jeg lette etter tips for den årlige New York turen og havnet på bloggen din. Synes den er en stor inspirasjonskilde og har siden vært innom daglig. Jeg må ha glamour i hverdagen og "the devil is in the details". Jobber som kontorsjef i et arkitektfirma til daglig og driver et design/profileringsfirma som hobby - sjekk vår hjemmeside: www.milkandcookies.no

HildeSofie sa...

Hei!
Hilde Sofie heter jeg (eller, Hilde, egentlig, Sofie har bare fulgt med meg siden ungdomsskolen da en kamerat begynte å kalle meg det). Jeg er opprinnelig fra de dype skoger på Sørlandet, og gjorde østlending av meg for snart ti år siden. Teknisk utdannet (hvor glamorøst er møkk under neglene, egentlig...?), men har med årene havnet på kontor, i en av Norges største tverrpolitiske organisasjoner, og trives med daglig aktivisme og politikk :)

Har fanget meg en ung mann som holder til i Oppland fylke, og planen er å flytte fra Kampen i løpet av året, selv om jeg kommer til å savne den lille balkongen som snart skal fylles med blomster og urter og andre fine ting.

Følger bloggen din daglig, og setter stor pris på ditt fokus om å glede seg over de små tingene i livet, som for eksempel en kopp nytrukket te og hjemmebakt, sammen med en god bok og litt musikk.

Takk for en strålende blogg!

Johanne sa...

Har de siste par årene vært trofast leser av din velskrevne, inspirerende, morsomme og innimellom tankevekkende blogg. Jeg en 31 år gammel og for tiden gravid informasjonsrådgiver på et forskningsinstitutt bosatt i Oslo. Glad i bøker, filmer, musikk, mat og reiser. Og kjoler. Og snart også kanskje hage.

Gleder meg hver morgen til å lese nye innlegg. Ha en riktig så fin dag!

Marianne sa...

Jeg heter Marianne, er 37 år og bor i Nord-Norge. Jeg jobber som avdelingsleder innenfor pleie- og omsorg.
Jeg er lidenskapelig interessert i parfymer og designvesker(dessverre...). Jeg er og veldig glad i å gå på kino ogå lese en god bok.
Jeg har leste bloggen din i godt over et år, og må bare få si at jeg liker den veldig godt!!Dessuten synes jeg det er kjempe bra at den er reklamefri!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei.
Eg heiter Hilde, gift, har tre barn, katt, gullfisk,og jobbar i eigen gåve og interiørbutikk.
Har hatt blogg i 3 år, og er med ujamne mellomrom innom hjå deg.
Ha ein finfin dag.
Smil fra vestlandet.

Annelie sa...

Hej
Grattis till så många läsare! Jag heter Annelie och är bibliotekarie Jag bor i Malmö,läser inte varje dag men ganska ofta. Jag tycker mycket om de fina bilderna du brukar lägga ut.

Black Orchid sa...

Hei. Eg er ny i Bloggerverden, så eg søker inspirasjon frå forskjellige kanter. Og din blogg er eit strålande bidrag til kvardagen.
Sjølv er eg snart ferdig med eit år som fultids mamma, skal fortsette med studier om våre kjære husdyr når haustsemestret startar opp.

Anonym sa...

Hei gjennom vårsola! Jeg er en fast leser av bloggen din - etter å ha blitt tipset om den av min kjære mor (!). Bor selv på Sagene, er i slutten av tyveårene, jobber innenfor tv og setter stor pris på tykke bøker, vakre kjoler og god film. Akkurat som deg (og alle de andre leserne dine). Takk for mange inspirerende, engasjerte og morsomme innlegg!

Mette sa...

Jeg har visst ikke presentert meg før. 33 år, bor i Oslo og jobber innen media. Gift og nettopp kommet tilbake i jobb etter barselpermisjon - og vil dermed kunne besøke bloggen her oftere. Jeg er opptatt av samfunn, mat, helse, reising og litteratur.Har fulgt bloggen jevnlig i 2-3 år og fikk høre om den av felles kjente.
Alltid interessant å lese!

Kirsti sa...

Would you care to hear the strangest story? At least it may be strange to you...

Jeg feirer 45 i mai, er byjente som har blitt landdame. Bor ved en gylden omvei. Det anbefales. Jeg er god på å klippe det meste og å undervise de fleste. Må ha musikk, natur, litteratur, latter og luft. God mat og godt selskap, både eget og andres er også bra. Og film. Og noe å pusle med.

Leser bloggen din fordi det virker som vi har felles verdier. Og du presenterer det på en måte jeg har stor sans for. Takk for gode tips og inspirasjon!

Jeg har ikke finlest bloggen din, så jeg vet ikke om du er klar over dette: http://www.kolonihagen.no/ og til dere i resten av landet: http://www.okomatnorge.no/ ...det er vel ikke bare jeg som synes det er ytterst glamorøst å få nydelig økologisk mat levert på døra?

Etter denne reklamepausen vil jeg takke deg for gode stunder og ønske deg et godt liv ever after.

Polka dots and moonbeams til alle!

Vennlig hilsen

Kirsti (not so strange anymore)

Fru sukker sa...

Hei, jeg heter Synnøve, og jeg har lest bloggen din i snart ett år nå.
Jeg er 25 år,forlovet og bor i Rogaland nermere bestemt på Bryne.
Jeg jobber i parfymeri som makeupartist og selger. Jeg intreserer meg for bøker, interiør, maling, og kreative ting. Liker også godt å være ute i naturen. Jeg er stor romantiker, men har bena plantet på jorden. Jeg er avhengig av å lese bloggen din, den er både inspirerende og avslappende, og deilig å lese.

Tonje sa...

Jeg er 32 år og lektor. Fikk baby for tre uker siden og har aldri følt meg så lite glamorøs som nå. Konstante poser under øynene og ingen klær som passer... Men en av mine kjepphester er at morsrollen ikke skal ta helt overhånd. Så i neste uke har jeg bestilt både (økologisk) frisørtime og hudpleietime, så får mannen ta seg av barnet. Jeg liker bloggen din fordi den har en intelligent vinkling på ting jeg er litt opptatt av. Har fulgt den i et halvt års tid, og den har inspirert meg bl.a. til å være litt mer bevisst økologisk tenkning og handling. Det er bra!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Nyt Blindern :) Jeg lengter tilbake i blant.

Frk. Detektiv: Mange fine ting!

Christina: Her er mennesker i alle aldre velkomne! Du er på langt nær den yngste :)

Wine-fueled: Lesesal-dagdrømmer høres kjent ut. Italia... sukk.

Hildesol: Krise? Hvilken krise? Livet blir bare bedre og bedre når man bikker 30, I promise! :)

Julie: Skitten kaffekopp høres ikke videre delikat ut, nei :D Takk for fine ord, og velkommen i kommentarfeltet!

Skolebibliotekaren: Du har en viktig jobb! Jeg tror aldri min skole hadde egen skolebibliotekar, men heldigvis lå folkebiblioteket i nabohuset mitt.

T: Så bra at reisetipsene kan brukes! :)

Pixelsynn: oioi, takk for det! :)Jeg fortsetter!

Spilliv: Så fint at en mannlig leser kommer fram i kommentarfeltet! Takk for kommentar!

Karina: Jeg vil jo gjerne vite noe om dere også, så jeg fant ut at dette var en passende anledning :)

Siri: Haha, ja, gærningene er der fremdeles! Håper det blomstrer mye i Cambridge nå!

Lise Camilla: Ja, New York-dekningen i bloggen har vel overkjørt de fleste andre reisemål :D Velkommen hit!

HildeSofie: Hvis man har jord under neglene fordi man f.eks. har stått på hodet i et blomsterbed en hel dag, synes jeg absolutt man kan begynne å diskutere glamourfaktor! :) Lykke til med balkongen!

Johanne: Takk i lige måde! Håper det blir hage på deg!

Marianne: Ja, reklame skal vi ikke ha noe av her! Men oi, designerveskelidenskapen er vel ti ganger dyrere enn parfymelidenskapen - jeg får være takknemlig for at jeg "bare" er gal etter parfymer :D

HildeS: Hei hei! Lykke til med butikken!

Annelie: Enda en svenske, så bra!! Jeg liker sør-Sverige veldig godt :)

Black Orchid: Det er bra du vil ta vare på alle dyr! :) Et yrke jeg har stor respekt for.

Anonym: Sagene, da har du vel spist gulrotkaka på KaffeGram? Hvis ikke - gjør det i dag! :)

Mette: Det begynner å demre... Den felles kjente bor kanskje i Stockholm? :)

Kirsti: Åjo, gjett om jeg har lyst til å abonnere på økofrukt, bare litt utfordring med logistikken enn så lenge. Men takk for påminnelsen! Og nå ble jeg nysgjerrig på hvilken gylden omvei du bor ved! :)

Synnøve: Makeupartist, bra! Du får gradvis snike inn økologiske og parabenfrie produkter i parfymeriet ditt og sørge for at kundene blir hekta! :)

Tonje: Så fint å kunne inspirere til å være mer øko-bevisst! Og gratulerer med ny baby!! Pass på deg selv.

Jenny B sa...

Jag är en 37-årig ingenjör som bor i Stockholm, och har den stora lyckan att vara personlig vän med Glamourbibliotekaren! Till alla som undrar om man verkligen kan leva ett liv så genomsyrat av vardagsglamour eller om alla poster är påhittade, kan jag gå i god för att Glamourbibliotekarens liv är precis så fyllt med stadspromenader, spännande resor, vacker musik, god litteratur, fina blommor och smakliga koppar te som hon delar med sig till oss!

Mina intressen varierar från barnslig humor, action och vetenskap (skall jag berätta hur den nya 3D-tekniken fungerar?!) över politik, samhällsliv och ett mycket intensivt kulturliv. Jag är jätteglad över gemenskapen som känns i rapporterna om Glamourös Fredag som droppar in från hela Norden!

Kirsti sa...

Hei igjen.

Den gyldne omveien du ble nysgjerrig på er www.dgo.no -joda, det er en omvei- men snarveien til lykke for meg:-) Innherred og Inderøy har mye mer å by på av godt for alle sanser enn det du finner på denne linken. Så vet du det. Velkommen til alle!

Håper det ordner seg med logistikken sånn at du kan få økomat på døra. Det er herlig å få pakke med uforutsigbart innhold -det eneste jeg vet er at det er av bra kvalitet og økologisk. Og at det smaker godt. Mmmmmmm -og lukten! Barnlig glede blandet med en aura av glamour.

Snubla over denne nå. Kanskje det er noe for deg? De åpner førstkommende lørdag. http://www.gjordis.no/

Gratulerer alle, spesielt boken og opphavsretten, med dagen i morra. http://www.verdensbokdag.no/

Tjolahopp fra Kirsti

Ebba sa...

Hei, jeg er 29 år og har fulgt bloggen din en stund. Det er morsomt og følge med på deg fordi oppdaterer bloggen ofte! Det er fin hverdagsfilosofering å lese bloggen din.

Anonym sa...

Jeg har(viss jeg ikke husker feil, og det tror jeg ikke jeg gjør) skrevet svar på begge dine tidligere "Hver er dere?" poster uten å aktisk trykke send. heh.

Kristine, bor i en av Bergens nabokomuner. Er atten, snart nitten, år gammel og går siste året på videregående.

Har lest bloggen din en lenge og synes du har en så fin holdning til livet og til ting at jeg ikke kan unngå å bli glad hver gang du oppdaterer.

Anneke sa...

Hei, jeg har fulgt med på bloggen din hver hverdag i snart 5 måneder. Jeg er en 22 år gammel resepsjonist/altmuligdame som vurderer å begynne på bibliotekarstudiet, da jeg jobbet som bibliotekarassistent da jeg var yngre.
Det er få hobbyer å skryte av (lesing er ingen hobby, det er et instinkt), men jeg liker å lære nye ting, og akkurat i år lærer jeg å strikke, sy med en gammel Singer, danse tango, lage sushi, og yoga. Jeg beveger meg også sakte men sikkert gjennom blues- og jazzavdelingen på Deichmanske. Din blogg er veldig satt pris på av meg; du utsetter meg for musikere jeg aldri har hørt om, men oftest liker, og lærer meg å slappe av i de bittesmå øyeblikkene hvor alt er helt perfekt.
Takker, nikker, neier, og bukker.

Marito el Finco sa...

Jeg er 28 år og bor på Sandaker med samboeren min. For tiden er jeg arbeidssøkende med blant annet master i allmenn pedagogikk på cv´n. Kultur, mote, musikk og interiør har interessert meg i mange år. Etter at søsteren min snakket så utrolig varmt om bloggen din i høst begynte jeg også å følge den. Nå er jeg innom minst én gang om dagen, og blir så glad og inspirert av alt du skriver om, og av bildene og musikken. Jeg har anbefalt bloggen din til mange av mine venninner:)

L sa...

Hei Jeg heter Lena, og er 22 år. Bor i Chicago, jobber som nanny. Leser bloggen din hver dag, har den som snarvei på skrivebordet. Interesserer meg for interiør, klær, sko og vesker (sånn helt overfladisk) og historie, musikk og kunst.. Går på Oakton College, der jeg studerer spansk og romersk historie. Har min egen blogg, som jeg prøver å oppdatere så ofte så mulig... Skriver mest om hverdagen min, litt klær og sko, og om livet på andre siden av kloden...

Live sa...

Hello!
Jeg heter Live, er 24 år og bor i Oslo. Jeg er straks ferdigutdannet bibliotekar på høgskolen og bor på deilige St. Hanshaugen med katten min, Brünhilde. Jeg eelsker alle kulturelle ting, teater, kino, museumsbesøk, konserter- you name it! Akkurat nå er jeg fortsatt i operarus etter å ha sett Carmen på premieren. Neste gang jeg går på kino har jeg tenkt å ta med en kartong vin og smugdrikke i filmmørket. Takk for en super blogg!

Glamourbibliotekaren sa...

JennyB: Takk takk! Og jeg vil gjerne anbefale alle å gå inn på din utmerkede kulturblogg!

Kirsti: Aha, det var akkurat den omveien jeg tenkte på. Slett ikke ukjent for meg :) Takk for alle tips!

Ebba: Velkommen i kommentarfeltet! :)

Kiwie Kristine: Gratulerer, du trykket "send"! :D

Anneke: Bare hyggelig! Håper du begynner på bibliotekarstudiet! :) Og lykke til i jazzjakten!

Marito el Finco: Jeg blir ekstra glad når dere setter pris på musikken jeg legger ut, for det er musikk jeg er aller aller mest interessert i selv også :)

Miss L: Så morsomt med lesere på den andre siden av jorda! :)

Live: Wow, kudos for kattenavnet!! :D (Går du på Gimle kino, behøver du ikke å gjøre det i smug!)

Anonym sa...

Er gedigen fan av bloggen! Den er elegant, morsom, lærerik, munter, ettertenksom + mye mer. Er innom flere ganger til dagen. :)
Jeg; 39år (men av og til 12, 28 eller 90år) sunnmøring som har bodd i Kristiansand i 13 år, jobber som innkjøper (er hjemme i mammapermisjon med en nydelig gutt på 6mnd) Interesser; foto, film, musikk, bøker, interiør, skriver dikt, roter i hagen, mediterer på lange skogsturer, pasjon for vesker, parfyme og sjokolade.
Amateurmamma

litenIda sa...

Hei!
Jeg er 25 år, studerer realfag ved universitetet i Oslo. Har bodd i Oslo i mange år, men er opprinnelig fra Midt-Norge. Jobber deltid i en bokhandel ved siden av studiene, og stortrives med det!
Har vært leser av bloggen din i godt over et år, mer eller mindre fast. Her finner jeg mye inspirasjon til å gjøre hverdagen lysere!

Epicureatricen sa...

Jeg har lest her inne i noen år, men har aldri skrevet om hvem jeg er, så 'here we go'... Jeg er 28 og har nettopp kommet hjem (og hjem er deilige København) fra Australia hvor jeg har tatt en MBA. Jeg er arbeidssøkende og det fyller egentlig det meste av tiden min og tankene mine akkurat nå - håper veldig på et snarlig gjennombrudd. Ellers blogger jeg litt om mat og er ute og lete etter andunger hver dag. De er så deilig livsbekreftende!

PS: Overraskelsen min fra Glamorøs Fredag i forige uke, hvis noen husker det, var en tur i Operaen for å se Den Glade Enke.

Mustardseed sa...

Jag är en ganska ny läsare av din blogg och tycker mycket om både ditt sätt att uttrycka dig, bilderna och hela layouten. Inspirerande! Jag är svensk, ingenjör, mamma, feminist, bor i stor villa i Stockholm med sambo och totalt fem barn (både från tidigare relationer och ett gemensamt). Läser mycket och ser på film, tycker om inredning och mode, men läser mer om det än jag praktiserar det.

Cecilie sa...

Hei!
Jeg er 34 år, jobber med PR men for tiden hjemme i mammapermisjon og elsker det. Bor i Oslo. Har fulgt deg i snart to år og synes du er veldig flink til å formidle stemninger!

Lotte sa...

Jeg er arkitektstudent på 5. året og har fulgt bloggen din i nærmere 3 år. Var student i London da en venninne tipset meg om den og siden har den fulgt meg som et herlig innslag i en travel hverdag. Jeg bor nå i Oslo med kjæresten min og synes det er fantastisk å bli påminnet om at det er de små tingene som er viktig i hverdagen! Og den er absolutt med på å minske mitt allerede minimale kles- og glossy magasin-budsjett.. Er absolutt så mye mye hyggeligere å bruke penger på blomster, god te og et kafèbesøk i ny og ne. Keep up the good work!

Elle sa...

Jeg fant bloggen din nylig via englefjes(- takker for roma-tips!) Jeg er 36 år og er lege i utkant Norge. Jeg har 3 barn ( ønsker meg et til) som jeg liker å ta med på glamourøse reiser sammen med min kjære (som også er barnas far).
Jeg var trofast bibliotekgjenger som barn/ungdom/student- valgte ofte bøker etter omslag og gravde meg etterhvert dypere og dypere inn i voksenavdelingen.
Jeg var den som leste uår 2 ( i tillegg på fritida )da vi leste uår 1 på VGS og etter at vi leste Victoria husker jeg at jeg hadde med to Hamsun hardbacks på min første 5 dagers fottur i Rondane 17 år gammel...
Nå leser jeg mer i perioder - hvis jeg blir inspirert- og der du kommer inn...
Også liker jeg blomster, fine kjoler og fine sko, matlaging, kaffe og te, jeg syr litt også...

Anonym sa...

Kikker innom av og til, men blir snarere irritert enn inspirert. Mye av det du skriver om sammenfaller med mine interesser, men din verden framstår som utrolig liten og begrenset innenfor rammer som er snevre. Synes ofte din bloggkarakter virker som en skikkelig kontrollfrik! Har du noen gang håret på snei? Gørr med alle disse teene også. Fruktblandinger fra helvete. Ingen riktige teelskere ville drikke noe sånt skvip. Egentlig visste jeg ikke hvor irriterende jeg synes denne bloggen er før jeg satte meg for å skrive. Det er bare ett å gjøre.... slette deg fra mine favoritter.
Farvel

MillaCamilla sa...

Oi oi, her får en virkelig høre det. Uansett, jeg har presentert meg selv tidligere. Eneste som er nytt er at leiligheten på Sandaker er solgt og frøkna flytter ut av byen for å bli frue. Bloggen skal imidlertid leses fortsatt, da den er glimrende!

Anonym sa...

Jeg har fulgt bloggen din i noen måneder nå. Du skriver fint :)

Jeg er 24 år, jobber som IT-konsulent, men har hobbyer som strekker seg mer i retning av andre ting - film, gammelt servise, innredning, planter, håndarbeid, sying og diverse.

Blogger selv på http://idavictoria.livejournal.com/

Tigeranda sa...

Her lyt eg seie meg djupt uening med "anonym" over, for meg framstår ikkje denne bloggen som laga av ein kontrollfrik.

Tvert i mot, eg stikk innom kvar veke nettopp fordi den er avslappa og vakker. Joggesko og gode parfymer, Arrested Development og Woody Allen, det er desse kontrastane som for meg gjer den så fin. Og musikktipsa så klart:)

Og eg? Eg har lest bloggen din eit par år, og er spesielt glad i heimelaga is og å grave i jorda. Heldigvis for eg lønn for det siste og ikkje for å ete is.

Valkyrie sa...

Hei! Jeg er Valkyrie på 38 år. Jeg bor i Fredrikstad og er lærer. I høst var jeg ferdig med 30stp skolebibliotekkunnskap (kjempelangt ord, ikke sant - prøv å si det med noen glass vin innabords). Neste skoleår håper jeg at jeg kan overta ansvaret for skolebiblioteket på skolen der jeg jobber, og har massevis av ideer til hva vi kan gjøre. Bloggverdenen er relativt ny for meg, og da jeg startet min egen blogg i vinter prøvde jeg å lese så mange blogger som mulig for å få litt inspirasjon. Da ramlet jeg tilfeldigvis over denne flotte bloggen. Selv kan jeg nok ikke karakteriseres som glamorøs i hverdagen, men jeg er i ferd med å glamorifisere fredagene mine. Ellers er jeg så frekk at jeg henviser til min egen blogg hvis du vil bli bedre kjent med meg (må jo ha noen lesere jeg også...).

Ruth sa...

Jeg har lest bloggen din i noen år. Det var nok parfymeinteressen som fanget meg. Etterhvert har jeg også blitt mer interessert i te:)
Jeg er en kvinne på 29 år som bor i Bergen. Jobber som dansepedagog, men er for tiden i morsperm. Er opptatt av mote, trening, musikk, blomster og litteratur.

Glamourarabisten sa...

Jeg er en (straks) 24-årig midtøstenstudine på Blindern som bor med samboer øverst på Torshov. Foruten studiene så driver jeg med musikk (fløyte i korps). Gleder meg over det vakre og glamorøse i de små tingene, og har gjennom bloggen din funnet ut at det er "lov" å være litt glamorøs når man vil, selv for HF-studenter. ;-) Har vel underskrevet både med Amadhrill, Signe og Glamourarabisten. =)

Sniklesende M sa...

Husker ikke lenger hvordan jeg snublet over bloggen din. Fine bilder, godt skrevet tekst og morsomme betraktninger får meg iallfall til å komme tilbake nesten daglig. Selv er jeg fransklærer, deltidsstudent, 28 år og ganske nygift. Bor og jobber litt utenfor Oslo, og et årlig glamourøyeblikk er når vårsola titter inn i stua for første gang :)

Line V. sa...

Jeg er 23 år gammel. Studerer molekylærbiologi på Blindern. Jobber litt deltid ved siden av. Er født, oppvokst og bosatt i Oslo. Bor for tiden sammen min kjære på St.hans haugen. Har det ufattelig fint om dagen!

Jeg er forholdsvis ny leser, leser bloggen min fordi den gjør meg så glad! Den får meg også til å tenke gjennom om jeg trenger å bruke så mye penger på nye ting.

Har en klok sjef som sier "bruk det fine til hverdags og det stygge til fest, for det er mange flere hverdager" Og det blir jeg også inspirert til av deg.

Bente sa...

Jeg er en Oslo-jente på snart 30 som har fulgt bloggen din jevnlig en god stund nå. Jeg synes fremdeles jeg finner gode betraktninger og tips her i ditt hjørne av weben.

Driver ellers med mann&barn, miljø på jobb og promoterer hverdagsøyeblikk gjennom bloggen http://1511km.blogspot.com.

Marsvinet sa...

Hei! Jeg er 33 år og jobber som forsker i Bergen. Har lest bloggen daglig til min første tekopp på kontoret i minst to år og går aldri lei, slik man gjerne gjør av andre blogger. Går for tiden høygravid og nyter ethvert glamourtips, uansett sjanger.

Ingvild sa...

Jeg har lest bloggen din i et par år, uten å gi meg til kjenne, men nå følte jeg meg kallet. Jeg er 30 år, studerer kunsthistorie på blindern og bor på grünerløkka. Venter mitt første barn, og er lykkelig over det! Jeg er innom bloggen daglig, synes den er et flott følge til morgenkaffen. Liker at du trekker frem din unike tolkning av glamour, og kommer med tips angående bøker, utstillinger, teater m.m. Jeg leser ingen andre blogger, det er ingen over eller ved siden av glamourbibliotekaren. Mange takk skal du ha.

Elisabeth sa...

Har nok svart før, men jeg har da blitt et år eldre, så vi kjører på. Jeg er en 23 år gammel språkstudent fra Bærum som bor i Oslo som synger i kor på fritiden og elsker musikk, bøker, filmer, sko og undertøy.

Jakten på det perfekte antrekk/den perfekte sminken/den perfekte frisyren tar visst aldri slutt, men du verden, så gøy jeg har det mens jeg leter! Sånn som her inne, for eksempel. Her i Glamourland er det alltid fint å være til.

Ida sa...

Jeg er en 25 år gammel studine som leser bloggen din fordi den minner meg om at det alltid er på tide å gjøre noe fint. I dag har det for eksempel vært fantastisk vær her i London, og jeg har kjent duften av Nivea solkrem for første gang i år- dette i skjønn forening med bok, strikketøy og jordbær i Holland Park. Bliss!

Hverdagslykkelig sa...

Jeg er meg; 29 år, fysioterapeut som jobber med barn og bor i Trondheim. Yrkesglamouren består først og fremst i 4-årige jenter som lever ut prinsessedrømmen, mens jeg øver meg på å glamourere mer på fritiden.

Det beste med bloggen din er alle blomstene og all hverdagslykken!

Sangerinnen sa...

Jeg er 25 år gammel jente fra Vestlandet som for tiden går mitt tredje år på Royal College of Music i London, hvor jeg studerer klassisk sang. Jeg bor i sør-London sammen med min kjære skotte, som også er klassisk sanger. For uten musikk, som opptar det aller meste av min tid, er jeg interessert i de små gleder: en god bok, blomster i veikanten, en deilig kopp te, et kakestykke i ny og ne, en god film, gamle ting på markeder, et fint dikt, rare mennesker man ser på t- banen, for å nevne noen:)

Prøver å gjøre hver dag glamorøs på en eller annen måte, og er stor fan av glamorøs fredag! Keep up the good work!

Katja sa...

23 år gammel hardbanka oslo øst jente(les:Kampen), med A endinger på anna hver settning.
Traff mannen i mitt liv for litt over ett årsia, og byen i mitt liv med ham. Han er en ekte parisianer;)
Jobber for tiden i en ekslisiv undertøysbutikk i en av Paris sine mange kjøpesenterkjellere, mens jeg tripper rundt i en ganske så kort og rosa uniform og høyhelte sko.
Skal begynne å studere kunsthistorie til høsten.
Kom over siden din for kanskje to års siden, da jeg begynne å stoke den nye og idiotiske dama til min eks som jeg var blitt dumpa for. Hun blogget og dermed ble jeg dratt inn i bloggeuniverset. Fant noen jeg alltid må se innom gjennom dagen, bla. din fantastiske blogg. Så takk til ekser og idiotdamene dems;)

Ellers drikkes det helst te, favoritten er fra Mariage Frères, kan anbefales.og det spises Macarons i stort omfang.

Glamourbibliotekaren sa...

Amateurmamma: Kjenner meg igjen - jeg var 13,5 år i ettermiddag da jeg hørte en spesiell låt og sola skinte april-lavt :D


LitenIda: Bokhandel, bibliotek, de beste stedene å tilbringe dagen! :)


Epicureatricen: Oi, overraskelsesopera! Morsomt! Lykke til i jobbjakt.


Moderna: mmm... Stockholm i mitt hjärta... Velkommen hit! :)


Cecilie: Takk for det! :) Stay tuned!


Lotte: Åh, arkitekt, en av mine alternative karrierevalg.. i teorien i allefall :) Kanskje jeg hyrer deg en gang!


Elle: Oi! Det kaller jeg leseentusiasme! Håper Trastevere faller i smak!


Anonym: Haha, du skulle sett håret mitt akkurat nå! :D Kudos for bruk av ordet "gørr" forresten, det bør vi ta inn i dagligtalen igjen. Farvel! :)


MillaCamilla: Lykke til med både flytting og ægteskab!


Idavictoria: Velkommen hit! Jeg blir så imponert av alle dere som kan å sy.. jeg har glemt alt jeg har lært!


Tigeranda: Kontraster mangler det ikke på for min del, du har helt rett. Jeg gir ikke opp joggeskoene mine for alle Manolos i verden ;)
Kos deg med is og jord, kanskje helst ikke i kombinasjon!


Valkyrie: Ah, bra holdning! Revolusjoner skolebiblioteket! 100% støtte herfra. Og husk: Det er den indre glamourfølelsen som gjelder, ikke hvorvidt en kan karakteriseres som glamorøs eller ikke av andre :)


Ruth: Dansepedagog, så morsomt! Jeg digger at dere har så mange spennende yrker! Håper det finnes bra parfymebutikker i Bergen så du får dyrket din interesse.


Glamourarabisten: Fra en tidligere HFer får du herved et rungende JA, det er lov! :)


Sniklesende M: Ja, det er et lykkesjokk uten like når det skjer!


Line V: Velkommen hit! Jeg er forøvrig helt enig med sjefen din. Ellers blir det jo bare liggende!


Bente: Bra, fortsett med promoteringen! :)


Marsvinet: Oi, lykke til med fødsel og baby! :)


Ingvild: Kunsthistorie ja, det har jeg også gjort. Trodde skulderplagene skulle gå over når Gardner ikke lenger behøvde å være med i sekken hver dag.. men så begynte jeg på biblio og der kom fem kilo katalogiseringsregler med et brak :D Lykke til med baby!


Elisabeth: Nei, det tar heldigvis aldri slutt! Det ville jo vært kjedelig å ikke ha noen grunn til å lete lenger :)


Ida: Oioi, definitivt bliss! Enjoy!


Hverdagslykkelig: Og mer blomster blir det! :) Magnoliaene er nemlig i gang i botanisk hage... stay tuned!


Sangerinnen: Åh, London må jo være perfekt å studere klassisk musikk i, med alle konserthus og operaer og ikke minst alle kammermusikkseriene i Wigmore Hall... Heldiggris!


Katja: Kudos for innfallsport til bloggverdenen! Den var original :D

Olstad sa...

36 år utdannet ingeniør. Delvis hjemme med små barn. Driver også nettbutikk. Har besøkt glamourbiblotekaren i ca 2 år. Har kommentert på noen inlegg dels som Olstad dels som butikkjenta.

Sara sa...

Er 20 år. Lærerstudent i Bergen. Leser "glambloggen" regelmessig. Liker å lage mat, lese, klatre, høre på god musikk, klatre.. Det var det :)

Ellmine sa...

God kveld. Jeg er en 22år gammel lærerstudine som studerer i Trondheim og har vært inneom bloggen din nesten hver dag i 1 år. Jeg er frelst av Lush-produkter og er ekstremt glad får at de nå har åpnet butikk i barteby. Jeg interesserer meg for god mat, loppemarked og retro/vintage ting, klær og gjenbruk generelt. Blir veldig inspirert av bloggen din, som har åpnet øynene mine for mye nytt og glamorøst og spesielt da parfyme. Håper du fortsetter med bloggen i mange tiår.

Frøken Paris sa...

Jeg er en forholdsvis ny leser. Fant bloggen for noen uker siden, men har siden stadig vært innom og frydet meg over alt det vakre man her kan se og lese. Jeg er en pike på 27 og bor i Paris. Her nyter jeg livet sammen med Julius Petronelius i en liten leilighet på 40 kvadrat. Jeg kommer fra oppi "dalen", men har bodd i Frankrike i snart ti år. Jeg er for tiden stipendiat i sosiologi. Så får vi se, om det en dag blir (litt glamorøs) doktor av meg...

Mor i Nord sa...

Du er en av mine favoritter !
Musikken din er fantastisk, Jeg reiser svært mye
har anledning til å gjøre det jeg vil. 55 år. Elsker å gå på ski- alpint og langrenn. Arb i oof forv. Er jeger og elsker å lage gourmetmat. Bor i byen om vinteren og på gård ved havet om sommeren.Har 3 voksne barn.
Elsker DVF kjoler,Innkj for denne sommer: Jeans fra Jacob Cohen og 7for all mankind.Skjorter fra La Martina.,sko Lotusse (skal ha sandalene fra Tods .Sol og se briller fra Tom Ford. Klættermusen sportsklær.
Favoritt i Oslo er Gimle parf og Fredrik i Skovveien.
Nye dufter for vår og sommer er: Bond no. 9 "Park Avenue og Debut fra Delrae. Sminke fra mac er uslåelig, Creme de corps fra Kiehl all time fav.
Bøker enorme mengder: Nå er det Gavaldas nye La Consulante/Lykka er ein sjeldan fugl.

fru Storlien sa...

Jeg har nok svart før, men svarer nå også.Bloggen din har jeg fulgt ganske jevnt i nærmere to år, men er selv ganske fersk blogger. Jeg er sydame med arbeidsplass på loftet, og har stor glede av bloggen din. særlig glamorøse fredager, ettersom det å primært jobbe hjemme har senket glamourfaktoren noe. Det er lettere å sminke seg og kle seg pent når man skal ut blant folk. Jeg er gift, har to barn og en lystig hund, og synes livet er ganske så ok!

Kanei sa...

Jeg har anonymt fulgt bloggen din i kanskje 2-3 år. Husker ikke hvordan jeg fant den, men sannsynligvis gjennom noen søkeord på google. Jeg er spesielt glad i Finn stilen-kategorien din!

Jeg er 24 år, utdannet ingeniør i Trondheim og jobber i vannkraftbransjen på sørvestlandet, men er opprinnelig fra Telemark. Interessen for mote og glamour har kommet de siste årene, før det var jeg ikke særlig opptatt av slike ting.

Jeg syns bloggen din er et stort lyspunkt blant mange andre "like" blogger i samme sjanger :)

Mette sa...

Ja, det er hun som bor i Stockholm :-)

Eline sa...

Hei!
Jeg er stadig vekk innom bloggen din, så da kan jeg jo fortelle hvem jeg er, jeg også.
Jeg heter Eline og har nettopp fylt 20. Dagene går med til å prøve og forstå verden. Så kanskje jeg greier å gjøre den rettferdig en dag. Ellers liker jeg å lese, smile, plukke blomster og drikke te.
Så da vet du det :)

Wanda sa...

Jeg er litt over 40 og bor i Oslo. Er bibliotekar jeg også (og har gjort klesoppgaven ...)Har vært innom den fine bloggen din nesten daglig etter at jeg oppdaget den under et kurs på jobben for tre-fire måneder siden. Ser jo at du har holdt på med dette lenge. Selv er jeg fersk blogger og får mye inspirasjon hos deg :-)

Anonym sa...

Kjære Glamourbibliotekar. For oss uinnvidde; hva er klesoppgaven?

Hilsen nysgjerrige Amateurmamma.

-S- sa...

Hei! Eg er ei 25 år gammal sognejente i Bergen, masterstudent i spansk på siste året og er difor innom bloggen din dagleg som eit ledd i pågåande prokrastineringsinnsats...
Er nok litt under middels interessert i glamour og mote, men langt over middels interessert i litteratur og musikk, så eg finn likevel stor glede i denne bloggen (eller kanskje heller "desse bloggane"). Når eg ikkje "studerar" driv eg (i tillegg til lesing&lytting) med foto, museumsbesøk, så mykje reising som studentbudsjettet tillet og litt sporadisk blogging :)

Madamsterdamme sa...

Bibliotekar og relativt ny bloggleser på 42 år som nyter det glamorøse liv i Amsterdam, hvor gatene/kanalene er kranset med flotte skobutikker, kjoledesignere med sans for Grace Kelly og Jackie O, bruktbutikker som selger "Shabby Chic" nips og blomsterboder fulle av utrolig billige blekrosa tulipaner og limegrønne hortensiaer. Selv en såpass lite glamorøs jobb som bibliotekar blir bedre når man som kvinnelig sådan kalles "Bibliothecaressa". Din blogg er en morsom og fin inspirasjonskilde, både stilmessig og musikalsk, hadde bare min kjære også skjønt at rosa lysekroner er toppen av lykke............

Lektorspira sa...

Har les denne bloggen i over eit år no og har kommentert under diverse namn. Austen/lektorspira er nokre av dei ;)

Er per dags dato på eit studieopphald i Tyskland. Min store draum er å undervise i engelsk og tysk og bli ein "minneverdig" lektor.

Er oppteken av språk, mat, trening, bøker og små og store kulturelle opplevingar i kvardagen.

Glamourbibliotekaren er blitt fast lesnad i kvardagen og den gir meg noko heilt spesiellt. Håpar Glamourbibliotekaren aldri blir lei av å blogge!!

Anonym sa...

Jeg er 33 år og bor på gård i Vestfold med pusen min. Tar fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, er musikk- og bokfantast, og en spirituell reisende på livets vei. Aktiv i naturvernforbundet. Liker å lese bloggen din fordi jeg syntes det er spennende å se hvor forskjellige folk er, men at man allikevel kan ha ting i felles.

Glamourlektoren sa...

OK, da, så får også jeg lette litt på sløret: Norsklektor i videregående, og har vært bokanmelder i en årrekke. Glad for å ha fått med meg nesten hele det herlige 60-tallet (født i 1961). Jeg er gift og har tre sønner. Bor på gård nær Oslo. Stort, gammelt hus og ditto have tar masse tid, men det er også en kjær hobby. Er innom Glamourbibliotekaren nesten daglig for estetisk og annen inspirasjon - en blogg jeg ble tipset om av en venninne for et halvt år siden. Har siden vært trofast leser (og lytter!)og bidrar iblant. Bøker, musikk, film og teater er hovedinteressene, men er også en utpreget estet og blomsterelsker. Lever etter mottoene "Fest på en hverdag" og "Gi det videre". Alt som kan gi små glimt av lykke for meg selv og andre er det verd å jakte på. Det handler ofte om de enkleste ting, som å drikke te av en vakker gammel porselenskopp eller å lukte på en blomst, lage et godt måltid og dekke et fint bord for noen man er glad i. Er veldig glad i bloggen din!

Glamourbibliotekaren sa...

Olstad: Enda en butikkinnehaver, så morsomt! Jeg skal ta en titt!

Sara: Glad i å klatre? :)

Ellmine: Ja, Lush, heldiggris!

Gunhild: Velkommen hit! Åh, så heldig du er som bor i Paris..

Mor i Nord: Du har god oversikt :)

Fru Storlien: Ja, glamorøs fredag er fine saker! Særlig når man jobber hjemme!

Kanei: Velkommen ut av skyggene! Hyggelig at du har hengt med så lenge.

Mette: Aha! :) Da husker jeg deg.

Eline: Lykke til, det er en stor oppgave du har foran deg... :)

Anniken: Velkommen hit! :)

Amateurmamma: Det er en stor oppgave man jobbet med i andreklasse på bibliotekskolen - der ord/begreper innen et emne skulle settes i relasjon til hverandre i et slags hierarki, eller en slags tesaurus. Emnet var klær eller moter, og jeg husker bl.a. at et av ordene som skulle inn i systemet var "haute couture". :) Derav navnet klesoppgaven.

S: Alle prokrastinerer vi! :) Hyggelig at du henger her!

Madamsterdamme: Åh, fin by! Og fin tittel - Bibliothecaressa!

Lektorspira: Jeg håper du setter opp Derrick på pensum! :D Det hadde vi i tysken på gymnaset. Utekstet. Er ist tot.

Fredfylt: Katt og naturvernforbund høres veldig fint ut :)

Glamourlektoren: Da høres det ut som du har havnet på rett sted! :) Fine motto som jeg forsåvidt forsøker å formidle i denne bloggen, uten at jeg har satt ord på dem.

Ellen Marie Albertsen sa...

Jeg er ei jente på 20 år, og skriver bloggen Løvinnen. Det blir ofte mye bøker, te, blader, økologisk, kunst o.l. både på bloggen og ellers i livet. Må vel snik-reklamere litt, og fortelle at jeg er te-tester for Teklubben og skriver teanmeldelser ukentlig på bloggen min.
Titt gjerne innom!;)
Ellers går jeg reklame og merkekommunikasjon i Trondheim og jobber litt ved siden av.

Titter innom her hos deg flere ganger
i uken, -din blogg er helt nydelig!!!:)

Glamourlektoren sa...

"Fest på en hverdag" er en Evi Bøgenes-tittel. Slukte disse bøkene, til dels mors gamle, i oppveksten. Mottoet har fulgt meg siden:)

Anonym sa...

Hei. Eg heiter Astrid, er 41 år. Godt gift om mor til fire! Bur på Jæren, og arbeider som bibliotekar. Skal snart ha eksamen, tar det første året på bibliotekar-studiet på fjernundervisning. Eventuelle fristunder nyter eg hagearbeid, turgåing og lesing. For tida les eg Jojo Moyes; Over havet.
Takk for fin blogg.

Hanne sa...

Jeg er en nitten år gammel jente (fyller 20), som for tiden studerer statsvitenskap i Trondheim. Jeg tror jeg har lest bloggen din i snart to år, eller tre?
Liker godt at du oppdaterer ofte, uten at det virker trivielt. I tillegg skriver du om mye av det som opptar en ung kvinne som meg -litteratur, flotte kjoler, velvære uten overflot og ikke minst musikk! som deg gikk jeg musikklinja og hadde jazzpiano som hovedinstrument. dette preger nok både lytte og konsertsmaken min. I tillegg liker jeg pianotrioer, alt Bjørn Gabrielsen skriver, cardigans, friske neglelakkfarger, noveller og meninger utenfor boksen. Til sist må jeg bare si at bloggen din fungerer som egenterapi på litt tunge dager. Akkurat som rødvin til studentmiddagen :) håper du fortsetter i lang tid!

Hedvig sa...

Hei Glamourbibliotekar. Så hyggelig oppfordring. Noen av oss trenger jo et spark bak før vi skriver kommentarer, selv om vi er trofaste lesere. Jeg er relativt ny, men er inne og leser nesten daglig. Jeg heter Hedvig, er 31 år og bor i Oslo, ikke langt fra Botanisk have. Jobber på UiO. Takk for kjempefin blogg! Og et ønske om gode vårdager til alle!

Anonym sa...

Jeg er 32 år og trønder i New York. Har lest bloggen din nesten hver dag i ca 2 år, og har ingen planer om å slutte med det! Det er så kjekt at du skriver om så mye forskjellig, tips, ideer og ikke minst alle de fine bildene... Gleder meg allerede til å sjekke bloggen din i morgen!
Keep up the good work!! Takknemmelig NY-hilsen -V:)

Johanna L sa...

Jag har inte svarat förr! Jag är en av fem bakom Bokhora.se och från början hittade jag nog hit via böckerna. Men sen blev jag även fast för Glamouren, och New York, och musiken, och teet, och allt annat. Uppskattar din blogg mycket och kikar in någon gång i veckan. Gillar att läsa norska bloggar också för jag bodde ett år i Bergen för ett tag sen.
Mina egna intressen är ungefär exakt det ovannämnda; böcker, NY, te. Inte så mkt glamour kanske, men tja...

Trevlig fredag! / Johanna

Bergljot sa...

Hei! Vært aktiv leser i ca et halvt år nå, men kun kommentert én gang på "glamorøs fredag". Men har stor glede av å bare lese :) Mitt navn er Bergljot, bor i et lite hus på landet utenfor Skien, men er fra Akershus. Er gift med en flott mann og jobber som kateket. Når jeg har tid til å kose meg, sitter jeg i vår lille kjellerstue som er innredet med arvede møbler og loppemarked-funn og hører på gamle eller nye plater, helst James Taylor :) Ellers er pianoet flittig brukt. Takk for masse inspirasjon og god lesning!

Sidsel sa...

Slenger meg på jeg og. Jeg er 26, journalist i lokalavis, blogger litt i dag og kanskje mer etter hvert.

Synes du har en fin blogg, og du er flink til å oppdatere ofte. Fine bilder. Bra glamour. Stå på.

Fru Brun sa...

Hei! Jeg er 28 år gammel og jobber som bibliotekar på et lite fagbibliotek i en mellomstor by på Østlandet. Jeg leser en del, helst nyere litteratur, er avhengig av å ha radioen på på kjøkkenet, pusser opp et gammelt hus(det tar altfor lang tid) og drømmer om å skaffe meg en hund når vi en gang får flyttet inn i huset.

Jeg har etterhvert blitt en av de faste leserne som ikke gir lyd fra seg. Hyppige oppdateringer og korte innlegg er perfekt for et lite avbrekk i en travel jobbhverdag. Skal ikke skryte på meg at jeg omgir meg med så mye glamour. Kan vel ikke en gang si at jeg drømmer om det. Men jeg liker allikevel godt å lese her hos deg. Fine bilder og hyggelige innleg :o)

Marianne sa...

Hei, Har sett på dine fine blogg ca. ett års tid nå - og er fortsatt imponert! Jobber på bibliotek (halvferdig bibliotekar i meget moden alder - 51!). Interessert i bokstoff og mote og prøver iøvrig å henge med på nye fenomener! Flotte bilder, gode innslag av alle slags - kort sagt en fornøyelse å følge med på. Fortsett i sammen stilen du!

Glamourbibliotekaren sa...

Løvinnen: Så fint å fronte teverdenen på den måten! :) Og takk for fine ord.

Glamourlektoren: Aha, hvordan kan den ha gått meg hus forbi? Trodde jeg pløyde gjennom alle i 12-årsalderen..

Astrid: Lykke til med eksamen!!

Hanne: Hyggelig at du liker bloggen! :)

Hedvig: Velkommen hit til kommentarfeltet! :)

Anonym trønder: Hils New York!

Johanna L: Velkommen til kommentarfeltet! :) Jeg kjenner til bloggen din!

Bergljot: Åh, en fellow James-fan... er han ikke vidunderlig?

Sidsel: I will! Velkommen hit!

Fru Brun: Du får gi lyd litt oftere heretter! :)

Marianne: Ok, hvis du fortsetter å henge med! :)

Anonym sa...

Hei,

36 år med mann og to fantastiske små barn på Grünerløkka - i permisjon for tiden. Vært i Sør-Europa en stund (uforglemmelig italiensk is, like uforglemmelige sko.., småblomstrete lilla, mint og rosa butikker, full blomstring, høye murer hvor de små appelsinene henger over kanten og man kan skimte pepperkakeslott langt der inne bak buskene, ekorn i palmetrærne, enorme kongler på plenen, old-fashion karuseller med store hvite og svarte hester, turkist hav, båttur i sval vind, årets første gode jordbær, panna cotta, rare folk med enda rarere hunder, antikkmarked med smykker og snodige bilder m.m.m.) og skal nå nyte våren i Oslo.. Håper det heller ikke blir så verst! Hvordan får du tid til blog?

Hilde i nord sa...

Det ser ut som om jeg hittil er den nest eldste av leserne dine med mine 48 år. Men glamour er jo tidløst, ikke sant? Jeg er en enslig og barnfri dame som jobber for og sammen med fire advokater i en akkurat passe stor by i Nord-Norge. Det var faktisk min kjære venn Glamourpappaen som tipset meg om bloggen din, og det er jeg ham stor takk skyldig for. Lenken ligger nå som eget ikon for lett tilgang! Jeg gleder meg til flere drypp fra din verden. Klem

Anonym sa...

Jeg heter Veslemøy og er tretten, fjorten til sommeren. Jeg er ikke så flink til å lese blogger, men gjør det når jeg kan, og glamourbibliotekaren er høyest oppe på lista. Jeg går på skøyenåsen skole og har to soverom, et på bryn og et på godlia. Jeg har to søstre og en mor som gifter seg til sommeren.
Når jeg blir stor har jeg tenkt å bli rik så jeg kan ha på meg fine kjoler hver dag. Eller så skal jeg bare finne meg en koselig mann og ha det fint med livet jeg har.

Takk for at du viser fram hva som er fint i livet, du gjør dagen lettere i et stressende tenåringsmiljø både på skolen og hjemme. Jeg følger deg videre for å finne ut akkurat hvordan jeg skal utnytte sommeren best mulig.

ForDeMinste sa...

Hei du :)

Jeg fant bloggen din for noen år siden, og har i grunn lest den daglig siden da. En ordentlig feel-good-blogg, et lysglint i en grå hverdag ;)

Men for 6 mnd ble jeg mamma til verdens vakreste skapning, så blogger og internett generelt har blitt kraftig nedprioritert de siste månedene.

Men jeg titter innom i blant likevel :)

Jeg er da en mamma, lærerstudent og samboer på 28 fine år, bosatt på østlandet hvor vi 3 akkurat har kjøpt oss en etterlengted leilighet 43 trappetrinn oppi luften med en deilig og solrik veranda. apropos; hva er navnet på klatreplanten du hadde i fjor? Den som blomstrer kun i én dag? Knallfin!

Elsker hverdagsluksus og glamour, hage- og balkongliv, interiør, mote, og alt annet som faller inn i dagene mine.

Ha en nydelig søndagskveld :)

Karin sa...

Som de andre her er jeg en ivrig leser. Finner mye inspirasjon på bloggen; spesielt når det gjelder musikk. "Fant" Dearie Blossom på bloggen din for litt siden:-) Er 29, opprinnelig fra Nordvestlandet, men bor og jobber i Oslo, nærmere bestemt St. Hanshaugen hvor jeg trives godt. Blogger mest om bøker selv... karinleser.blogspot.com , men også litt om reiser:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: åååh... det hørtes jammen fristende ut! Hvordan jeg får tid til blogging? Jeg bruker minimalt med tid på å lese blogger selv, haha! Og ikke noe tid på Facebook eller chatting eller lignende.

Hilde i nord: Glamour er tidløst, stedløst og alt-mulig-løst => egendefinert og subjektivt!

Veslemøy: Som forhenværende tenåring med god kjennskap til hva det innebærer, er ett av mine mål å være til inspirasjon også for deg og dine jevnaldrende. Hyggelig at du er her, heng med! :)

Lille Knirk: Den heter Ipomoea! Hyggelig at du titter innom tross alt travle dager! :)

Karin: Ah, jeg blir så glad når jeg ser resultater av min musikkformidling :) Gå inn på NRKs nettsider og hør Studio Sokrates fra lørdag, det handlet om Blossom. Ligger også som podcast.

sola sa...

Hei! Jeg er en temmelig fersk bloggleser som er glad for å ha oppdaget denne verden av blogger. Det er virkelig mye inspirasjon å hente både her og der! Er helsesekretær av yrke, men er på vei over til noe annet. "Livet er for kort til å kjede seg", noe jeg virkelig gjør i min nåværende jobb. Jeg har gjort noen grep for å komme ut av dette og får svar i morgen på om hjelpen er nær...
Har som sagt relativt nylig oppdaget denne verden av blogger - og har veldig sans for alle de små friminuttene som presenteres her!

Fioljenta sa...

Jeg har ikke svart før, så her kommer min livshistorie! Jeg er en 19 år gammel kristenruss fra det fagre vestland som har vært fast leser i snart to år. Til daglig tilbringer jeg livet i enkle kjoler med en god kopp kaffe i den ene hånden og en bok i den andre. På hodet balanserer min overfylte kalender, i lomma ligger min stadig ringende mobil og rundt halsen dingler korset, det kjæreste jeg eier. Kort sagt: Jeg er en travel skoleungdom som elsker å kunne roe ned foran bloggen din! Jeg blir så glad av den skjønnheten og roen du bringer inn i hverdagen min, og er svært takknemlig for at du blogger. Og TAKK for en blogg uten skrivefeil! Det er så fantastisk herlig (men så forventer jeg ikke annet av en leseglad bibliotekar=).

Glamourbibliotekaren sa...

Sola: Velkommen hit, og lykke til med jobbendringene!

Fioljenta: Glad for å kunne glede noen med språket :) Min lærerinne på barneskolen sa at jeg var den beste norskeleven hun hadde hatt i hele sin 30årige yrkeskarriere, hehe. Slikt glemmer man ikke. Takk for kommentar!

Husmorvikaren sa...

Heisann!
Har fulgt bloggen din en god stund nå og trives godt her inne. Liker temaene dine, bildene og anbefalingene dine. Vi har stadig utvidet samlingen vår med klassisk takket være inspirasjon fra deg og Jan Bøyum på Aktiv klassisk (kanskje du husker noen eposter som gikk rundt juletider?).
Fulgte bloggverden fra sidelinjen lenge før jeg selv turde å kaste meg utpå.
Selv er jeg 36 år, gift siden 95`og fortsatt veldig fornøyd. Tre barn som alle viser stor interesse for musikk. Jeg har selv spilt, men det er mange år siden nå. Min morfar var dirigent og musikk har vært en stor del av min mors families liv.
Etter 11 år i bank/finans tok jeg en "time-out" ifm omorganiseringer. Denne pausen drøyer stadig og jeg får liksom ikke helt bestemt meg for veien videre. I mangel av kollegaer (for det savner jeg virkelig!) så har nok bloggen blitt et prosjekt som er litt mitt.
Håper Glamourbibliotekaren fortsetter lenge! Det er den bloggen jeg er mest trofast mot og jeg har stadig glede av å kikke innom her.

MissM sa...

Hei!

Jeg har lest bloggen din i et par aar, er som regel innom et par ganger i maaneden, av og til oftere.

Jeg er 25 aar og bor et sted england. Jeg jobber med ungdommer med forskjellige fuksjonhemninger og adferdsproblemer (er disse ordene politisk ukorrekte? Hva skal man egentlig kalle det paa norsk?).
Vinteren brukes til aa faa flest mulig dager paa snowboardet, om sommeren er jeg glad bare jeg faar vaere ute aa se solen.

Hvorfor leser jeg denne bloggen? Jeg liker maaten du skriver paa(min norsk blir verre dag for dag, fint aa lese noe som er bra skrevet), og kanskje fordi det du skriver om ofte er milevis fra min egen hverdag. Foelelsene du beskriver er derimot de samme, selv om de fremkalles av andre ting. Jeg blir litt fasinert rett og slett.

astrid sa...

Jeg er kanskje ikke den hyppigste leseren, men jeg leser av og til en måneds glamourblogging i slengen, sånn en søndag morgen mens jeg drikker kaffe og slapper av. 22 år gammel arkitektstudent i Trondheim som trives aller best (akkurat nå) ute i solen med solbriller, varm grill, pledd og kubb, istedenfor å sitte inne på en varm tegnesal for å prosjektere et galleri. Elsker glamourtips om dett og hint, samt Oslo-blogging, siden jeg savner hjemme sånn i tide og utide.

berlinløvinnen sa...

Så ved en tilfeldighet "Hvem er dere?part III". Undertegnede er godt på vei opp i 40-årene, og bor i en mindre by med 4 gutter,derunder finnes en voksen mann og en katt. Bloggen din er en fryd for øyet og gjør meg glad og inspirert, og minner meg om at en blir mer fornøyd av å bruke mer tid og energi på musikk, bøker, oppnåelige og uoopnåelige reisedrømmer og hageprosjekter. Vil fortsette å følge deg,bloggen din er hverdagskrydder for mange!

Populære innlegg